Αθλητές του ΝΟΧ οι περισσότεροι στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΚΟΕ

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη ποσοτική και ποιοτική προσέγγιση του αναπτυξιακού προγράμματος που εφαρμόζεται από την Κολυμβητική Ομοσπονδία για το άθλημα της τεχνικής κολύμβησης.

Στο πρόγραμμα έχουν επιλεγεί συνολικά 136 αθλητές και αθλήτριες από 32 σωματεία. Αυτό αφορά αθλητές που κατέκτησαν μέχρι και την 6η θέση σε πανελλήνιο πρωτάθλημα τουλάχιστον σε ένα αγώνισμα την περασμένη περίοδο. Ανάμεσά τους βρίσκονται και 15 αθλητές και αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, που είναι μάλιστα και οι περισσότεροι από κάθε άλλο σωματείο σε όλη την Ελλάδα.

Η πρώτη ποσοτική και ταυτόχρονα η ποιοτική στατιστική προσέγγιση έγινε από τον τεχνικό σύμβουλο του αθλήματος, Αλέξανδρο Ξιάρχο, με τη βοήθεια του τμήματος μηχανογράφησης της ΚΟΕ.

Να σημειωθεί ότι από μέρους του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΚΟΕ έχουν επιλεγεί να λάβουν μέρος οι εξής αθλητές και αθλήτριες:

• Ανδριανός Ιωάννης, Γκεσούλης Δημήτριος, Λεδάκης Κωνσταντίνος, Λιόλιος Εμμανουήλ, Ρημαντωνάκης Κωνσταντίνος, Σκυλουράκης Εμμανουήλ, Χατζηδάκης Βασίλειος, Χίνος Ιάσων.

• Βαλυράκη Αικατερίνη, Καυκαλάκη Ειρήνη, Κογιαννάκη Κωνσταντίνα, Μπαλολάκη Μιχαέλα, Ριτζάκη Ιωάννα, Σκυλουράκη Χριστιάννα, Φραγκιαδάκη Δέσποινα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ03/10/2019

ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΑΘΛΗΤΕΣ-ΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΧ ΣΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΚΟΕ

Αναπτυξιακό πρόγραμμα για πρώτη φορά από το 2010 εφαρμόζει η ΚΟΕ για το άθλημα της τεχνικής κολύμβησης. Μάλιστα, ανάμεσα στους …

Περισσοτερα
ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ30/08/2019

ΕΝΑΡΞΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ενημερώνει ότι το τμήμα τεχνικής κολύμβησης ξεκινά τις εγγραφές νέων αθλητών και αθλητριών καθώς και τα …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ