Χ. Μυλωνάκη: “καλώς ήρθατε στη ζεστή οικογένεια του Ν.Ο.Χ.”

Ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, η πρόεδρος του Ν.Ο. Χανίων, Χαρά Πράπα Μυλωνάκη, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Αγαπητοί γονείς, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που επιλέξατε τη ζεστή οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων για την άθληση των παιδιών σας και την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους. Η προσπάθειά μας θα είναι τα παιδιά σας να εξοικειωθούν με ασφάλεια με τον υγρό στίβο, ν’ αθληθούν και να κοινωνικοποιηθούν.
Η επαφή με τον υγρό στοιχείο είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι όχι μόνο δυναμώνει τον παιδικό οργανισμό αλλά αποτελεί και μια πολύπλευρη διαδικασία που συμμετέχει πρακτικά σε όλο το σύστημα ρύθμισης των σωματικών λειτουργιών. Συγχρόνως θέτει τις βάσεις για πειθαρχημένη συμπεριφορά στο μέλλον, θέληση, επιμονή, άμιλλα.
Αφού σας ευχαριστήσουμε και σας ευχηθούμε “καλή χρονιά” θα θέλαμε επίσης να σας επισημάνουμε ότι o Ν.Ο.Χ. είναι υπεύθυνος για το πρόγραμμα και τους προπονητές-εκπαιδευτές. Για τις εγκαταστάσεις και τη θερμοκρασία του νερού, υπεύθυνο είναι το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο (Ε.Α.Κ.) της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.
Οι υποδείξεις σας μας είναι απαραίτητες, ώστε να παρεμβαίνουμε και να πιέζουμε για την διευθέτηση των όποιων προβλημάτων και για τις τυχόν παραλείψεις που α παρουσιαστούν. 
Επίσης θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να είστε συνεπείς στην εξόφληση της συνδρομής σας στο πρώτο δεκαήμερο κάθε μήνα ούτως ώστε να πληρώνονται έγκαιρα και σωστά οι εργαζόμενοι εκπαιδευτές και να εξασφαλίζεται έτσι η εύρυθμη λειτουργία των ακαδημιών».

Με εκτίμηση,
Η πρόεδρος του Ν.Ο. Χανίων
Χαρά Πράπα Μυλωνάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΑΡ26/02/2021

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΚ LINES

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας για το τμήμα κανόε καγιάκ με …

Περισσοτερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΣΑΒ13/02/2021

Η ΝΕΑ ΚΥΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΧΑΝΙΩΝ

Την ευκαιρία να φιλοξενήσει και πάλι τους αθλητές όλων των τμημάτων του Ναυτικού Ομίλου Χανίων θα έχει αρχές γενομένης από …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ