Πρόσκληση σε 8 αθλητές-τριες από την Ελληνική Ομοσπονδία Κανόε Καγιάκ

Μαζικές κλήσεις σε αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων πραγματοποιήθηκαν από την Ελληνική Ομοσπονδία Κανόε Καγιάκ. Ειδικότερα, οκτώ αγόρια και κορίτσια έχουν προσκληθεί να πάρουν μέρος σε κοινόβια προετοιμασίας.

Καταρχήν, ο Γιάννης Κουτσοποδιώτης συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στους πέντε συνολικά αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα που έχουν προσκληθεί στο κοινόβιο προετοιμασίας που θα πραγματοποιήσει η Εθνική ομάδα κανόε καγιάκ σπριντ στο ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά από τις 5 μέχρι και τις 13 Ιανουαρίου.

Στη συνέχεια, άλλα επτά παιδιά, από τις κατηγορίες παίδες, παμπαίδες, παίδες αρχάριοι και κορασίδες αρχάριες θα πάρουν μέρος σε κοινόβιο που αφορά διακεκριμένους αθλητές οι οποίοι ξεχώρισαν στο 22ο πανελλήνιο πρωτάθλημα σπριντ ανάπτυξης 2018 και ήταν μέσα στην πρώτη τριάδα των αγωνισμάτων. Το κοινόβιο θα πραγματοποιηθεί συγκεκριμένα το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Ιανουαρίου και οι αθλητές που θα συμμετάσχουν εκ μέρος του Ναυτικού Ομίλου είναι οι εξής: Αλεξανδράκη Ευτυχία, Δερμιτζάκης Μάξιμος, Διακάκης Νίκος, Κισσαμιτάκη Αικατερίνη, Κονταξάκης Παρασκευάς, Μαυρομμάτη Μυρσίνη και Χατζηδάκης Ευάγγελος.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι το ίδιο Σαββατοκύριακο (12, 13/1) θα πραγματοποιηθούν για όλους τους αθλητές που θα πάρουν μέρος και στα δύο κοινόβια, σωματομετρήσεις, βιντεοσκόπηση, ανάλυση τεχνικής, μικρές συνεδρίες με θέμα την δομή της προπόνησης κλπ. και σεμινάριο προπονητών από την ΑΜΚΕ «Αναγέννηση και Πρόοδος» στο πλαίσιο του προγράμματος «Sports Excellence».

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ευχαριστεί θερμά τον επίσημο χορηγό του τμήματος, τη μεγάλη ναυτιλιακή εταιρεία, ΑΝΕΚ LINES, που είναι δίπλα σε κάθε δραστηριότητά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΤΡΙ13/11/2018

ΜΑΖΙΚΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΙΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων είχε την… τιμητική του όσον αφορά τις προσκλήσεις που κατέφθασαν για αθλητές του από την Ελληνική …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΕΜ08/11/2018

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΥΡΝΑ – ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΝΙΩΝ

Για μια ακόμη χρονιά, η πανέμορφη λίμνη στον Κουρνά του Δήμου Αποκορώνου πλημμύρισε από ενθουσιασμό στο πλαίσιο των 19ων «Κορίσσιων» …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ