Η Ε.ΝΑ.ΜΟ.Ν.Ο.Χ. στον αγώνα τριάθλου «ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΙ 5»

Με τη συμμετοχή της Εθελοντικής Ναυαγοσωστικής Μονάδας (Ε.ΝΑ.ΜΟ.Ν.Ο.Χ.) θα συνδράμει ο Ναυτικός όμιλος Χανίων στον αγώνα τριάθλου «ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΙ 5» που θα διεξαχθεί την Κυριακή 5 Οκτωβρίου στην παραλία των Αγίων Αποστόλων, προς ενίσχυση του Συλλόγου «Ορίζοντας».


Σύμφωνα με την επιστολή που εστάλη στα γραφεία του Ν.Ο.Χ. από τον «Ορίζοντα», αναφέρονται τα εξής:

Όπως σας ενημερώσαμε με προηγούμενη επιστολή μας, η αθλητική παρέα του Συλλόγου «Ορίζοντας» διοργανώνει Αγώνα Τριάθλου «ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΙ 5» (κολύμπι, ποδηλασία, τρέξιμο) την Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014, στην παραλία των Αγίων Αποστόλων.  

Σκοπός της δράσης αυτής είναι η ενημέρωση του κόσμου, η ευαισθητοποίηση για τα προγράμματα του συλλόγου μας, η προώθηση του εθελοντισμού και η συγκέντρωση χρημάτων για τις ανάγκες των οικογενειών που στηρίζουμε.

Η συμβολή σας στην προσπάθειά μας για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων είναι απαραίτητη και πολύ σημαντική.

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014 θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη ασφαλείας στο Ξενοδοχείο ΚΥΔΩΝ στις 7 το απόγευμα. Παρακαλούμε όπως παρευρεθεί εκπρόσωπός σας για τη συζήτηση θεμάτων που προκύπτουν και τον συντονισμό αναφορικά με την ασφάλεια και την τήρηση μέτρων που απαιτούνται για τον Αγώνα.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τις ενέργειές σας.

Με εκτίμηση,
Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος                                              Η γραμματέας
Σπύρος Αδοντάκης                                Αρχόντισσα Αναστασάκη Μαρκετάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ
ΤΡΙ03/03/2020

ΕΙΚΟΣΙ ΝΕΟΙ EΘΕΛΟΝΤΕΣ NΑΥΑΓΟΣΩΣΤΕΣ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που αφορούσε την απονομή των πτυχίων στους νέους Eθελοντές Nαυαγοσώστες της Εθελοντικής Ναυαγοσωστικής Μονάδας Ναυτικού …

Περισσοτερα
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ
ΠΑΡ28/02/2020

ΑΠΟΝΕΜΟΝΤΑΙ ΠΤΥΧΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΩΝ

Ο Ναυτικός Χανίων γνωστοποιεί ότι το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου και ώρα 18.30 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ομίλου θα πραγματοποιηθεί …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ