Αθλητές του ΝΟΧ οι περισσότεροι στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΚΟΕ

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη ποσοτική και ποιοτική προσέγγιση του αναπτυξιακού προγράμματος που εφαρμόζεται από την Κολυμβητική Ομοσπονδία για το άθλημα της τεχνικής κολύμβησης.

Στο πρόγραμμα έχουν επιλεγεί συνολικά 136 αθλητές και αθλήτριες από 32 σωματεία. Αυτό αφορά αθλητές που κατέκτησαν μέχρι και την 6η θέση σε πανελλήνιο πρωτάθλημα τουλάχιστον σε ένα αγώνισμα την περασμένη περίοδο. Ανάμεσά τους βρίσκονται και 15 αθλητές και αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, που είναι μάλιστα και οι περισσότεροι από κάθε άλλο σωματείο σε όλη την Ελλάδα.

Η πρώτη ποσοτική και ταυτόχρονα η ποιοτική στατιστική προσέγγιση έγινε από τον τεχνικό σύμβουλο του αθλήματος, Αλέξανδρο Ξιάρχο, με τη βοήθεια του τμήματος μηχανογράφησης της ΚΟΕ.

Να σημειωθεί ότι από μέρους του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΚΟΕ έχουν επιλεγεί να λάβουν μέρος οι εξής αθλητές και αθλήτριες:

• Ανδριανός Ιωάννης, Γκεσούλης Δημήτριος, Λεδάκης Κωνσταντίνος, Λιόλιος Εμμανουήλ, Ρημαντωνάκης Κωνσταντίνος, Σκυλουράκης Εμμανουήλ, Χατζηδάκης Βασίλειος, Χίνος Ιάσων.

• Βαλυράκη Αικατερίνη, Καυκαλάκη Ειρήνη, Κογιαννάκη Κωνσταντίνα, Μπαλολάκη Μιχαέλα, Ριτζάκη Ιωάννα, Σκυλουράκη Χριστιάννα, Φραγκιαδάκη Δέσποινα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ22/05/2020

ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Μετά το νέο προγραμματισμό των πρωταθλημάτων, η Κολυμβητική Ομοσπονδία ανακοίνωσε τις ημερομηνίες διεξαγωγής των πανελληνίων διοργανώσεων στο άθλημα της τεχνικής …

Περισσοτερα
ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ24/02/2020

ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΕ 54 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Με την κατάκτηση 54 μεταλλίων (22 χρυσά, 19 ασημένια, 13 χάλκινα) ολοκληρώθηκε η συμμετοχή για το Ναυτικό Ομιλο Χανίων στους …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ