“Ευχαριστούμε τη θαρραλέα δημοτική αρχή”


O
Ναυτικός Όμιλος Χανίων αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τον Δήμαρχο Χανίων Μανόλη Σκουλάκη αλλά και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο για την τόλμη και την ευαισθησία με την οποία αντιμετωπίζουν το ζήτημα του κολυμβητηρίου Χανίων.

 

Μας δημιουργεί κουράγιο και αισιοδοξία το γεγονός ότι η δημοτική αρχή επιδεικνύει θάρρος έτσι ώστε να κρατηθούν ζωντανές οι εγκαταστάσεις και να μη στερηθεί η νεολαία της πόλης μας τη δυνατότητα να εκτονώσει την ενέργεια και το ταλέντο της.

Νιώθουμε μεγάλη ευχαρίστηση αλλά και… ανακούφιση για τις αποφάσεις που πάρθηκαν ομόφωνα τη Δευτέρα (24/10) στο δημοτικό συμβούλιο, στο οποίο ο Δήμος Χανίων απέδειξε για μια ακόμα φορά τη βούλησή του, σε καιρούς εξαιρετικά δύσκολους για όλους μας, να παραμείνουν τα παιδιά μας στις αθλητικές εγκαταστάσεις αντί να ανατρέξουν σε άλλες δραστηριότητες, επικίνδυνες και ενδεχομένως επώδυνες.

Ελπίζουμε αυτή η τεράστια προσπάθεια που καταβάλλεται εκ μέρους της δημοτικής αρχής να σηματοδοτήσει την απαρχή καλύτερων εξελίξεων και να ευαισθητοποιήσει και τους υπόλοιπους φορείς της πόλης έτσι ώστε να δοθεί όσο το δυνατόν το συντομότερο μία οριστική λύση στα προβλήματα, τα οποία δυστυχώς συνεχίζουν να ταλανίζουν τους τελευταίους μήνες εκατοντάδες ανθρώπους και παιδιά που αγωνιούν για το μέλλον του ναυταθλητισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΕΜ24/11/2022

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΣ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων γνωστοποιεί την κατάσταση των υποψηφίων για τις αρχαιρεσίες της 30ής Νοεμβρίου 2022 για την ανάδειξη νέου …

Περισσοτερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΑΡ18/11/2022

Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΣΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων γνωστοποιεί τον κατάλογο μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου στις προσεχείς αρχαιρεσίες, οι οποίες θα διεξαχθούν στο …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ