Τρέχει στο «Μίνωα»

Το λιμάνι του Ηρακλείου θα φιλοξενήσει αυτό το σαββατοκύριακο 16 & 17 Οκτωβρίου τον πρώτο διασυλλογικό αγώνα ιστιοπλοΐας για σκάφη optimist και laser. Ο Ν.Ο. Χανίων θα συμμετάσχει με πέντε συνολικά σκάφη (τέσσερα optimist και ένα laser) επιδιώκοντας να πλασαριστεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.
Κατά την Άννα Μπέκα που πρόκειται για την προπονήτρια ιστιοπλοΐας: «πρόκειται για τον πρώτο διασυλλογικό αγώνα για τη νέα σεζόν. Αυτό που μας ενδιαφέρει, είναι να αποκτήσουμε εμπειρίες στο θαλάσσιο στίβο και ειδικά για τους αθλητές που θα συμμετάσχουν για πρώτη φορά. Από εκεί και πέρα, σίγουρα μας ενδιαφέρει η διεκδίκηση των πρώτων θέσεων, που πάντοτε είναι βασικός στόχος του ΝΟΧ. Εύχομαι να γίνει ένας καλός αγώνας και καλά αποτελέσματα».
Κυβερνήτες των σκαφών optimist είναι ο Λευτέρης Αλεβιζάκης, η Βαγγελιώ Νταουντάκη, η Δέσποινα Νταουντάκη και η Αναστασία Παπαδάκη ενώ η Γεωργία Καλαϊτζάκη θα είναι στο σκάφος laser.
Στους αγώνες που έχουν την ονομασία «Μίνωας», εκτός του Ν.Ο. Χανίων, θα συμμετάσχει το σύνολο σχεδόν των Ιστιοπλοϊκών Ομίλων της Κρήτης. Ο Ι.Ο. Χανίων, ο Ι.Ο. Ηρακλείου που αποτελεί και το διοργανωτή, ο Ι.Ο. Γαζίου, ο Ι.Ο. Αγίου Νικολάου και ο Ι.Ο. Σητείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ
ΠΕΜ13/06/2019

ΜΕ ΔΥΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΣ

Μια πολύ μεγάλη εμπειρία θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν δύο ιστιοπλόοι του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, συμμετέχοντας αρχής γενομένης από …

Περισσοτερα
ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ
ΠΕΜ06/06/2019

ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΐΑΣ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ανακοινώνει την έναρξη νέων τμημάτων εκμάθησης ιστιοπλοΐας. Τα μαθήματα ξεκινούν στις 27 Ιουνίου. Πληροφορίες και εγγραφές …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ