Πρωταγωνιστής στο ΟΠΕΝ

Με στόχο να θέσει πρωταγωνιστικό ρόλο, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων λαμβάνει μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης ΟΠΕΝ, η αυλαία του οποίου ανοίγει την Παρασκευή στα Ιωάννινα.

Η ομάδα του Ηλία Καλαμαρίδη επιδιώκει τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις, αλλά και να επιβεβαιώσει ότι είναι ανάμεσα στις κορυφαίες στη χώρα. Αυτό άλλωστε αποδείχτηκε και στο χειμερινό πρωτάθλημα Νοτ. Ελλάδας, όπου ο Ναυτικός Ομιλος αναδείχτηκε στην 1η θέση της γενικής κατάταξης.

Οι συμμετοχές για τον Ναυτικό Ομιλο ανέρχονται συνολικά στις 20 και είναι οι εξής σε αγόρια και κορίτσια: Ανδριανού, Βαλυράκη, Δημουλιός, Κατερινάκη, Κελαϊδής, Κληματσάκη, Κοντοδήμος, Κούτρης, Λαμπαρδάκη, Λεδάκης, Παπαγιαννάκης, Παπασίμος, Ριτζάκη, Σκυλουράκη, Τζουβαδάκη, Τρουλλινός, Χατζηδάκης, Χατζηπλής, Χίνος Ιάσων, Χίνος Παντελεήμων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΡΙ16/07/2019

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ 45 ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ

Με τρία πανελλήνια ρεκόρ από τη Χριστιάνα Σκυλουράκη, τις σκυτάλες 4×200μ. επιφάνεια παίδων και 4×100μ. διπλά πέδιλα mixed παμπαίδων-παγκορασίδων ΑΒ, …

Περισσοτερα
ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ15/07/2019

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΡΕΚΟΡ Η ΣΚΥΛΟΥΡΑΚΗ ΣΤΗ ΧΙΟ

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε η παρουσία για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης που διεξήχθη στη …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ