Αθλητές του ΝΟΧ οι περισσότεροι στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΚΟΕ

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη ποσοτική και ποιοτική προσέγγιση του αναπτυξιακού προγράμματος που εφαρμόζεται από την Κολυμβητική Ομοσπονδία για το άθλημα της τεχνικής κολύμβησης.

Στο πρόγραμμα έχουν επιλεγεί συνολικά 136 αθλητές και αθλήτριες από 32 σωματεία. Αυτό αφορά αθλητές που κατέκτησαν μέχρι και την 6η θέση σε πανελλήνιο πρωτάθλημα τουλάχιστον σε ένα αγώνισμα την περασμένη περίοδο. Ανάμεσά τους βρίσκονται και 15 αθλητές και αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, που είναι μάλιστα και οι περισσότεροι από κάθε άλλο σωματείο σε όλη την Ελλάδα.

Η πρώτη ποσοτική και ταυτόχρονα η ποιοτική στατιστική προσέγγιση έγινε από τον τεχνικό σύμβουλο του αθλήματος, Αλέξανδρο Ξιάρχο, με τη βοήθεια του τμήματος μηχανογράφησης της ΚΟΕ.

Να σημειωθεί ότι από μέρους του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΚΟΕ έχουν επιλεγεί να λάβουν μέρος οι εξής αθλητές και αθλήτριες:

• Ανδριανός Ιωάννης, Γκεσούλης Δημήτριος, Λεδάκης Κωνσταντίνος, Λιόλιος Εμμανουήλ, Ρημαντωνάκης Κωνσταντίνος, Σκυλουράκης Εμμανουήλ, Χατζηδάκης Βασίλειος, Χίνος Ιάσων.

• Βαλυράκη Αικατερίνη, Καυκαλάκη Ειρήνη, Κογιαννάκη Κωνσταντίνα, Μπαλολάκη Μιχαέλα, Ριτζάκη Ιωάννα, Σκυλουράκη Χριστιάννα, Φραγκιαδάκη Δέσποινα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΚΥΡ26/01/2020

ΑΝΕΠΙΣΗΜΟ ΟΡΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ Η ΣΚΥΛΟΥΡΑΚΗ, ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΓΙΑ ΤΣΟΥΡΟΥΝΑΚΗ

Εναν εντυπωσιακό χρόνο που ουσιαστικά αποτελεί ανεπίσημο όριο για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κατηγορίας νέων-νεανίδων σημείωσε η Χριστιάνα Σκυλουράκη στο πλαίσιο …

Περισσοτερα
ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ23/01/2020

ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ

Συνεχίζεται η προετοιμασία για την ομάδα τεχνικής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, καθώς το Σάββατο (25/1) θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ