Πρωταθλητής Ελλάδας στην κατηγορία Ανάπτυξης!

Πρωταθλητής Ελλάδας για 5η φορά στην ιστορία του αναδείχτηκε ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων στην κατηγορία Ανάπτυξης του Κανόε Καγιάκ! Οι αθλητές και οι αθλήτριες της ομάδας του Μανόλη Αγγελάκη ήταν εντυπωσιακοί στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στη Λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου από την Παρασκευή 3 έως και την Κυριακή 5 Αυγούστου και συγκεντρώνοντας 153 βαθμούς, σφράγισαν την κατάκτηση του τίτλου.

 

Πρόκειται για μια επιτυχία που είναι αποτέλεσμα της συστηματικής και μεθοδικής δουλειάς που πραγματοποιείται όλα αυτά τα χρόνια στον Ν.Ο.Χ., το μέλλον του οποίου προδιαγράφεται αν μη τι άλλο λαμπρό στο άθλημα του Κανόε Καγιάκ.

Σύμφωνα με τον Μανόλη Αγγελάκη: «Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, τα οποία ανταποκριθήκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Οι εμφανίσεις και οι επιτυχίες τους απέδειξαν ότι ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων βρίσκεται δικαίως ανάμεσα στα τρία κορυφαία σωματεία στην Ελλάδα. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι για ό,τι καταφέραμε, καθώς για μας, αυτό είναι το 5ο πρωτάθλημα που κατακτούμε στην κατηγορία της Ανάπτυξης. Οι φετινοί αγώνες είχαν το χαρακτηριστικό πως η αξιολόγηση των συλλογών για την τελική τους κατάταξη έγινε με βαθμολογία. Για να συγκεντρωθούν οι 153 βαθμοί που συγκεντρώσαμε, συνέβαλαν και οι 21 αθλητές του Ν.Ο.Χ. που συμμετείχαν στους αγώνες τόσο με τις πανελλήνιες νίκες τους όσο και με τα πλασαρίσματά τους. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τη μεγάλη Ναυτιλιακή Εταιρεία ANEK LINES στην οποία οφείλουμε ένα μεγάλο μέρος των επιτυχιών του τμήματος. Χωρίς την συνδρομή της, το κανόε καγιάκ του Ν.Ο. Χανίων δεν θα μπορούσε να διατηρείται μέσα στα κορυφαία σωματεία στην Ελλάδα όλα αυτά τα χρονιά»…

Ο Ν.Ο. Χανίων συνολικά κατέκτησε 12 μετάλλια (3 χρυσά, 5 ασημένια και 4 χάλκινα), με τον  Ν.Ο. Πόρου Τροιζηνίας να κατακτά τη 2η θέση με 151.5 βαθμούς. Τρίτο σωματείο αναδείχτηκε ο Ν.Ο. Παμβώτιδας με 119 βαθμούς. Στους αγώνες συμμετείχαν συνολικά 19 σωματεία.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα για τον Ν.Ο.Χ. ήταν τα εξής:

Χρυσά μετάλλια
Κ1 1000μ. Παίδων Αρχάριων:  Γιάννης Αντωνίου
Κ2 500μ. Κορασίδων Αρχαρίων: Ελευθερία Παπασταματάκη, Μαγδαληνή Τζανακοπούλου
Κ2 200μ. Παίδων Αρχάριων: Γιώργος Σηφάκης, Αλέξανδρος Ποντικάκης

Ασημένια μετάλλια
Κ4 1000μ. Παίδων Αρχαρίων: Γιώργος Σηφάκης, Κωνσταντίνος Παπαδάκης, Θοδωρής Μάμαλης, Αλέξανδρος Ποντικάκης
Κ2 1000μ. Παίδων Αρχαρίων: Κωνσταντίνος Παπαδάκης, Θοδωρής Μάμαλης
Κ1 200μ. Κορασίδων Αρχαρίων: Ελευθερία Παπασταματάκη
Κ2 200μ. Παμπαίδων: Αναστάσιος Μελεμένης, Γιάννης Κουτσοποδιώτης
Κ1 200μ. Παίδων Αρχάριων: Γιάννης Αντωνίου

Χάλκινα μετάλλια
Κ1 200μ. Παμπαίδων:Αναστάσιος Μελεμένης
Κ1 1000μ. Παμπαίδων:Γιάννης Κουτσοποδιώτης
Κ1 500μ. Κορασίδων Αρχαρίων:Ελισάβετ Γενεράκη
Κ1 200μ. Κορασίδων Αρχαρίων:Ελισάβετ Γενεράκη

4η θέση
Κ2 500μ. Παγκορασίδων:Μαργαρίτα Καρακατσάνη, Ελένη Γλεντουσάκη
Κ4 1000μ. Παμπαίδων: Παναγιώτης Μαρακαντωνάκης, Αντώνης Μαρακαντωνάκης, Γιάννης Τζανακόπουλος, Γιάννης Παπασταματάκης

5η θέση
Κ2 1000μ. Παμπαίδων: Παναγιώτης Μαρακαντωνάκης, Αντώνης Μαρακαντωνάκης

6η θέση
Κ1 500μ. Παγκορασίδων: Μαργαρίτα Καρακατσάνη

8η θέση
Κ2 1000μ. Παίδων Αρχαρίων: Μάνος Τοντινίδης, Δημήτρης Κεχαγιάς
Κ1 500μ. Κορασίδων Αρχαρίων: Μαγδαληνή Τζανακοπούλου
Κ2 200μ. Παίδων Αρχαρίων: Μάνος Τοντινίδης, Δημήτρης Κεχαγιάς

9η θέση
Κ2 200μ. Παμπαίδων:Γιάννης Τζανακόπουλος, Γιάννης Παπασταματάκης

Μικρός Τελικός
1η θέση
Κ1 500μ. Παγκορασίδων: Ελένη Γλεντουσάκη

6η θέση
Κ1 500μ. Παγκορασίδων:Ελευθερία Περιβόλα

8η θέση
Κ1 200μ. Παμπαίδων: Κυριάκος Ποντικάκης

Ο αθλητής Σπύρος Θωμαδάκης συμμετείχε στα προκριματικά του αγωνίσματος Κ1 200μ. Παμπαίδων όπου και αποκλείστηκε.

Για την επιτυχία του τμήματος να στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδας, ο έφορος του Κανόε Καγιάκ του Ν.Ο. Χανίων, Δημήτρης Καλλιβρετάκης, δηλώνει τα εξής: «Συγχαρητήρια στα παιδιά για την επιτυχία τους να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Ως Ναυτικός Όμιλος είμαστε πλέον στην ευχάριστη θέση να μετράμε 5 κατακτήσεις τίτλων στην κατηγορία της Ανάπτυξης, γεγονός που αποδεικνύει την πολύ καλή δουλειά που παράγεται στο τμήμα του Κανόε Καγιάκ. Είμαστε διπλά χαρούμενοι για ό,τι καταφέραμε στο Μεσολόγγι λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίσαμε κατά την περίοδο της προετοιμασίας μας, με την κλοπή της εξωλέμβιας μηχανής. Από εκεί και πέρα, θέλω να ευχαριστήσω θερμά αλλά και να αφιερώσω αυτή τη μεγάλη επιτυχία στον χορηγό μας, την ΑΝΕΚ LINES, χάρη στη βοήθεια της οποίας το άθλημα του Κανόε Καγιάκ έχει καταφέρει τόσα χρόνια να μετρά σπουδαίες επιτυχίες. Είναι μια επιτυχία που τη μοιραζόμαστε με την ΑΝΕΚ η οποία από την πρώτη στιγμή πίστεψε και επένδυσε στο όραμά μας και την ευχαριστούμε για ό,τι μας έχει προσφέρει».

Αναλυτικά η πρωταθλήτρια ομάδα του Ν.Ο.Χ. που συμμετείχε στους αγώνες, είναι η εξής:  Μελεμένης, Μαρκαντωνάκης Α., Μαρκαντωνάκης Π., Κουτσοποδιώτης, Παπασταματάκης, Θωμαδάκης, Τζανακόπουλος, Ποντικάκης Κ., Ποντικάκης Α., Αντωνίου, Παπαδάκης, Σηφάκης, Μάμαλης, Κεχαγιάς, Τοντινίδης, Γλεντουσάκη, Καρακατσάνη, Περιβόλα, Τζανακοπούλου, Γενεράκη και Παπασταματάκη.

Συνοδοί της αποστολής ήταν ο έφορος του τμήματος Δημήτρης Καλλιβρετάκης, οι προπονητές Μανόλης Αγγελάκης και Γιώργος Πουλιανίτης, καθώς και η αθλήτρια Ζωή Δημητρουλάκη, η βοήθεια της οποίας ήταν πολύτιμη.

• Το τμήμα Κανόε Καγιάκ του Ν.Ο. Χανίων θα συνεχίσει τις προπονήσεις μέχρι την Τρίτη 14 Αυγούστου στις εγκαταστάσεις του Ναυταθλητικού Κέντρου Σούδας. Αυτές, θα πραγματοποιούνται καθημερινά από ώρες 18:00 έως 20:00. Παράλληλα μπορούν να έρθουν να κωπηλατήσουν και να  δοκιμάσουν το άθλημα όσα νέα παιδιά το επιθυμούν, ηλικίας από 8 έως 12 ετών.

• Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων ευχαριστεί θερμά τον κύριο Γεώργιο Αντωνίου και την Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων για την ευγενική τους χορηγία προς το τμήμα Κανόε Καγιάκ και η οποία βοήθησε προκειμένου να αγοραστεί καινούργια εξωλέμβια μηχανή για το συνοδευτικό σκάφος. Επίσης, ο Ν.Ο.Χ. ευχαριστεί τον κύριο Δημήτρη Αναγνωστόπουλο, ιδιοκτήτη της επιχείρησης “Οβελιστήριο -Ψησταριά Ο ΝΟΣΤΙΜΟΣ”, η οποία βρίσκεται στην Πλατεία της Σούδας για την ευγενική του χορηγία. Τέλος, ο Ν.Ο.Χ. θα ήθελα να απευθύνει τις ευχαριστίες του προς τους γονείς των αθλητών του τμήματος που είναι δίπλα στα παιδιά και στηρίζουν σε αυτή τους την προσπάθεια. Επίσης, ευχαριστεί όλους τους γονείς  που στηρίζουν έμπρακτα το τμήμα σε κάθε του προσπάθεια, αλλά και τους  χορηγούς – υποστηρικτές του. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

MAIN
ΠΕΜ30/08/2012

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων ενημερώνει τους γονείς που επιθυμούν να εντάξουν τα παιδιά τους στα τμήματα που καλλιεργεί (Κολύμβηση – …

Περισσοτερα
MAIN
ΠΑΡ24/08/2012

ΠΑΕΙ ΠΟΡΟ ΤΟ ΚΑΓΙΑΚ

Στους Διασυλλογικούς αγώνες που θα διεξαχθούν στον Πόρο το προσεχές σαββατοκύριακο (25, 26/8) θα συμμετάσχει η ομάδα Κανόε Καγιάκ Σπριντ …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ