Πρωτιά στα Ιωάννινα στο «2ο Christmas Cup»

Οπως και πέρσι, έτσι και φέτος, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων αναδείχτηκε πολυνίκης σύλλογος στο «2ο Christmas Cup» που διοργάνωσε ο Κολυμβητικός Ομιλος Ιωαννίνων το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Δεκεμβρίου.

Οι αθλητές του Ηλία Καλαμαρίδη κατάφεραν να συγκεντρώσουν την υψηλότερη βαθμολογία ανάμεσα σε 32 σωματεία από την Ελλάδα και το εξωτερικό ενώ συνολικά στην διοργάνωση πήραν μέρος 360 αθλητές. Σε κάθε περίπτωση, η συμμετοχή που ξεχώρισε, ήταν της Εθνικής Ουκρανίας και μάλιστα, μία αθλήτρια της, η Γελιζουβέτα Βακάρεβα, αναδείχτηκε κορυφαία των αγώνων χάρη στην επίδοση στα 200μ. επιφάνειας με χρόνο 1:32.21.

Το επίπεδο των αγώνων ήταν πολύ υψηλό, η δε διοργάνωση ακόμα καλύτερη σε σχέση με την περασμένη χρονιά. Ο Ναυτικός Ομιλος επιβεβαιώνει έτσι ότι και φέτος θα μπορούσε να θέσει πρωταγωνιστικό στόχο στις πανελλήνιες διοργανώσεις, όπως άλλωστε κάνει κάθε χρόνο.

Στις προαγωνιστικές κατηγορίες νικητής αναδείχτηκε το σωματείο των Δελφινιών Περιστερίου και καλύτερος αθλητής, ο Χανιώτης στην καταγωγή, Αναστάσιος Μυλωνάκης, του ΑΝΟ Αργυρούπολης, με τη συμμετοχή του στα 50μ άπνοη, με χρόνο 14.47.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι στη διοργάνωση σημειώθηκαν και τρία πανελλήνια ρεκόρ.

Αυτά ήταν από τους Αναστάσιο Τσιολάκη του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Θεσσαλονίκης στα 50μ άπνοη στην κατηγορία Παίδων Β’, με επίδοση 18.79, τον Ελευθέριο Μπουρουλίτη του ΝΟ Αλεξανδρούπολης, με χρόνο 22.90, στα 50μ. διπλά πέδιλα στην κατηγορία Παίδων Α’, ενώ στο ίδιο αγώνισμα, η Μαρία Παπάζογλου από την Αθλητική Ακαδημία «Αστέρια» με 23.04 πέτυχε πανελλήνιο ρεκόρ στην κατηγορία κορασίδων.

Υπενθυμίζεται πως ο ΝΟΧ συμμετείχε στους αγώνες με τους εξής αθλητές-τριες: Ανδρεαδάκη, Ανδριανός, Βαλυράκη, Βλοντάκη, Βροντάκη, Γιανναράκη, Γκεσούλης, Δημουλιός, Καντιάνη, Καπής, Καρτσωνάκη, Καρτσωνάκης, Κατερινάκη, Καυκαλάκη, Κελαϊδής, Κληματσάκη, Κοκογιαννάκη, Κοντοδήμος, Λεδάκης, Λιόλιος Εμμαν., Λιόλιος Ιωαν., Ματζοράκη, Μπαλολάκη, Μπασιά, Μποτωνάκη, Παπαγιαννάκης, Παπαδοπούλου, Περάκη Γεωργία, Περάκη Φανή Κυριακή, Ρημαντωνάκης Ιωαν., Ρημαντωνάκης Κων., Ρινακάκης, Ριτζάκη Ευαγγ., Ριτζάκη Ιωαν., Σόρκος, Τρουλλινός, Φραγκιαδάκη, Φραντζεσκάκη, Χαροκοπάκη, Χατζηδάκη, Χατζηδάκης, Χατζηπλή, Χίνος Ιασ., Χίνος Κυρ., Χίνος Παντ.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΕΤ24/06/2020

ΚΟΕ ΓΙΑ ΤΣΟΥΡΟΥΝΑΚΗ: «ΧΡΥΣΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΗΣ ΣΠΟΥΔΑΙΑΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΤΟΥ»

Αναφορά στον 32χρονο σήμερα Χανιώτη πρωταθλητή, Αντώνη Τσουρουνάκη, πραγματοποιεί η ιστοσελίδα της ΚΟΕ. Το αφιέρωμα αφορά τη συμπλήρωση τεσσάρων ετών …

Περισσοτερα
ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ22/05/2020

ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Μετά το νέο προγραμματισμό των πρωταθλημάτων, η Κολυμβητική Ομοσπονδία ανακοίνωσε τις ημερομηνίες διεξαγωγής των πανελληνίων διοργανώσεων στο άθλημα της τεχνικής …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ