Πρεμιέρα για τα προαγωνιστικά τμήματα κολύμβησης

Με 35 συνολικά αθλητές, 24 αγόρια και 11 κορίτσια, θα συμμετάσχει ο Ν.Ο. Χανίων στην ημερίδα προαγωνιστικών κατηγοριών κολύμβησης που θα διεξαχθεί το σαββατοκύριακο (15 και 16/1) στον Άγιο Νικόλαο και διοργανώνει η Περιφερειακή Επιτροπή Κολύμβησης Υδατοσφαίρισης Κρήτης & Ρόδου (Π.Ε.Κ.Υ.Κ.Ρ). Δεδομένης της μη διεξαγωγής λόγω του προβλήματος με το πετρέλαιο των πρώτων αγώνων που ήταν να πραγματοποιηθούν στο κολυμβητήριο Χανίων στις 11 και 12 Δεκεμβρίου, η προσεχής, θα είναι η πρώτη ουσιαστικά επίσημη διοργάνωση, κατά την οποία ο προπονητής του Ν.Ο. Χανίων, Αντώνης Καλογεράκης, θα έχει την ευκαιρία να εξετάσει το βαθμό ετοιμότητας των αθλητών του.
Όπως μάλιστα τονίζει: «στόχος είναι η απόκτηση εμπειριών, να δοκιμάσουμε τους χρόνους μας και να δούμε σε τι σημείο είναι η τεχνική μας. Αυτή η διοργάνωση θα μας προετοιμάσει για τους παγκρήτιους αγώνες που θα γίνουν το Μάρτιο στα Χανιά».
Αναλυτικά, οι κολυμβητές του ΝΟΧ που θα μεταβούν στον Άγ. Νικόλαο είναι οι εξής: Μιχάλης Γκαγκλάκης, Νίκος Κολοκοτρώνης, Θοδωρής Παπαδόπουλος, Βασίλης Περιστερίδης, Αλέξης Σλέτνιοβ, Γιάννης Τζανακόπουλος, Μανόλης Βομβολάκης-Χαλκιαδάκης (γεννηθέντες το 1999). Χρήστος Λελάκης, Γιάννης Ματζοράκης, Γιάννης Φουντουλάκης, Χρήστος Βουγιουκαλάκης, Μηνάς Γεωργακάκης, Κώστας Θοεχαρίδης, Γιώργος Καζάσης, Σωτήρης Καλορμάκης, Σήφης Λεδάκης (γεννηθέντες το 2000). Αλέξης Αγγελίδης, Δημήτρης Βουράκης, Μανόλης Καπετανάκης, Βασίλης Μαρουλάκης, Χάρης Παπαδόπουλος, Απόστολος Παπαστάμος, Στέλιος Τζουγκράκης, Παναγιώτης Χατζησωτηράκης (γεννηθέντες το 2001).
Και οι κολυμβήτριες: Κατερίνα Καβαλιεράκη, Κατερίνα Κασιωτάκη (1999). Γεωργία Λελεδάκη, Αρετή Ξανθουδάκη, Χριστίνα Παπαδοπούλου, Βασιλική Χατζηδάκη (2000). Άντζελα Ζγκουρού, Αντωνία Πετράκη, Χρυσή Πετράκη, Νικολέτα Πλοκαμάκη, Χρυσή Σταυγιαννουδάκη (2001).
Συνοδός της αποστολής θα είναι η έφορος του τμήματος Χρυσούλα Πλοκαμάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΡΙ10/09/2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων θα ήθελε να ζητήσει συγνώμη από τους γονείς του τμήματος κολύμβησης για την αλλαγή του προγράμματος …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΕΤ04/09/2019

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟ ΚΑΙ ΤΖΙΛΙΒΑΚΗ

Μια τιμητική βράβευση θα πραγματοποιηθεί για τον παγκόσμιο πρωταθλητή και πρωταθλητή Ευρώπης, Απόστολο Παπαστάμο και τον Ομοσπονδιακό προπονητή και προπονητή …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ