Μαζικές προσκλήσεις για το κοινόβιο της Εθνικής

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων είχε την… τιμητική του όσον αφορά τις προσκλήσεις που κατέφθασαν για αθλητές του από την Ελληνική Ομοσπονδία Κανόε Καγιάκ.

Ειδικότερα, εννέα αθλητές και τρεις αθλήτριες κλήθηκαν να πάρουν μέρος στο εκπαιδευτικό – προπονητικό κοινόβιο που θα πραγματοποιήσει η Εθνική ομάδα Σπριντ το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Νοεμβρίου στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά, υπό τον Ομοσπονδιακό προπονητή, Zdzislaw Szubski.

Συγκεκριμένα, οι κλήσεις είναι οι εξής: Στέλιος Κουργιαντάκης, Μάξιμος Δερμιτζάκης, Γιώργος Φραγκόπουλος, Σπύρος Πολυχρονάκης, Γιάννης Δανδουλάκης, Ερωτόκριτος Δανδουλάκης, Νίκος Διακάκης, Παρασκευάς Κονταξάκης, Βαγγέλης Χατζηδάκης, Ευτυχία Αλεξανδράκη, Κατερίνα Κισσαμιτάκη και Μυρσίνη Μαυρομάτη.

Οι προσκλήσεις στους παραπάνω αθλητές του Ναυτικού Ομίλου, έγιναν λόγω των πρώτων θέσεων που κατέλαβαν στο πρωτάθλημα Ανάπτυξης 2018.

Μεταξύ άλλων, στο κοινόβιο, θα πραγματοποιηθούν σωματομετρήσεις, βιντεοσκόπηση, ανάλυση τεχνικής, μικρές συνεδρίες με θέμα τη δομή της προπόνησης κλπ. με την ΑΜΚΕ “Αναγέννηση και Πρόοδος” στο πλαίσιο του προγράμματος “Sports Excellence”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΚΥΡ23/06/2019

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΩΚΕΑΝΙΚΟ ΚΑΓΙΑΚ 14.000Μ.

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε την παρουσία του ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ωκεάνιου καγιάκ που διεξήχθη στην …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΣΑΒ22/06/2019

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΩΚΕΑΝΙΟΥ ΚΑΓΙΑΚ

Στο πρώτο από τα πανελλήνια πρωταθλήματα που ακολουθούν μέσα στο επόμενο διάστημα λαμβάνει μέρος ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων. Πρόκειται για …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ