Πρόκριση στο 1ο τεστ εθνικών ομάδων για 7 στους 10 αθλητές

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συμμετοχή των αθλητών του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στο 1ο τεστ εθνικών ομάδων που διεξήχθη το περασμένο Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο στον Σχοινιά.

Αυτό αποδεικνύει το γεγονός ότι 7 στους 10 αθλητές κατάφεραν να σφραγίσουν την πρόκριση για την επόμενη φάση, η οποία θα ακολουθήσει στις 13 Απριλίου. Ειδικότερα, προκρίσεις σημειώθηκαν σε επίπεδο ανδρών από τον Γιάννη Κουτσοποδιώτη, που βρέθηκε στην 6η θέση, στην κατηγορία εφήβων από τους Χρήστο Τσουπάκη (5ος), Αθανάσιο Τζανακόπουλο (7ος), Σπυρίδωνα Πολυχρονάκη (8ος), Μιχαήλ Μαυρομμάτη (9ος) και Γεώργιο Φραγκόπουλο (28ος) και στην κατηγορία νεανίδων από την Κλειώ Καράκη η οποία τερμάτισε 8η.

Οι Παναγιώτης Κερασιώτης, Εμμανουήλ Ξηρουχάκης και Χρήστος Μεταξάς δεν κατάφεραν να πλασαριστούν στις επιλέξιμες θέσεις και αποκλείστηκαν.

Σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας κανόε καγιάκ, Μανώλη Αγγελάκη: «Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για την προσπάθεια που κατέβαλαν και που κατάφεραν να προκριθούν στην επόμενη φάση, δείχνοντας ότι είναι σε μια πολύ καλή κατάσταση και ότι και φέτος θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο».

Επίσημος χορηγός του τμήματος κανόε καγιάκ του ΝΟΧ είναι η μεγάλη ναυτιλιακή εταιρεία ANEK LINES.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΑΡ06/09/2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΠ. ΠΟΛΥΧΡΟΝΑΚΗ

Ανακοινώθηκε επίσημα από την Ελληνική Ομοσπονδία κανόε καγιάκ, η παρουσία στην αποστολή της Εθνικής ομάδας για το Σπύρο Πολυχρονάκη ο …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΤΡΙ03/09/2019

ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΑΚΗΣ, ΦΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΜΑΡΩΠΙΣ

Σε αγώνες αξιολόγησης της Εθνικής ομάδας κανόε καγιάκ θα λάβουν μέρος τρεις αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Οι αγώνες αποτελούν …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ