Πρωτιά του “Κορμοράνος” από την Ε.Ι.Ο.

Με επιτυχία διεξήχθη το περασμένο Σάββατο (12/3) στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας η επίσημη εκδήλωση για τις απονομές επάθλων της πανελλήνιας γενικής κατάταξης αγώνων ιστιοπλοΐας ανοικτής θάλασσας 2021, που διοργάνωσε η Ε.Ι.Ο.

Απονεμήθηκαν έπαθλα στους νικητές όλων των αγωνιστικών περιφερειών της χώρας. Για την Κρήτη το έπαθλο απονεμήθηκε στο σκάφος “Κορμοράνος” του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, με κυβερνήτη τον Κωνσταντίνο Μανιουδάκη και πλήρωμα τους Κωνσταντίνο Πλανάκη, Κωνσταντίνο Λουκάκη, Νίκο Περβανά, Γιώργο Αναστασόπουλο, Θανάση Πελεκάνο και Χριστίνα Λειβαδίτη.

Η Ε.Ι.Ο. συνεχάρη όλους τους νικητές, τους Ομίλους, τα πληρώματα και τους κυβερνήτες, που παρά τις δυσκολίες, την αβεβαιότητα και τους περιορισμούς εξαιτίας της πανδημίας, τήρησαν πιστά τα υγειονομικά πρωτόκολλα και έλαβαν μέρος στους αγώνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ
ΠΕΜ17/03/2022

Ο ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ 49ΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΣΕΙΡΑΣ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ανακοινώνει την έναρξη της 49ης εκπαιδευτικής σειράς ιστιοπλοΐας ανοιχτής θάλασσας. Τα μαθήματα της Σχολής θα ξεκινήσουν …

Περισσοτερα
ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ
ΤΡΙ22/02/2022

Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Εκδήλωση στις εγκαταστάσεις του τμήματος πραγματοποιήθηκε για την ομάδα ιστιοπλοΐας του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, η οποία έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ