Πρόκριση για τέσσερις σε Πανευρωπαϊκούς και Μεσογειακούς Αγώνες

Τη χαρά της συμμετοχής σε σπουδαίες διεθνείς διοργανώσεις που θα ακολουθήσουν το καλοκαίρι εξασφάλισαν τέσσερις αθλητές Κανόε Καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων μέσω των τεστ αξιολόγησης που πραγματοποιήθηκαν στο Σχοινιά.

Η αναφορά γίνεται για τους Γιάννη Κουτσοποδιώτη, που εξασφάλισε τη συμμετοχή στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Ανδρών που θα γίνουν στο Βελιγράδι, στους Μεσογειακούς αγώνες που θα διεξαχθούν στη Βαρκελώνη και στη συνέχεια στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Κ23 που θα διεξαχθούν στην Ιταλία, αλλά και τους Γιάννη Αντωνίου, Χρήστο Τσουπάκη και Αθηνά Κέκελου, που θ’ αγωνιστούν επίσης στην Ιταλία.

Σύμφωνα με δηλώσεις του εφόρου Κανόε Καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Νίκου Κουριδάκη: «Συγχαρητήρια για τη μεγάλη επιτυχία των αθλητών του Ομίλου μας που εξασφάλισαν τις προκρίσεις με την Εθνική μας ομάδα. Επιτυχίες που οφείλεται στη διαρκή και έντονη προσπάθεια που καταβάλουν, αλλά και στην πολύ καλή δουλειά που γίνεται από τον προπονητή μας, Μανώλη Αγγελάκη και φυσικά οφείλονται στη συνολική υποστήριξη του μεγάλου μας χορηγού, της ΑΝΕΚ LINES. Ευχόμαστε στα παιδιά καλή επιτυχία».

ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗ ΒΑΡΚΙΖΑ

Εν τω μεταξύ, η αγωνιστική δραστηριότητα για το τμήμα Κανόε Καγιάκ συνεχίζεται, αφού το Σάββατο 5 Μαΐου οι αθλητές, Αναστάσιος Αναγνωστόπουλος, Γιάννης Αντωνίου, Χρήστος Τσουπάκης, Γιάννης Κουτσοποδιώτης, Γιώργος Σηφάκης, Σπύρος Πολυχρονάκης, Γιώργος Φραγκόπουλος και Μάξιμος Δερμιτζάκης θα συμμετάσχουν στους Διασυλλογικούς Αγώνες Σπριντ που διοργανώνει στη Βάρκιζα ο Ν.Ο. Βάρης Βάρκιζας. Ολοι οι αθλητές θα αγωνιστούν στις μεγάλες αποστάσεις 3000 και 5000μ. Συνοδός της αποστολής θα είναι ο προπονητής, Μανόλης Αγγελάκης.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΚΑΓΙΑΚ

Το καλοκαίρι έφτασε! Καιρός να δοκιμάσετε και να γνωρίσετε της ομορφιές του Κανόε Καγιάκ και SUP στον Ναυτικό Ομιλο Χανίων. Τμήματα για αγόρια και κορίτσια από 8 ετών και άνω, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή στις 15:30 – 17:30. Υπεύθυνοι προπονητές είναι οι Δημήτρης Καραγιαννίδης και Μανώλης Αγγελάκης.

Αρωγός στην προσπάθεια του Τμήματος είναι ο Επίσημος Χορηγός του, η μεγάλη ναυτιλιακή εταιρία ANEK LINES.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΑΡ31/01/2020

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ Β’ ΦΑΣΗ ΠΡΟΚΡΙΣΕΩΝ

Στη β’ φάση των προκρίσεων για τη συγκρότηση των Εθνικών ομάδων σπριντ θα συμμετέχουν αυτό το Σάββατο (1/2) πέντε αθλητές …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΔΕΥ13/01/2020

2001-2019: 19 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ ΣΕ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ ΚΑΙ SUP

Ως ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές των αθλημάτων του κανόε καγιάκ και του SUP εξελίσσεται στο πέρασμα των χρόνων ο …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ