Πρωταγωνιστής στο ΟΠΕΝ

Με στόχο να θέσει πρωταγωνιστικό ρόλο, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων λαμβάνει μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης ΟΠΕΝ, η αυλαία του οποίου ανοίγει την Παρασκευή στα Ιωάννινα.

Η ομάδα του Ηλία Καλαμαρίδη επιδιώκει τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις, αλλά και να επιβεβαιώσει ότι είναι ανάμεσα στις κορυφαίες στη χώρα. Αυτό άλλωστε αποδείχτηκε και στο χειμερινό πρωτάθλημα Νοτ. Ελλάδας, όπου ο Ναυτικός Ομιλος αναδείχτηκε στην 1η θέση της γενικής κατάταξης.

Οι συμμετοχές για τον Ναυτικό Ομιλο ανέρχονται συνολικά στις 20 και είναι οι εξής σε αγόρια και κορίτσια: Ανδριανού, Βαλυράκη, Δημουλιός, Κατερινάκη, Κελαϊδής, Κληματσάκη, Κοντοδήμος, Κούτρης, Λαμπαρδάκη, Λεδάκης, Παπαγιαννάκης, Παπασίμος, Ριτζάκη, Σκυλουράκη, Τζουβαδάκη, Τρουλλινός, Χατζηδάκης, Χατζηπλής, Χίνος Ιάσων, Χίνος Παντελεήμων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ03/10/2019

ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΑΘΛΗΤΕΣ-ΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΧ ΣΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΚΟΕ

Αναπτυξιακό πρόγραμμα για πρώτη φορά από το 2010 εφαρμόζει η ΚΟΕ για το άθλημα της τεχνικής κολύμβησης. Μάλιστα, ανάμεσα στους …

Περισσοτερα
ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ30/08/2019

ΕΝΑΡΞΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ενημερώνει ότι το τμήμα τεχνικής κολύμβησης ξεκινά τις εγγραφές νέων αθλητών και αθλητριών καθώς και τα …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ