Το «μήνυμα» του Κώστα Γαροφαλάκη

Σε δύο σημαντικά κολυμβητικά γεγονότα που σημειώθηκαν με διαφορά μίας εβδομάδας στη Σούγια και τα Σφακιά συμμετείχε ο αθλητής του Τμήματος Special Olympics του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Κώστας Γαροφαλάκης.


Ο Χανιώτης αθλητής, που προπονείται υπό τις οδηγίες του Κώστα Νικολαντωνάκη και της Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα μπόρεσε έτσι να στείλει το δικό του μήνυμα μιας και οι αγώνες, που ήταν απόστασης και οι δύο 1500μ., ήταν αφιερωμένοι ενάντια στην ρίψη των χημικών της Συρίας στη θάλασσα της Μεσογείου και ειδικότερα στην περιοχή του Νοτίου Κρητικού και Λιβυκού Πελάγους.  

Τον 8ο Κολυμβητικό Παράπλου της Σούγιας που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Ιουνίου, διοργάνωσε ο Δήμος Κανδάνου-Σελίνου, τοπικοί φορείς και επαγγελματίες, καθώς και ο υπό ίδρυση Πανελλήνιος Σύλλογος Μαραθώνιας Κολύμβησης «ΑΛΣ». Ο χρόνος του Γαροφαλάκη ήταν 38 λεπτά και 27 δευτερόλεπτα.

Ακολούθησε ο 1ος διεθνής Κολυμβητικός Παράπλου Σφακίων, επίσης αποστάσεως 1500μ., την Κυριακή 6 Ιουλίου υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης και διοργανωτές τον Δήμο Σφακίων, την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Σφακίων και τον Πανελλήνιο Σύλλογο Μαραθώνιας Κολύμβησης «ΑΛΣ».

Ο Εθελοντής προπονητής Κώστας Νικολαντωνάκης και η προπονήτρια του τμήματος Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα ευχαριστούν τους υπευθύνους του Συλλόγου «ΑΛΣ», καθώς και όλους τους διοργανωτές που συμμετείχαν και βοήθησαν για την πραγματοποίηση των αγώνων. Ειδικότερα, τον Ζαχαρία Αλεξανδράκη, παλιό αθλητή του Ν.Ο. Χανίων, ο οποίος κολύμπησε μαζί με τον Κώστα Γαροφαλάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ
ΔΕΥ06/01/2020

Η ΕΝΑΜΟΝΟΧ ΣΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΩΝ ΘΕΟΦΑΝΙΩΝ – ΣΩΤΗΡΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ

Παρόντες για μια ακόμη χρονιά στον εορτασμό των Θεοφανίων ήταν τα μέλη της Εθελοντικής Ναυαγοσωστικής Μονάδας του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, …

Περισσοτερα
ΤΜΗΜΑ SPECIAL OLYMPICS
ΠΕΜ21/11/2019

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ ΓΙΑ ΤΑ SPECIAL OLYMPICS

Ενημέρωση σε εκπαιδευτικούς και μαθητές σε Δημοτικά σχολεία του Δήμου Αποκορώνου σχετικά με τα Special Olympics Hellas παρείχαν τις προηγούμενες …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ