Μαζικές προσκλήσεις για το κοινόβιο της Εθνικής

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων είχε την… τιμητική του όσον αφορά τις προσκλήσεις που κατέφθασαν για αθλητές του από την Ελληνική Ομοσπονδία Κανόε Καγιάκ.

Ειδικότερα, εννέα αθλητές και τρεις αθλήτριες κλήθηκαν να πάρουν μέρος στο εκπαιδευτικό – προπονητικό κοινόβιο που θα πραγματοποιήσει η Εθνική ομάδα Σπριντ το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Νοεμβρίου στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά, υπό τον Ομοσπονδιακό προπονητή, Zdzislaw Szubski.

Συγκεκριμένα, οι κλήσεις είναι οι εξής: Στέλιος Κουργιαντάκης, Μάξιμος Δερμιτζάκης, Γιώργος Φραγκόπουλος, Σπύρος Πολυχρονάκης, Γιάννης Δανδουλάκης, Ερωτόκριτος Δανδουλάκης, Νίκος Διακάκης, Παρασκευάς Κονταξάκης, Βαγγέλης Χατζηδάκης, Ευτυχία Αλεξανδράκη, Κατερίνα Κισσαμιτάκη και Μυρσίνη Μαυρομάτη.

Οι προσκλήσεις στους παραπάνω αθλητές του Ναυτικού Ομίλου, έγιναν λόγω των πρώτων θέσεων που κατέλαβαν στο πρωτάθλημα Ανάπτυξης 2018.

Μεταξύ άλλων, στο κοινόβιο, θα πραγματοποιηθούν σωματομετρήσεις, βιντεοσκόπηση, ανάλυση τεχνικής, μικρές συνεδρίες με θέμα τη δομή της προπόνησης κλπ. με την ΑΜΚΕ “Αναγέννηση και Πρόοδος” στο πλαίσιο του προγράμματος “Sports Excellence”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΤΕΤ13/02/2019

ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ 1Ο ΤΕΣΤ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΓΙΑ 7 ΣΤΟΥΣ 10 ΑΘΛΗΤΕΣ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συμμετοχή των αθλητών του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στο 1ο τεστ εθνικών ομάδων που διεξήχθη το περασμένο …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΑΡ08/02/2019

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΧΟΙΝΙΑ

Στην α’ φάση των προκρίσεων για την συγκρότηση της Εθνικής ομάδας κανόε καγιάκ Σπριντ θα λάβουν μέρος 10 αθλητές και …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ