“Καλή επιτυχία στο έργο της νέας Διοίκησης του Ε.Α.Κ.”

Ο ορισμός της νέας Επιτροπής Διοίκησης στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο (Ε.Α.Κ.) Χανίων στις 28 Μαρτίου 2013 που εκκρεμούσε από τα τέλη Δεκεμβρίου του 2012, θα δώσει τη δυνατότητα εύρυθμης λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων της πόλης μας που υπάγονται στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (Στάδιο, Κολυμβητήριο, Σκοπευτήριο).

 

Επιπλέον, ο ορισμός της Χαράς Μυλωνάκη, ως Γραμματέα της νέας Επιτροπής Διοίκησης του Ε.Α.Κ. Χανίων μας ικανοποίησε ιδιαίτερα. Η τιμή που έγινε στην Πρόεδρο του Σωματείου μας αφορά οπωσδήποτε την ίδια αλλά και το έργο και την προσπάθεια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Ο Υφυπουργός Γιάννης Ιωαννίδης με αυτή την κίνηση έδειξε την εκτίμηση που έχει σε άτομα και φορείς που επιδιώκουν το καλύτερο για τον αθλητισμό.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο της νεοσύστατης Επιτροπής Διοίκησης και προσδοκούμε στο καλύτερο αποτέλεσμα τόσο όσον αφορά τη λειτουργία των βασικών αθλητικών εγκαταστάσεων της πόλης αλλά και την ποιοτική τους αναβάθμιση προς όφελος της νεολαίας των Χανίων. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΕΜ24/11/2022

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΣ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων γνωστοποιεί την κατάσταση των υποψηφίων για τις αρχαιρεσίες της 30ής Νοεμβρίου 2022 για την ανάδειξη νέου …

Περισσοτερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΑΡ18/11/2022

Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΣΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων γνωστοποιεί τον κατάλογο μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου στις προσεχείς αρχαιρεσίες, οι οποίες θα διεξαχθούν στο …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ