Πρώτα πανελλήνια για καγιάκ και SUP

Το παρών στα πανελλήνια πρωταθλήματα των Μεγάλων Αποστάσεων Κανόε Καγιάκ Σπριντ 5.000μ. και των Μεσαίων Αποστάσεων SUP 6.000μ. δίνει ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων.

Οπως πάντοτε, ο Ναυτικός Ομιλος, που αναδείχτηκε κορυφαίο σωματείο στην Ελλάδα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, θα επιδιώξει να βρεθεί και πάλι στις πρώτες θέσεις στους αγώνες πoυ διεξάγονται αυτή την Κυριακή (21/4) στο Σχοινιά.

Σε δηλώσεις του, ο προπονητής, Μαν. Αγγελάκης, σημειώνει τα εξής: «Είναι η πρώτη μας αγωνιστική δραστηριότητα σε επίπεδο πανελλήνιων πρωταθλημάτων. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό σε όλες τις αγωνιστικές κατηγορίες που συμμετέχουμε. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά. Θα ήθελα να εκφράσω δημόσια την ευγνωμοσύνη μου προς τον επίσημο χορηγό μας, την μεγάλη ναυτιλιακή εταιρεία ΑΝΕΚ LINES, που χωρίς την υποστήριξη της δεν θα ήταν εφικτές όλες οι επιτυχίες του τμήματος αλλά και για την ανανέωση της χορηγίας για το 2019, συμπλέοντας μαζί μας για νέες επιτυχίες».

Αναλυτικά, την αποστολή αποτελούν οι παρακάτω αθλητές-τριες:

Αλεξανδράκη Ευτυχία, Γιοβάνης Αντώνιος, Γράσσου Αφροδίτη, Δασκαλάκης Στυλιανός, Δερμιτζάκης Μάξιμος, Διακάκη Μαρία, Διακάκης Νικόλαος, Ιωάννου Μάριος, Καράκη Κλειώ, Κερασιώτης Παναγιώτης, Κισσαμιτάκη Αικατερίνη, Κονταξάκης Νικόλαος, Κονταξάκης Παρασκευάς, Κοπάση Μαρία, Κοπάσης Ευάγγελος, Κουργιαντάκης Στυλιανός, Κουτσοποδιώτης Ιωάννης, Κυριακάκης Ιωάννης, Μαρκαντωνάκη Αννα-Μαρία, Μαρκαντωνάκης Αριστείδης, Μαρώπις Ιβάνα, Μαυρομμάτη Μυρσίνη, Μαυρομμάτης Μιχαήλ, Νάκης Νικόλαος, Ξηρουχάκης Εμμανουήλ, Ξηρουχάκη Αγλαΐα, Ξηρουχάκης Μανούσος, Πολυχρονάκης Σπυρίδων, Τζανακόπουλος Αθανάσιος, Τζανακόπουλος Αντώνιος, Φραγκόπουλος Γεώργιος, Χατζηδάκης Βαγγέλης.

Συνοδοί της αποστολής είναι ο έφορος του τμήματος, Νίκος Κουριδάκης και οι προπονητές Μανόλης Αγγελάκης και Δημήτρης Καραγιαννίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΕΜ17/10/2019

ΔΥΟ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Ο ΣΠ. ΠΟΛΥΧΡΟΝΑΚΗΣ

Εξαιρετική παρουσία με την Εθνική ομάδα κανόε καγιάκ είχε ο Σπύρος Πολυχρονάκης στην 15η διεθνή Ρεγγάτα (15th International Regatta Canoe …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΕΜ10/10/2019

ΔΩΔΕΚΑ + ΔΥΟ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε μία ακόμα συμμετοχή για το Ναυτικό Ομιλο Χανίων σε διασυλλογικούς αγώνες κανόε καγιάκ και SUP, που αυτή …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ