Πρόκριση στο 1ο τεστ εθνικών ομάδων για 7 στους 10 αθλητές

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συμμετοχή των αθλητών του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στο 1ο τεστ εθνικών ομάδων που διεξήχθη το περασμένο Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο στον Σχοινιά.

Αυτό αποδεικνύει το γεγονός ότι 7 στους 10 αθλητές κατάφεραν να σφραγίσουν την πρόκριση για την επόμενη φάση, η οποία θα ακολουθήσει στις 13 Απριλίου. Ειδικότερα, προκρίσεις σημειώθηκαν σε επίπεδο ανδρών από τον Γιάννη Κουτσοποδιώτη, που βρέθηκε στην 6η θέση, στην κατηγορία εφήβων από τους Χρήστο Τσουπάκη (5ος), Αθανάσιο Τζανακόπουλο (7ος), Σπυρίδωνα Πολυχρονάκη (8ος), Μιχαήλ Μαυρομμάτη (9ος) και Γεώργιο Φραγκόπουλο (28ος) και στην κατηγορία νεανίδων από την Κλειώ Καράκη η οποία τερμάτισε 8η.

Οι Παναγιώτης Κερασιώτης, Εμμανουήλ Ξηρουχάκης και Χρήστος Μεταξάς δεν κατάφεραν να πλασαριστούν στις επιλέξιμες θέσεις και αποκλείστηκαν.

Σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας κανόε καγιάκ, Μανώλη Αγγελάκη: «Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για την προσπάθεια που κατέβαλαν και που κατάφεραν να προκριθούν στην επόμενη φάση, δείχνοντας ότι είναι σε μια πολύ καλή κατάσταση και ότι και φέτος θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο».

Επίσημος χορηγός του τμήματος κανόε καγιάκ του ΝΟΧ είναι η μεγάλη ναυτιλιακή εταιρεία ANEK LINES.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΤΕΤ08/05/2019

ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΑ ΜΕΘΑΝΑ

Με επιτυχία έλαβε μέρος ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων στους διασυλλογικούς αγώνες κανόε καγιάκ που διεξήχθησαν στα Μέθανα από τον τοπικό …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΑΡ03/05/2019

ΣΤΑ ΜΕΘΑΝΑ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ

Μια νέα αγωνιστική δράση περιμένει τους αθλητές της ομάδας κανόε καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Αυτή τη φορά θα πάρουν …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ