Πρώτα πανελλήνια για καγιάκ και SUP

Το παρών στα πανελλήνια πρωταθλήματα των Μεγάλων Αποστάσεων Κανόε Καγιάκ Σπριντ 5.000μ. και των Μεσαίων Αποστάσεων SUP 6.000μ. δίνει ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων.

Οπως πάντοτε, ο Ναυτικός Ομιλος, που αναδείχτηκε κορυφαίο σωματείο στην Ελλάδα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, θα επιδιώξει να βρεθεί και πάλι στις πρώτες θέσεις στους αγώνες πoυ διεξάγονται αυτή την Κυριακή (21/4) στο Σχοινιά.

Σε δηλώσεις του, ο προπονητής, Μαν. Αγγελάκης, σημειώνει τα εξής: «Είναι η πρώτη μας αγωνιστική δραστηριότητα σε επίπεδο πανελλήνιων πρωταθλημάτων. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό σε όλες τις αγωνιστικές κατηγορίες που συμμετέχουμε. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά. Θα ήθελα να εκφράσω δημόσια την ευγνωμοσύνη μου προς τον επίσημο χορηγό μας, την μεγάλη ναυτιλιακή εταιρεία ΑΝΕΚ LINES, που χωρίς την υποστήριξη της δεν θα ήταν εφικτές όλες οι επιτυχίες του τμήματος αλλά και για την ανανέωση της χορηγίας για το 2019, συμπλέοντας μαζί μας για νέες επιτυχίες».

Αναλυτικά, την αποστολή αποτελούν οι παρακάτω αθλητές-τριες:

Αλεξανδράκη Ευτυχία, Γιοβάνης Αντώνιος, Γράσσου Αφροδίτη, Δασκαλάκης Στυλιανός, Δερμιτζάκης Μάξιμος, Διακάκη Μαρία, Διακάκης Νικόλαος, Ιωάννου Μάριος, Καράκη Κλειώ, Κερασιώτης Παναγιώτης, Κισσαμιτάκη Αικατερίνη, Κονταξάκης Νικόλαος, Κονταξάκης Παρασκευάς, Κοπάση Μαρία, Κοπάσης Ευάγγελος, Κουργιαντάκης Στυλιανός, Κουτσοποδιώτης Ιωάννης, Κυριακάκης Ιωάννης, Μαρκαντωνάκη Αννα-Μαρία, Μαρκαντωνάκης Αριστείδης, Μαρώπις Ιβάνα, Μαυρομμάτη Μυρσίνη, Μαυρομμάτης Μιχαήλ, Νάκης Νικόλαος, Ξηρουχάκης Εμμανουήλ, Ξηρουχάκη Αγλαΐα, Ξηρουχάκης Μανούσος, Πολυχρονάκης Σπυρίδων, Τζανακόπουλος Αθανάσιος, Τζανακόπουλος Αντώνιος, Φραγκόπουλος Γεώργιος, Χατζηδάκης Βαγγέλης.

Συνοδοί της αποστολής είναι ο έφορος του τμήματος, Νίκος Κουριδάκης και οι προπονητές Μανόλης Αγγελάκης και Δημήτρης Καραγιαννίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΤΕΤ17/07/2019

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΠΡΙΝΤ

Μια πολύ σημαντική υποχρέωση περιμένει τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων, καθώς το τριήμερο από Παρασκευή (19/7) μέχρι και Κυριακή (21/7), θα …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΚΥΡ23/06/2019

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΩΚΕΑΝΙΚΟ ΚΑΓΙΑΚ 14.000Μ.

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε την παρουσία του ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ωκεάνιου καγιάκ που διεξήχθη στην …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ