Προπονήσεις μέσω τηλεδιάσκεψης για τους μίνι παίδες

Με τις ανάγκες των καιρών προσαρμόζονται οι αθλητές της ομάδας πόλο μίνι παίδων του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Προσπαθώντας το τελευταίο διάστημα να παραμείνουν σε όσο γίνεται καλύτερη αγωνιστική φόρμα έχουν την δυνατότητα να προπονούνται όλοι μαζί μέσω τηλεδιάσκεψης!

Συγκεκριμένα, οι νεαροί πολίστες έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν όλοι μαζί σε εξειδικευμένο πρόγραμμα το οποίο τους επιδεικνύεται εκείνη ακριβώς τη στιγμή από τους προπονητές της ομάδας, Γιάννη Ζαγουράκη και Σεμπάστιαν Λειψάκη. Πρόκειται για πρόγραμμα το οποίο έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές ημέρες και εκτελείται αυτή τη στιγμή, τρεις φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή.

Με αυτό τον τρόπο, οι μίνι παίδες επιδιώκουν να διατηρηθούν σε μια σχετικά καλή κατάσταση, με την ελπίδα να επιστρέψουν κάποια στιγμή στο φυσικό τους χώρο, που δεν είναι άλλο από το κολυμβητήριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΔΕΥ01/06/2020

ΕΤΣΙ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΟ

Τον τρόπο συνέχισης και ολοκλήρωσης των πρωταθλημάτων υδατοσφαίρισης ανακοίνωσε η Κολυμβητική Ομοσπονδία. Αυτό σημαίνει ότι ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων μπορεί …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΤΕΤ11/03/2020

ΚΟΣΤΙΣΕ ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΚΤΑΛΕΠΤΟ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΧ ANEK LINES

Eχοντας ένα άσχημο δεύτερο οκτάλεπτο, o Ναυτικός Ομιλος Χανίων ANEK LINES ηττήθηκε στο κολυμβητήριο του Λαιμού από τη Βουλιαγμένη με …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ