Πρωτιά για 6η σερί χρονιά για το “Κορμοράνος”

Τα αποτελέσματα γενικής κατάταξης αγώνων ανοικτής θάλασσας για όλες τις Περιφέρειες της χώρας για το 2021 ανακοίνωσε η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, με τα σκάφη του Ναυτικού Ομίλου Χανίων να καταλαμβάνουν τις πρώτες θέσεις.

Ειδικότερα για την Κρήτη, την 1η θέση και μάλιστα για 6η συνεχόμενη χρονιά, κατέκτησε το σκάφος “Κορμοράνος”, το οποίο συγκέντρωσε 1227 βαθμούς με κριτήρια τον αριθμό συμμετοχών σε αγώνες και αντίστοιχες επιτυχίες. Κυβερνήτης του σκάφους είναι ο Κωνσταντίνος Μανιουδάκης και πλήρωμα οι Κωνσταντίνος Πλανάκης, Κωνσταντίνος Λουκάκης, Νίκος Περβανάς, Γιώργος Αναστασόπουλος, Αθανάσιος Πελεκάνος και Χριστίνα Λειβαδίτη.

Τη 2η θέση κατέλαβε το σκάφος “Αλμύρα”, επίσης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων με 497 βαθμούς και κυβερνήτη τον Δημήτριο Ναναδάκη, ενώ στην 3η τρίτη θέση αναδείχτηκε το σκάφος “Αίθρα” (ΝΟΧ) με 431 βαθμούς και κυβερνήτη τον Αλέξανδρο Γκότση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ
ΠΕΜ17/03/2022

Ο ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ 49ΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΣΕΙΡΑΣ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ανακοινώνει την έναρξη της 49ης εκπαιδευτικής σειράς ιστιοπλοΐας ανοιχτής θάλασσας. Τα μαθήματα της Σχολής θα ξεκινήσουν …

Περισσοτερα
ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ
ΠΕΜ17/03/2022

ΠΡΩΤΙΑ ΤΟΥ “ΚΟΡΜΟΡΑΝΟΣ” ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ι.Ο.

Με επιτυχία διεξήχθη το περασμένο Σάββατο (12/3) στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας η επίσημη εκδήλωση για τις απονομές επάθλων της …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ