Προκρίσεις για τα Olympic Hopes διεκδικούν Διακάκης, Αλεξανδράκη και Κισσαμιτάκη

Νέα αγωνιστική δράση ακολουθεί την Κυριακή (24/7) για το τμήμα κανόε καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Ειδικότερα, τρεις αθλητές, οι Νίκος Διακάκης, Ευτυχία Αλεξανδράκη και Κατερίνα Κισσαμιτάκη, κυνηγούν νέες προκρίσεις με την Εθνική ομάδα για να λάβουν μέρος αυτή τη φορά στη διοργάνωση των Olympic Hopes.

Οι προκρίσεις για τους Χανιώτες αθλητές θα πραγματοποιηθούν στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά και σύνοδος τους είναι ο προπονητής, Μανώλης Αγγελάκης.

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων εκφράζει για μια ακόμη φορά την ευγνωμοσύνη του προς τον επίσημο χορηγό του τμήματος κανόε καγιάκ, τη ναυτιλιακή εταιρεία ANEK LINES η οποία στέκεται πάντα αρωγός και συμπαραστάτης σε κάθε μας προσπάθεια. Επίσης ευχαριστούμε θερμά την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων για τη δωρεά των αγωνιστικών σκαφών (Κ2) τα οποία έδωσαν την επιπλέον δυνατότητα στους αθλητές μας και έφεραν τα παραπάνω αποτελέσματα, τον σύλλογο γονέων και φίλων καγιάκ για την καθολική του στήριξη, καθώς και τους Γιώργο και Βασίλη Βλαμάκη, ιδιοκτήτες της επιχείρησης “IMAGE ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ”, το Φυσικοθεραπευτήριο “ΦΥΣΙΟΚΙΝΙSIS”, τον Σπανουδάκη Γιάννη “Πρακτορείο ασφαλειών “A.I.B. LEADERS BROKERS” και το ειδικό συνεργείο αυτοκινήτων “Μπερτάκης Ανδρέας & ΣΙΑ ΟΕ” για την ευγενική τους προσφορά προς το τμήμα κανόε καγιάκ & SUP.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

SUP
ΔΕΥ02/01/2023

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ / SUP ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΧΑΝΙΩΝ 2022

Πλούσια αγωνιστική δραστηριότητα και νέες μεγάλες επιτυχίες περιλάμβανε η χρονιά που ολοκληρώθηκε για το τμήμα κανόε καγιάκ και SUP του …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΕΜ03/11/2022

ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ ΣΤΟΝ ΚΟΥΡΝΑ

Με μεγάλη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Οκτωβρίου στη λίμνη Κουρνά οι “Κορίσσιοι” διεθνείς διασυλλογικοί …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ