Πρόκριση στο 1ο τεστ εθνικών ομάδων για 7 στους 10 αθλητές

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συμμετοχή των αθλητών του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στο 1ο τεστ εθνικών ομάδων που διεξήχθη το περασμένο Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο στον Σχοινιά.

Αυτό αποδεικνύει το γεγονός ότι 7 στους 10 αθλητές κατάφεραν να σφραγίσουν την πρόκριση για την επόμενη φάση, η οποία θα ακολουθήσει στις 13 Απριλίου. Ειδικότερα, προκρίσεις σημειώθηκαν σε επίπεδο ανδρών από τον Γιάννη Κουτσοποδιώτη, που βρέθηκε στην 6η θέση, στην κατηγορία εφήβων από τους Χρήστο Τσουπάκη (5ος), Αθανάσιο Τζανακόπουλο (7ος), Σπυρίδωνα Πολυχρονάκη (8ος), Μιχαήλ Μαυρομμάτη (9ος) και Γεώργιο Φραγκόπουλο (28ος) και στην κατηγορία νεανίδων από την Κλειώ Καράκη η οποία τερμάτισε 8η.

Οι Παναγιώτης Κερασιώτης, Εμμανουήλ Ξηρουχάκης και Χρήστος Μεταξάς δεν κατάφεραν να πλασαριστούν στις επιλέξιμες θέσεις και αποκλείστηκαν.

Σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας κανόε καγιάκ, Μανώλη Αγγελάκη: «Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για την προσπάθεια που κατέβαλαν και που κατάφεραν να προκριθούν στην επόμενη φάση, δείχνοντας ότι είναι σε μια πολύ καλή κατάσταση και ότι και φέτος θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο».

Επίσημος χορηγός του τμήματος κανόε καγιάκ του ΝΟΧ είναι η μεγάλη ναυτιλιακή εταιρεία ANEK LINES.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΕΜ21/03/2019

ΣΕ ΚΟΙΝΟΒΙΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΘΝΙΚΗ Ο ΤΣΟΥΠΑΚΗΣ

Πρόσκληση από την προεθνική ομάδα κανόε καγιάκ σπριντ έλαβε ο Χρήστος Τσουπάκης. Ο αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων καλείται να …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΤΕΤ13/03/2019

ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΗ ΒΑΡΚΙΖΑ

Την κατάκτηση τεσσάρων μεταλλίων (τρία ασημένια και ένα χάλκινο) σφράγισε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων στους διασυλλογικούς αγώνες κανόε καγιάκ που …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ