Πρώτη αποστολή… Βόλος για τον ΝΟΧ ANEK LINES

Στο Βόλο βρίσκεται η αποστολή του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ANEK LINES όπου το Σάββατο στη 1 το μεσημέρι θα ριχτεί στη μάχη του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας. Πρώτος αντίπαλος για την ομάδα του Ηλία Μαχαίρα, η οποία παρουσιάζεται για 26η φορά στην ιστορία της στο πρωτάθλημα της Α1, ο ΟΥΚ Βόλου.

Ο Ναυτικός Ομιλος ελπίζει σ’ ένα θετικό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα. Ο στόχος είναι η καλύτερη δυνατή πορεία και η εξασφάλιση της παραμονής όσο το δυνατόν το συντομότερο.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΝΟΧ ANEK LINES έχει ενισχυθεί με δύο ξένους πολίστες, τους Μπογκντάνοβιτς και Ουίλιαμς, επέστρεψε στην ομάδα ο Αλέξανδρος Κουμής, ενώ επίσης αποκτήθηκε ο Τηλέμαχος Πίσσας από την ομάδα του ΟΦΗ.

Αναλυτικά η αποστολή είναι η εξής: Λεβεντάκης, Κουμής, Μπογκντάνοβιτς, Ουίλιαμς, Χαριτάκης, Σαρτζετάκης, Αγιωργούσης, Μπατάκης, Αποστολάκης, Βολτυράκης, Μαζοκοπάκης, Πολύζος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΣΑΒ24/10/2020

ΑΓΧΩΣΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΟ Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ Ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES!

Την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα υπέστη ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES, χάνοντας το μεσημέρι του Σαββάτου από τον …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΠΑΡ23/10/2020

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES

Ευκαιρία να φιλοξενήσει τον πολύ ισχυρό Ολυμπιακό θα έχει αυτό το Σάββατο (24/10, 14:00) ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES. …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ