«Χανιώτικο άρωμα» στους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics!

Με τη συμμετοχή τριών Χανιωτών αθλητών αλλά και του προπονητή Μανόλη Αγγελάκη ξεκίνησαν στο Λος Αντζελες των Η.Π.Α. οι Παγκόσμιοι Αγώνες Special Olympics.

LA Special-Olympics2

LA Special-Olympics1

Τα Χανιά και ειδικότερα ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων, δίνουν ένα… δυναμικό παρών, καθώς για το άθλημα του κανόε καγιάκ θα συμμετάσχουν οι αθλητές Δημήτρης Χουδαλάκης, Ρούσσος Κοτσιφάκης και Κωνσταντίνος Δασκαλάκης. Την ελληνική αποστολή Special Olympics συμπληρώνουν και τρεις ακόμα αθλητές από την Αθήνα όπου πρόκειται για τους Αντώνη Εξαρχόπουλο, Νίκο Τσιγαντέ και Κωνσταντίνο Ρεμούντο, που συνοδεύονται φυσικά από τους προπονητές, Αλεξάντερ Νικίτοβιτς και Μανόλη Αγγελάκη. 

Στους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics 2015 λαμβάνουν μέρος 6.500 αθλητές από 165 χώρες οι οποίοι θα αγωνιστούν σε 25 διαφορετικά αθλήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ
ΔΕΥ06/01/2020

Η ΕΝΑΜΟΝΟΧ ΣΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΩΝ ΘΕΟΦΑΝΙΩΝ – ΣΩΤΗΡΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ

Παρόντες για μια ακόμη χρονιά στον εορτασμό των Θεοφανίων ήταν τα μέλη της Εθελοντικής Ναυαγοσωστικής Μονάδας του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, …

Περισσοτερα
ΤΜΗΜΑ SPECIAL OLYMPICS
ΠΕΜ21/11/2019

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ ΓΙΑ ΤΑ SPECIAL OLYMPICS

Ενημέρωση σε εκπαιδευτικούς και μαθητές σε Δημοτικά σχολεία του Δήμου Αποκορώνου σχετικά με τα Special Olympics Hellas παρείχαν τις προηγούμενες …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ