Πρωταθλητής Ελλάδας στο Ωκεάνιο Καγιάκ

Μία νέα σημαντική επιτυχία πιστώνεται το Τμήμα Κανόε Καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων το οποίο αυτή τη φορά έφτασε στην κατάκτηση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Ωκεάνιου Καγιάκ. Ειδικότερα, οι αθλητές και αθλήτριες του ΝΟΧ κατάφεραν να περισυλλέξουν στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στον Πορθμό Ευρίπου στην Χαλκίδα, έξι μετάλλια (1 χρυσό, 1 ασημένιο, 4 χάλκινα), κατακτώντας έτσι την 1η θέση και το Κύπελλο.

Ο Ν.Ο. Χανίων συμμετείχε με τους Αναστάσιο Αναγνωστόπουλο και Χρήστο Μεταξά στην κατηγορία Ανδρών, Ιωάννη Κουτσοποδιώτη, Δημήτριο Βαρβαντάκη, Γεώργιο Γεραιουδάκη, Κυριάκο Ποντικάκη και Γεώργιο Σηφάκη στους Εφήβους, τις Κωνσταντίνα Σαράντου, Αθηνά Κέκελου, Ελένη Αλειφέρη, Μαγδαληνή Τζανακοπούλου στις Γυναίκες και στις Νεανίδες με τις Ελευθερία-Μαρίνα Παπασταματάκη, Δέσποινα Σώκου και Μαρία Μελεμενή.

Στις δηλώσεις του, ο βοηθός Εφόρου του Τμήματος, Νίκος Κουριδάκης σημειώνει ότι, «θέλω να συγχαρώ θερμά τα παιδιά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η σεζόν, αγωνιστικά, ξεκινά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο Ναυτικός Ομιλος επισφραγίζει εξ αρχής ότι εξακολουθεί να συγκαταλέγεται ανάμεσα στα κορυφαία σωματεία της χώρας και αυτό μας κάνει πολύ χαρούμενους. Θερμά συγχαρητήρια στον προπονητή Μανώλη Αγγελάκη. Ευχαριστούμε θερμά τον χρυσό χορηγό μας που είναι η ΑΝΕΚ LINES, τους γονείς που βρίσκονται πάντοτε δίπλα μας, αλλά και όλους όσοι υποστηρίζουν το Τμήμα μας».

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αναλυτικά τα αποτελέσματα για τον Ν.Ο. Χανίων έχουν ως εξής:

Χρυσό μετάλλιο
Κουτσοποδιώτης Ιωάννης: Surfski Καγιάκ Εφήβων 15 χλμ.

Ασημένιο μετάλλιο
Παπασταματάκη Ελευθερία-Μαρίνα: Surfski Καγιάκ Νεανίδων 15 χλμ.

Χάλκινο μετάλλιο
Μεταξάς Χρήστος: Surfski Καγιάκ Ανδρών 15 χλμ.
Ποντικάκης Κυριάκος: Surfski Καγιάκ Εφήβων 15 χλμ.
Σαράντου Κωνσταντίνα: Surfski Καγιάκ Γυναικών 15 χλμ.
Σώκου Δέσποινα: Surfski Καγιάκ Νεανίδων 15 χλμ.

4η θέση
Αναγνωστόπουλος Αναστάσιος: Surfski Καγιάκ Ανδρών 15 χλμ.
Τζανακοπούλου Μαγδαληνή: Surfski Καγιάκ Γυναικών 15 χλμ.

5η θέση
Αλειφέρη Ελένη: Surfski Καγιάκ Γυναικών 15 χλμ.
Μελεμενή Μαρία: Surfski Καγιάκ Νεανίδων 15 χλμ.

6η θέση
Βαρβαντάκης Δημήτριος: Surfski Καγιάκ Εφήβων 15 χλμ.

7η θέση
Σηφάκης Γεώργιος: Surfski Καγιάκ Εφήβων 15 χλμ.

8η θέση
Γεραιουδάκης Γεώργιος: Surfski Καγιάκ Εφήβων 15 χλμ.

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ

Οι εγγραφές για παιδιά από 8 ετών και άνω στο άθλημα του Κανόε Καγιάκ και SUP συνεχίζονται. Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται στο Δημοτικό Ναυταθλητικό Κέντρο Σούδας κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή μεταξύ 15:30 και 17:30. Υπεύθυνος προπονητής στο Κανόε Καγιάκ είναι ο Δημήτρης Καραγιαννίδης και στο τμήμα SUP (πραγματοποιείται κάθε Σαββατοκύριακο) ο Στέφανος Αβέρκιου.

ΧΟΡΗΓΟΣ Η ΑΝΕΚ LINES

Αρωγοί του Τμήματος Κανόε Καγιάκ του Ν.Ο. Χανίων είναι ο Επίσημος Χορηγός του, η Ναυτιλιακή Εταιρεία ANEK LINES, καθώς και οι εξής Χορηγοί: Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων και INTERTRADE AE (MARS). Επίσης, ο κ. Σπανουδάκης Ιωάννης, ιδιοκτήτης της Α.Ι.Β.: LEADER BROKERS, πρακτορείο ασφαλειών. Εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες για την υποστήριξή τους.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΤΕΤ06/12/2017

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΑ «ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ» ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ

Αφιέρωμα στην ομάδα Κανόε Καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων πραγματοποιεί η εφημερίδα «Χανιώτικα Νέα», με αφορμή ότι το 2017 ήταν …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΑΡ17/11/2017

ΣΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΚΟΙΝΟΒΙΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΕΙΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΧ

Τρεις αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων κλήθηκαν προκειμένου να δώσουν το παρών αυτό το σαββατοκύριακο στο αναπτυξιακό κοινόβιο προετοιμασίας της …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard
Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ