Πρεμιέρα στο «West Side Fins Festival»

Οπως είχε συμβεί και πέρσι, έτσι και φέτος, οι αγώνες «West Side Fins Festival» που διοργανώνουν τα Δελφίνια Περιστερίου θα σημάνουν την αφετηρία της αγωνιστικής προσπάθειας για το τμήμα τεχνικής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Νοεμβρίου στο Κολυμβητήριο Περιστερίου, οπότε ο Ναυτικός Ομιλος θα έχει την πρώτη του φετινή αγωνιστική παρουσία εν όψει μιας σεζόν, που ακολουθεί -όπως και οι προηγούμενες- με μεγάλες προσδοκίες. Μεταξύ άλλων, η διοργάνωση περιλαμβάνει και παράλληλες δράσεις, όπως ομιλία του Ομοσπονδιακού τεχνικού, Αλέξανδρου Ξιάρχου και καταξιωμένων επιστημόνων, όπως της διατροφολόγου και προπονήτριας στον Ν.Ο. Χανίων, Κατερίνας Καλαμαρίδη.

Η ομάδα του Ηλία Καλαμαρίδη θα πάρει μέρο με 27 αθλητές και αθλήτριες που είναι οι εξής: Ανδριανού, Βαλυράκη, Δημουλιός, Κατερινάκη, Καυκαλάκη, Κελαϊδής, Κληματσάκη, Κούτρης, Λαμπαρδάκη Μαρία, Λαμπαρδάκη Ροζάννα, Λεδάκη, Λεδάκης, Λελεδάκη, Μποφίλης, Ναναδάκη, Παπαγιαννάκης, Ρινακάκης, Ριτζάκη Ευαγγελία, Ριτζάκη Ιωάννα, Ρημαντωνάκης, Σκυλουράκη, Τζουβαδάκη, Τρουλλινός, Χατζηδάκης, Χατζηπλής, Χίνος Ιάσων, Χίνος Παντελής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΣΑΒ13/04/2019

ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΝ ΟΨΕΙ ΟΠΕΝ

Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται η ομάδα τεχνικής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων όπως αποδείχθηκε από τη συμμετοχή των αθλητών …

Περισσοτερα
ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ11/04/2019

ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ

Στην πρώτη ημερίδα μετά την συμμετοχή του στο χειμερινό πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης Νοτ. Ελλάδας όπου αναδείχτηκε στην 1η θέση θα …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ