Πρεμιέρα στο πανελλήνιο νεανίδων με χρυσό (τεχν. ομαδικό) και ασημένιο (τεχν. ντουέτο)

Εξαιρετικά ξεκίνησε η συμμετοχή για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης νεανίδων που φιλοξενείται στο κολυμβητήριο Βόλου.

Ενα χρυσό -στο τεχνικό ομαδικό- και ένα ασημένιο μετάλλιο -στο αγώνισμα του τεχνικού ντουέτου- συνθέτουν τον απολογισμό της πρώτης ημέρας για τα κορίτσια της Μπιλιάνα και της Γιάνας Γκεοργκίεβα, τα οποία όπως αποδεικνύεται, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.

Ειδικότερα, στο τεχνικό ομαδικό η βαθμολογία του ΝΟ Χανίων ήταν 72.7387 ενώ στο τεχνικό ντουέτο ο Ναυτικός Ομιλος συμμετείχε με δύο χορογραφίες.

Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

ΤΕΧΝΙΚΟ ΟΜΑΔΙΚΟ
1η θέση – 72.7387β.: Εικοσιπεντάκη Αναστασία, Κοκκινάκη Μαρία, Κρομμυδάκη Ιφιγένεια, Μακρινάκη Ιωάννα, Μηνά Μαρία, Νίκου Γαρυφαλιάνα, Τζατζιμάκη Αγγελική, Τσιφετάκη Μαρία (αναπληρωματικές: Κανατάκη Ειρήνη, Μπλεμπλιδάκη Ελένη)

ΤΕΧΝΙΚΟ ΝΤΟΥΕΤΟ
2η θέση – 74.7108β.: Κρομμυδάκη Ιφιγένεια / Νίκου Γαρυφαλιάνα
9η θέση – 69.5796β..: Κοκκινάκη Μαρία / Τζατζιμάκη Αγγελική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ10/11/2022

ΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΝΙΚΟΥ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΔΩΝ

Κλήσεις ανακοινώθηκαν από τις Εθνικές ομάδες καλλιτεχνικής κολύμβησης γυναικών και νεανίδων. Σε αυτές περιλαμβάνεται η Γαρυφαλιάνα Νίκου. Η πρωταθλήτρια του …

Περισσοτερα
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ06/10/2022

ΣΕ ΤΕΣΤ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΙΚΟΣΙΠΕΝΤΑΚΗ, ΚΡΟΜΜΥΔΑΚΗ ΚΑΙ ΝΙΚΟΥ

Σε τεστ επιλογής που θα πραγματοποιηθούν στο ΟΑΚΑ και το Βόλο κλήθηκαν τρία κορίτσια από την ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης του …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ