Πρεμιέρα στο «West Side Fins Festival»

Οπως είχε συμβεί και πέρσι, έτσι και φέτος, οι αγώνες «West Side Fins Festival» που διοργανώνουν τα Δελφίνια Περιστερίου θα σημάνουν την αφετηρία της αγωνιστικής προσπάθειας για το τμήμα τεχνικής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Νοεμβρίου στο Κολυμβητήριο Περιστερίου, οπότε ο Ναυτικός Ομιλος θα έχει την πρώτη του φετινή αγωνιστική παρουσία εν όψει μιας σεζόν, που ακολουθεί -όπως και οι προηγούμενες- με μεγάλες προσδοκίες. Μεταξύ άλλων, η διοργάνωση περιλαμβάνει και παράλληλες δράσεις, όπως ομιλία του Ομοσπονδιακού τεχνικού, Αλέξανδρου Ξιάρχου και καταξιωμένων επιστημόνων, όπως της διατροφολόγου και προπονήτριας στον Ν.Ο. Χανίων, Κατερίνας Καλαμαρίδη.

Η ομάδα του Ηλία Καλαμαρίδη θα πάρει μέρο με 27 αθλητές και αθλήτριες που είναι οι εξής: Ανδριανού, Βαλυράκη, Δημουλιός, Κατερινάκη, Καυκαλάκη, Κελαϊδής, Κληματσάκη, Κούτρης, Λαμπαρδάκη Μαρία, Λαμπαρδάκη Ροζάννα, Λεδάκη, Λεδάκης, Λελεδάκη, Μποφίλης, Ναναδάκη, Παπαγιαννάκης, Ρινακάκης, Ριτζάκη Ευαγγελία, Ριτζάκη Ιωάννα, Ρημαντωνάκης, Σκυλουράκη, Τζουβαδάκη, Τρουλλινός, Χατζηδάκης, Χατζηπλής, Χίνος Ιάσων, Χίνος Παντελής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΡΙ16/07/2019

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ 45 ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ

Με τρία πανελλήνια ρεκόρ από τη Χριστιάνα Σκυλουράκη, τις σκυτάλες 4×200μ. επιφάνεια παίδων και 4×100μ. διπλά πέδιλα mixed παμπαίδων-παγκορασίδων ΑΒ, …

Περισσοτερα
ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ15/07/2019

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΡΕΚΟΡ Η ΣΚΥΛΟΥΡΑΚΗ ΣΤΗ ΧΙΟ

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε η παρουσία για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης που διεξήχθη στη …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ