Πρώτα τεστ, μετά προπόνηση για τον ΝΟΧ ANEK LINES

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ANEK LINES στη δράση και δη στις ομαδικές προπονήσεις. Το αγωνιστικό τμήμα της ομάδας μας υποβλήθηκε σε τεστ ανίχνευσης κορονοϊού και ακολουθεί η πρώτη προπόνηση μετά την καραντίνα.

Ειδικότερα, το τεχνικό επιτελείο και οι αθλητές της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης υποβλήθηκαν τη Δευτέρα (4/1) το μεσημέρι σε τεστ για τον κορονοϊό, με τ’ αποτελέσματα ν’ αναμένεται να γίνουν γνωστά μέσα στις επόμενες ώρες.

Μετά τη σχετική ανακοίνωση από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού που επιτρέπει την πραγματοποίηση ομαδικών προπονήσεων στις ομάδες της Α1 κατηγορίας πόλο ανδρών, ο Ναυτικός Ομιλος θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση την Τρίτη (5/1) στο κολυμβητήριο Χανίων με ώρα έναρξης τις 2 το μεσημέρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΤΡΙ05/01/2021

ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ Ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES

Επιστροφή στη δράση για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων ΑΝΕΚ LINES. Ο προπονητής, Ηλίας Μαχαίρας και οι αθλητές του βρέθηκαν για …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΠΑΡ18/12/2020

ΟΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΕΣ

Ενα πολύ όμορφο βίντεο ετοίμασε η ομάδα μίνι παίδων του Ναυτικού Ομίλου Χανίων και οι προπονητές των παιδιών, Γιάννης Ζαγουράκης …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ