Πρωτιά για τον “Κορμοράνο” και για το 2020

Τα αποτελέσματα γενικής κατάταξης για όλες τις περιφέρειες της χώρας για το 2020 για αγώνες ανοικτής θάλασσας ανακοίνωσε η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία (Ε.Ι.Ο.).

Ειδικότερα για την Κρήτη, την 1η θέση και μάλιστα για 5η συνεχόμενη χρονιά κατέκτησε το σκάφος “Κορμοράνος” του Ναυτικού Ομίλου Χανίων το οποίο συγκέντρωσε 1602 βαθμούς. Κυβερνήτης του σκάφους είναι ο Κωνσταντίνος Μανιουδάκης και πλήρωμα οι Κωνσταντίνος Πλανάκης, Κωνσταντίνος Λουκάκης, Νίκος Περβανάς, Γιώργος Αναστασόπουλος, Αθανάσιος Πελεκάνος και Μανώλης Τζομπανάκης.

Στη 2η θέση βρέθηκε το σκάφος “Πανέφη ΙΙ” του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων με 497 βαθμούς με κυβερνήτη τον Μανώλη Μπαρμπόπουλο, ενώ την 3η θέση κατέλαβε το σκάφος “Μύρια” του Ι.Ο.Χ. με 417 βαθμούς με κυβερνήτη τον Σταύρο Μαρίνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ
ΠΕΜ17/03/2022

Ο ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ 49ΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΣΕΙΡΑΣ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ανακοινώνει την έναρξη της 49ης εκπαιδευτικής σειράς ιστιοπλοΐας ανοιχτής θάλασσας. Τα μαθήματα της Σχολής θα ξεκινήσουν …

Περισσοτερα
ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ
ΠΕΜ17/03/2022

ΠΡΩΤΙΑ ΤΟΥ “ΚΟΡΜΟΡΑΝΟΣ” ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ι.Ο.

Με επιτυχία διεξήχθη το περασμένο Σάββατο (12/3) στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας η επίσημη εκδήλωση για τις απονομές επάθλων της …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ