Απόφαση για “ξεπάγωμα” του διορισμού διακριθέντων αθλητών

Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων θεωρεί υποχρέωσή του να ενημερώσει ότι με απόφασή του, το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης προχωρά στο “ξεπάγωμα” του διορισμού διακριθέντων αθλητών.

 

Συγκεκριμένα, εντός δέκα (10) εργασίμων ημερών από την ημερομηνία δημοσίευσης του ΦΕΚ αρ. 86/21-1-2014, δηλαδή εντός της τρέχουσας εβδομάδας (έως 31/1), καλούνται οι Διευθύνσεις Διοικητικού Προσωπικού των φορέων στους οποίους έχουν διατεθεί οι προς διορισμό διακριθέντες αθλητές να τους ενημερώσουν με κάθε πρόσφορο μέσο, όπως προβλέπει η Απόφαση αρ. ΔΙΠΠ/Φ.ΕΠ.12/71/οικ.1153 (ΦΕΚ αρ. 86) την οποία υπογράφει ο Υπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να υποβάλλουν υπεύθυνη δήλωση για τυχόν αλλαγή των τυπικών τους προσόντων, αλλαγή νομού, επιλογή διορισμού σε ΟΤΑ για τους οποίους έχει αποφασιστεί αναστολή προσλήψεων, κλπ. 

Για να βρείτε το σχετικό ΦΕΚ, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Εθνικού Τυπογραφείου, www.et.gr. Στις αναζητήσεις επιλέξτε ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ 2014 , αριθμός 86/21-1-2014.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΕΜ24/11/2022

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΣ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων γνωστοποιεί την κατάσταση των υποψηφίων για τις αρχαιρεσίες της 30ής Νοεμβρίου 2022 για την ανάδειξη νέου …

Περισσοτερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΑΡ18/11/2022

Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΣΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων γνωστοποιεί τον κατάλογο μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου στις προσεχείς αρχαιρεσίες, οι οποίες θα διεξαχθούν στο …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ