Πρωταγωνιστής στο ΟΠΕΝ

Με στόχο να θέσει πρωταγωνιστικό ρόλο, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων λαμβάνει μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης ΟΠΕΝ, η αυλαία του οποίου ανοίγει την Παρασκευή στα Ιωάννινα.

Η ομάδα του Ηλία Καλαμαρίδη επιδιώκει τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις, αλλά και να επιβεβαιώσει ότι είναι ανάμεσα στις κορυφαίες στη χώρα. Αυτό άλλωστε αποδείχτηκε και στο χειμερινό πρωτάθλημα Νοτ. Ελλάδας, όπου ο Ναυτικός Ομιλος αναδείχτηκε στην 1η θέση της γενικής κατάταξης.

Οι συμμετοχές για τον Ναυτικό Ομιλο ανέρχονται συνολικά στις 20 και είναι οι εξής σε αγόρια και κορίτσια: Ανδριανού, Βαλυράκη, Δημουλιός, Κατερινάκη, Κελαϊδής, Κληματσάκη, Κοντοδήμος, Κούτρης, Λαμπαρδάκη, Λεδάκης, Παπαγιαννάκης, Παπασίμος, Ριτζάκη, Σκυλουράκη, Τζουβαδάκη, Τρουλλινός, Χατζηδάκης, Χατζηπλής, Χίνος Ιάσων, Χίνος Παντελεήμων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΡΙ14/05/2019

ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙ ΔΗΜΟΥΛΙΟΣ ΚΑΙ ΣΚΥΛΟΥΡΑΚΗ

Η Κολυμβητική Ομοσπονδία ανακοίνωσε τις αποστολές για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών και το παγκόσμιο νέων. Συνολικά, τις αποστολές συγκροτούν 31 …

Περισσοτερα
ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ06/05/2019

ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΥΛΙΟΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ

Με δύο αθλητές θα δώσει το παρών ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων νεανίδων που ακολουθεί το καλοκαίρι …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ