Πραγματοποιήθηκε η γιορτή των τμημάτων εκμάθησης

“Πλημμύρισε” από παιδικές φατσούλες τη Δευτέρα (6/8) το απόγευμα το κολυμβητήριο Χανίων, στην γιορτή που πραγματοποιήθηκε για τα καλοκαιρινά τμήματα εκμάθησης κολύμβησης που διοργάνωσε με πολύ μεγάλη επιτυχία ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων.

Τα σχεδόν 300 παιδιά που συμμετείχαν στο πρόγραμμα, το οποίο ολοκληρώνεται την Τρίτη 14 Αυγούστου, ήταν χωρισμένα ανά ομάδες. Όλα τους κολύμπησαν στην πισίνα, κερδίζοντας το χειροκρότημα των γονιών τους που τα παρακολουθούσαν με μεγάλη υπερηφάνεια από την εξέδρα του κολυμβητηρίου Χανίων.

Παράλληλα και τηρώντας πιστά το καθιερωμένο πρόγραμμά του, αθλητές και αθλήτριες των αγωνιστικών τμημάτων του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, πραγματοποίησαν επίδειξη, αποσπώντας επίσης το έντονο χειροκρότημα.

Επίδειξη υπήρξε και από το Τμήμα Ειδικής Άθλησης (Τ.Ε.Α.) του Ν.Ο.Χ. αλλά και την Εθελοντική Ναυαγοσωστική Μονάδα (Ε.ΝΑ.ΜΟ.Ν.Ο.Χ.), τμήματα που αποτελούν την κοινωνική δράση του Χανιώτικου Ομίλου.

Τα μαθήματα εκμάθησης κολύμβησης θα συνεχιστούν έως τις 8 Σεπτεμβρίου, με το νέο τμήμα να ξεκινά την Πέμπτη 16 Αυγούστου. Πληροφορίες δίνονται στη γραμματεία του Ομίλου (στο τηλέφωνο 2821096078) και από τις υπεύθυνες του προγράμματος (κυρίες Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα και Σοφιάννα Κατσαρού).

Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τους ανθρώπους αλλά και τις επιχειρήσεις που είναι δίπλα του και τον στηρίζουν και συγκεκριμένα:

Την ΑΝΕΚ LINES
Το ΙΝ.ΚΑ. ΧΑΝΙΩΝ
Το Χρυσοχοείο Θ. & Ι. Κυριακάκης
Το Τυπογραφείο Κασιμάτης
Το Νίκο Αντωνογιαννάκη και την επιχείρηση “AQUA + FIT SPORTS”
Το Ε.Α.Κ. Χανίων και τους εργαζόμενους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

MAIN
ΠΕΜ30/08/2012

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων ενημερώνει τους γονείς που επιθυμούν να εντάξουν τα παιδιά τους στα τμήματα που καλλιεργεί (Κολύμβηση – …

Περισσοτερα
MAIN
ΠΑΡ24/08/2012

ΠΑΕΙ ΠΟΡΟ ΤΟ ΚΑΓΙΑΚ

Στους Διασυλλογικούς αγώνες που θα διεξαχθούν στον Πόρο το προσεχές σαββατοκύριακο (25, 26/8) θα συμμετάσχει η ομάδα Κανόε Καγιάκ Σπριντ …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ