Τρέχει στο «Μίνωα»

Το λιμάνι του Ηρακλείου θα φιλοξενήσει αυτό το σαββατοκύριακο 16 & 17 Οκτωβρίου τον πρώτο διασυλλογικό αγώνα ιστιοπλοΐας για σκάφη optimist και laser. Ο Ν.Ο. Χανίων θα συμμετάσχει με πέντε συνολικά σκάφη (τέσσερα optimist και ένα laser) επιδιώκοντας να πλασαριστεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.
Κατά την Άννα Μπέκα που πρόκειται για την προπονήτρια ιστιοπλοΐας: «πρόκειται για τον πρώτο διασυλλογικό αγώνα για τη νέα σεζόν. Αυτό που μας ενδιαφέρει, είναι να αποκτήσουμε εμπειρίες στο θαλάσσιο στίβο και ειδικά για τους αθλητές που θα συμμετάσχουν για πρώτη φορά. Από εκεί και πέρα, σίγουρα μας ενδιαφέρει η διεκδίκηση των πρώτων θέσεων, που πάντοτε είναι βασικός στόχος του ΝΟΧ. Εύχομαι να γίνει ένας καλός αγώνας και καλά αποτελέσματα».
Κυβερνήτες των σκαφών optimist είναι ο Λευτέρης Αλεβιζάκης, η Βαγγελιώ Νταουντάκη, η Δέσποινα Νταουντάκη και η Αναστασία Παπαδάκη ενώ η Γεωργία Καλαϊτζάκη θα είναι στο σκάφος laser.
Στους αγώνες που έχουν την ονομασία «Μίνωας», εκτός του Ν.Ο. Χανίων, θα συμμετάσχει το σύνολο σχεδόν των Ιστιοπλοϊκών Ομίλων της Κρήτης. Ο Ι.Ο. Χανίων, ο Ι.Ο. Ηρακλείου που αποτελεί και το διοργανωτή, ο Ι.Ο. Γαζίου, ο Ι.Ο. Αγίου Νικολάου και ο Ι.Ο. Σητείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ
ΤΕΤ11/09/2019

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ «ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ»

Αγώνα για σκάφη ανοικτής θάλασσας υπό την επωνυμία Πολυτεχνείο Κρήτης διοργανώνει την προσεχή Κυριακή (15/9) ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων. Η …

Περισσοτερα
ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ
ΔΕΥ02/09/2019

ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΙΣΤΙΟΠΛΟΐΑΣ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ενημερώνει ότι το τμήμα Ιστιοπλοΐας ξεκινά τις εγγραφές και τα μαθήματα νέων αθλητών και αθλητριών το …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ