Πρωταθλητής Ελλάδος στο Ωκεανικό Καγιάκ 14.000μ.

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε την παρουσία του ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ωκεάνιου καγιάκ που διεξήχθη στην Αρτέμιδα Αττικής!

Οι αθλητές του Μανώλη Αγγελάκη κατάφεραν να κατακτήσουν τον τίτλο, χάρη στις επιδόσεις τους, οι οποίες μεταφράζονται σε τέσσερα μετάλλια, δύο χρυσά, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο. Επίσης, ο Θανάσης Τζανακόπουλος κατάφερε να εξασφαλίσει την πρόκριση για τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες Ωκεάνιου Καγιάκ που θα πραγματοποιηθούν στην Πάτρα τον Αύγουστο. Την πρόκριση πήραν ακόμα οι τρεις πρώτοι αθλητές και αθλήτριες από την κατανομή τους στην γενική κατάταξη μεταξύ όλων των αγωνιστικών κατηγοριών.

Σύμφωνα με τον Μαν. Αγγελάκη: «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που κατέβαλαν και για τα αποτελέσματα που έφεραν. Οι συνθήκες του αγώνα ήταν εξαιρετικά δύσκολες λόγω της υψηλής θερμοκρασίας που δημιουργούσε μια αποπνικτική ατμόσφαιρα. Συνεχίζουμε για τους επόμενους στόχους μας που είναι τα πανελλήνια πρωταθλήματα σπριντ στο τέλος Ιουλίου».

Υπενθυμίζεται πως η αποστολή του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στο πρωτάθλημα αποτελούταν από τους: Κουτσοποδιώτη, Μαυρομμάτη, Πολυχρονάκη, Τζανακόπουλο και Φραγκόπουλο.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

1η Πανελλήνια Νίκη

– Τζανακοπουλος Αθανάσιος στην κατηγορία έφηβων και 2η θέση στην γενική κατάταξη (εξασφάλισε την πρόκριση για τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες Ωκεάνιου Καγιάκ).
– Πολυχρονάκης Σπυρίδων στην κατηγορία παίδων και 4ος στην γενική κατάταξη (πρώτος αναπληρωματικός για τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες Ωκεάνιου Καγιάκ)

2η Πανελλήνια Νίκη

– Μαυρομμάτης Μιχαήλ στην κατηγορία έφηβων

3η Πανελλήνια Νίκη

– Φραγκόπουλος Γεώργιος στην κατηγορία έφηβων
Ο Κουτσοποδιωτης Ιωάννης δεν κατάφερε να τερματίσει λόγω αδιαθεσίας

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Οι εγγραφές για παιδιά από 8 ετών και άνω στο άθλημα του κανόε καγιάκ συνεχίζονται. Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται στο Δημοτικό Ναυταθλητικό Κέντρο Σούδας, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 17:30 – 19:30. Υπεύθυνοι προπονητές είναι οι Μανώλης Αγγελάκης και Δημήτρης Καραγιαννίδης.

Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων ευχαριστεί θερμά τον επίσημο χορηγό του, ΑΝΕΚ LINES, τον Σύλλογο Γονέων & Φίλων του Καγιάκ που βρίσκονται πάντοτε δίπλα στο τμήμα κανόε καγιάκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΕΜ05/03/2020

ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟ ΤΗ SPORTS EXCELLENCE ΓΙΑ ΔΙΑΚΑΚΗ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Κανόε Καγιάκ ανακοίνωσε ότι δύο αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων επιλέχθηκαν ανάμεσα σε 17 στο σύνολο με …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΑΡ31/01/2020

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ Β’ ΦΑΣΗ ΠΡΟΚΡΙΣΕΩΝ

Στη β’ φάση των προκρίσεων για τη συγκρότηση των Εθνικών ομάδων σπριντ θα συμμετέχουν αυτό το Σάββατο (1/2) πέντε αθλητές …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ