Πρωτομαγιά με ιστιοπλοΐα

Κάλεσμα σε νεαρά παιχνίδια να γνωρίσουν από κοντά το σπορ της ιστιοπλοΐας και να αξιοποιήσουν με έναν ιδιαίτερο τρόπο την εορτή της Πρωτομαγιάς απευθύνει το ανάλογο τμήμα του Ν.Ο. Χανίων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:
Παιδιά (αγόρια ή κορίτσια), εάν είστε έως 15 ετών, με ξεχωριστές αναζητήσεις και αγάπη για την θάλασσα, που θέλετε να νιώσετε μια ξεχωριστή εμπειρία του πιο  γοητευτικού ίσως σπορ του κόσμου, δεν έχετε παρά να φορέσετε πρόχειρα ρούχα και να έλθετε στον ασφαλή κολπίσκο του ιστιοπλοϊκού τμήματος του Ν.Ο.Χ. την Κυριακή 1 Μαΐου από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι!
Εκεί υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση των έμπειρων προπονητών μας, θα οδηγήσετε μαζί με τους μικρούς μας αθλητές κάποιο από τα σκάφη του συλλόγου.
Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες θα είμαστε διαθέσιμοι στο 6976698061 begin_of_the_skype_highlighting            6976698061      end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting            6976698061      end_of_the_skype_highlighting.
Σας περιμένουμε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ
ΠΕΜ13/06/2019

ΜΕ ΔΥΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΣ

Μια πολύ μεγάλη εμπειρία θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν δύο ιστιοπλόοι του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, συμμετέχοντας αρχής γενομένης από …

Περισσοτερα
ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ
ΠΕΜ06/06/2019

ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΐΑΣ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ανακοινώνει την έναρξη νέων τμημάτων εκμάθησης ιστιοπλοΐας. Τα μαθήματα ξεκινούν στις 27 Ιουνίου. Πληροφορίες και εγγραφές …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ