Μαζικές προσκλήσεις για το κοινόβιο της Εθνικής

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων είχε την… τιμητική του όσον αφορά τις προσκλήσεις που κατέφθασαν για αθλητές του από την Ελληνική Ομοσπονδία Κανόε Καγιάκ.

Ειδικότερα, εννέα αθλητές και τρεις αθλήτριες κλήθηκαν να πάρουν μέρος στο εκπαιδευτικό – προπονητικό κοινόβιο που θα πραγματοποιήσει η Εθνική ομάδα Σπριντ το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Νοεμβρίου στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά, υπό τον Ομοσπονδιακό προπονητή, Zdzislaw Szubski.

Συγκεκριμένα, οι κλήσεις είναι οι εξής: Στέλιος Κουργιαντάκης, Μάξιμος Δερμιτζάκης, Γιώργος Φραγκόπουλος, Σπύρος Πολυχρονάκης, Γιάννης Δανδουλάκης, Ερωτόκριτος Δανδουλάκης, Νίκος Διακάκης, Παρασκευάς Κονταξάκης, Βαγγέλης Χατζηδάκης, Ευτυχία Αλεξανδράκη, Κατερίνα Κισσαμιτάκη και Μυρσίνη Μαυρομάτη.

Οι προσκλήσεις στους παραπάνω αθλητές του Ναυτικού Ομίλου, έγιναν λόγω των πρώτων θέσεων που κατέλαβαν στο πρωτάθλημα Ανάπτυξης 2018.

Μεταξύ άλλων, στο κοινόβιο, θα πραγματοποιηθούν σωματομετρήσεις, βιντεοσκόπηση, ανάλυση τεχνικής, μικρές συνεδρίες με θέμα τη δομή της προπόνησης κλπ. με την ΑΜΚΕ “Αναγέννηση και Πρόοδος” στο πλαίσιο του προγράμματος “Sports Excellence”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΣΑΒ20/04/2019

ΠΡΩΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΓΙΑ ΚΑΓΙΑΚ ΚΑΙ SUP

Το παρών στα πανελλήνια πρωταθλήματα των Μεγάλων Αποστάσεων Κανόε Καγιάκ Σπριντ 5.000μ. και των Μεσαίων Αποστάσεων SUP 6.000μ. δίνει ο …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΑΡ12/04/2019

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ 3Η ΣΕΡΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ

Την ύψιστη τιμή να βρίσκεται στην κορυφή του αθλήματος ως το πρώτο σωματείο της χώρας, βάσει της αξιολόγησης η οποία …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ