Προπονήσεις μέσω τηλεδιάσκεψης για τους μίνι παίδες

Με τις ανάγκες των καιρών προσαρμόζονται οι αθλητές της ομάδας πόλο μίνι παίδων του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Προσπαθώντας το τελευταίο διάστημα να παραμείνουν σε όσο γίνεται καλύτερη αγωνιστική φόρμα έχουν την δυνατότητα να προπονούνται όλοι μαζί μέσω τηλεδιάσκεψης!

Συγκεκριμένα, οι νεαροί πολίστες έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν όλοι μαζί σε εξειδικευμένο πρόγραμμα το οποίο τους επιδεικνύεται εκείνη ακριβώς τη στιγμή από τους προπονητές της ομάδας, Γιάννη Ζαγουράκη και Σεμπάστιαν Λειψάκη. Πρόκειται για πρόγραμμα το οποίο έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές ημέρες και εκτελείται αυτή τη στιγμή, τρεις φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή.

Με αυτό τον τρόπο, οι μίνι παίδες επιδιώκουν να διατηρηθούν σε μια σχετικά καλή κατάσταση, με την ελπίδα να επιστρέψουν κάποια στιγμή στο φυσικό τους χώρο, που δεν είναι άλλο από το κολυμβητήριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΚΥΡ02/08/2020

ΑΔΙΚΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ – ΕΒΔΟΜΟΙ ΣΤΑ ΤΕΛΙΚΑ

Ολοκληρώθηκε η παρουσία για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων στα τελικά του πανελληνίου πρωταθλήματος πόλο εφήβων τα οποία διεξήχθησαν το τελευταίο …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΔΕΥ03/08/2020

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ «ΑQUA»

Με επιτυχία διεξήχθη ένα ακόμα εσωτερικό τουρνουά υδατοσφαίρισης στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Αυτή τη φορά, στο τουρνουά πήραν …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ