Πρωταθλητής Ελλάδας Ανάπτυξης SUP, 3η θέση στο κανόε καγιάκ!

Με μεγάλη επιτυχία συνδυάστηκε η συμμετοχή για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων στα δύο πανελλήνια πρωταθλήματα Ανάπτυξης SUP και κανόε καγιάκ που διεξήχθησαν στο Σχοινιά.

Οι πιο μεγάλες διακρίσεις σημειώθηκαν στο άθλημα του SUP όπου ο Ναυτικός Ομιλος αναδείχτηκε πρωταθλητής Ελλάδας. Ειδικότερα, ο απολογισμός σε μετάλλια ανήλθε σε 23 συνολικά (6 χρυσά, 10 ασημένια και 7 χάλκινα).

Στο κανόε καγιάκ σπριντ, ο Ναυτικός Ομιλος κατετάγη στην 3η θέση, αποσπώντας 12 μετάλλια (6 χρυσά, 5 ασημένια και 1 χάλκινο).

Αναλυτικά οι αθλητές που πήραν μέρος στα δύο πρωταθλήματα είναι οι εξής: Αλεξανδράκη Ε., Δασκαλάκης Σ., Δερμιτζάκης Μ., Διακάκη Μ., Διακάκης Ν., Καντιάνη Ε., Καράκη Α., Καρμίρης Κ., Καρμίρης Ν., Κισσαμιτάκη Κ., Κονταξάκης Ν., Κονταξάκης Π., Κοπάση Μ., Κοπάσης Ε., Νάκης Ν., Λουράκης Μ., Λυράκης Σ., Μανωλάκη Ε., Μαρκαντωνάκη Α., Μαυρομμάτη Μ., Ξηρουχάκη Α., Ξηρουχάκης Μ., Τζανακόπουλος Α. και Χατζηδάκης Β.

Θα ακολουθήσει αναλυτικό αφιέρωμα μέσα στις επόμενες ώρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΑΡ09/08/2019

ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΣΤΟ SUP ΚΑΙ ΤΗΝ 3Η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ!

Ολοκληρώθηκαν για το 2019 οι αγωνιστικές δραστηριότητες σε πανελλήνιο επίπεδο για το τμήμα κανόε καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Η …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΕΜ01/08/2019

ΣΤΟ ΠΙΤΕΣΤΙ ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ Ο ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ Κ23

Αναχώρησε για το Πιτέστι της Ρουμανίας η Εθνική μας ομάδα κανόε καγιάκ η οποία θα λάβει μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ