“Δεν πάει άλλο!”

Ο Ν.Ο. Χανίων εκφράζει την αγανάκτησή του για την έλλειψη πετρελαίου που από το πρωί της Δευτέρας παρουσιάζει για πολλοστή φορά το κολυμβητήριο Χανίων. Ουσιαστικά το πρόβλημα έχει προϋπάρξει από τις περασμένες ημέρες, ωστόσο με τον… καλό καιρό να αποτελούσε σύμμαχο, δεν είχε εκδηλωθεί τη στιγμή που έπρεπε.
Ο Ν.Ο. Χανίων, ως όφειλε και γνωρίζοντας τι επρόκειτο να επακολουθήσει, είχε «ενημερώσει» σχετικά όλους όσους τη δεδομένη χρονική στιγμή, και με τη διοίκηση του Ε.Α.Κ. Χανίων να παραμένει ακέφαλη, μπορούσαν να βοηθήσουν στην τακτοποίηση του ζητήματος. Παρόλα αυτά, αποδεικνύεται με την εμφάνιση του ίδιου προβλήματος για δεύτερη φορά τον τελευταίο μήνα, πόσο υπεύθυνος και σοβαρός οφείλει να είναι ο ρόλος της νέας διοίκησης που έχουμε πάρει τη δέσμευση ότι είναι θέμα ίσως και ημερών να αναλάβει.
Ελπίζουμε άμεσα ότι θα τρέξουν οι διαδικασίες και θα οριστεί η νέα διοίκηση του Ε.Α.Κ., έτσι ώστε ν’ αντιμετωπίσει τα μείζονα προβλήματα που παρουσιάζουν οι εγκαταστάσεις και δη του κολυμβητηρίου Χανίων. Για την ώρα, ζητάμε όσο το δυνατόν το συντομότερο να τοποθετηθεί πετρέλαιο στις δεξαμενές, με την ελπίδα να είναι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, η τελευταία φορά όπου γίνεται αναφορά για το συγκεκριμένο πρόβλημα, το οποίο τείνει να εξελιχθεί σε χρόνιο. Θα πρέπει να σημειωθεί άλλωστε ότι το ερχόμενο σαββατοκύριακο 11 & 12 Δεκεμβρίου, είναι προγραμματισμένες να διεξαχθούν δύο σπουδαίες εκδηλώσεις, με την πρώτη να αφορά τον αγώνα πόλο για την Α1 κατηγορία πόλο γυναικών, μεταξύ του Ν.Ο. Ρεθύμνου και του Ηρακλή Θεσσαλονίκης και τη δεύτερη, την ημερίδα κολύμβησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΑΡ26/02/2021

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΚ LINES

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας για το τμήμα κανόε καγιάκ με …

Περισσοτερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΣΑΒ13/02/2021

Η ΝΕΑ ΚΥΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΧΑΝΙΩΝ

Την ευκαιρία να φιλοξενήσει και πάλι τους αθλητές όλων των τμημάτων του Ναυτικού Ομίλου Χανίων θα έχει αρχές γενομένης από …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ