Πολύς κόσμος και σημαντικές βραβεύσεις στην κοπή πίτας του Συλλόγου Γονέων

Μέσα σε ένα εξαιρετικό κλίμα και με πολύ κόσμο να δίνει το παρών, ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων Αθλούμενων και Φίλων υδατοσφαίρισης Ναυτικού Ομίλου Χανίων έκοψε την Κυριακή το απόγευμα την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Η παρουσία της ανδρικής ομάδας που αγωνίζεται στην Α1 Εθνική κατηγορία ήταν αυτή που ξεχώρισε, καθώς όλοι οι παίκτες έδωσαν το παρών. Μάλιστα, ο Σύλλογος βράβευσε την περσινή ομάδα της Α2, δια του αρχηγού της, Στράτου Λεβεντάκη, μιας και παρέλαβε το βραβείο από τα χέρια της προέδρου του Ναυτικού Ομίλου, Χαρούλας Μυλωνάκη, για την άνοδο στην «μεγάλη» κατηγορία.

Από εκεί και πέρα, ο Σύλλογος είχε την ευκαιρία να προχωρήσει σε δύο ακόμη βραβεύσεις, τιμώντας τα πρόσωπα αυτά για την προσφορά τους στο πόλο και γενικώς στο Ναυτικό Ομιλο. Συγκεκριμένα, τιμήθηκαν ο Ηλίας Μαχαίρας, την πλακέτα στον οποίο απένειμε ο Μιχάλης Μαυριδάκης από το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων, αλλά και ο Γιάννης Ζαγουράκης, τη βράβευση στον οποίο πραγματοποίησε ο πρόεδρος του ΕΑΚ Χανίων, Σάκης Κουβάτσος.

Η εκδήλωση έδωσε τη δυνατότητα στους μικρούς κυρίως αθλητές του τμήματος να βρεθούν όλοι μαζί και να περάσουν πολύ ευχάριστες ώρες, ενώ επίσης είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να μιλήσουν με τους μεγάλους αθλητές της ομάδας που αγωνίζεται στην Α1.

Σύμφωνα με την πρόεδρο του Συλλόγου, Τζίνα Λιοτσάκη: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω εκ μέρους του συλλόγου όλους όσοι παραβρέθηκαν στην κοπή της πίτας μας όπου έγινε η βράβευση της ομάδας των ανδρών στην Α1 κατηγορία, καθώς και στον προπονητή Ηλία Μαχαίρα και τον βοηθό προπονητή, Γιάννη Ζαγουράκη. Αν και διανύουμε τον δεύτερο μήνα του έτους, να ευχηθώ καλή χρονιά, γεμάτη υγεία, χαρές και ομαδικές επιτυχίες σε όλα τα τμήματα του πόλο! Ας ευχηθούμε να είναι μία καλύτερη χρονιά χωρίς αντιξοότητες και κακές κασσάνδρες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΤΕΤ18/04/2018

ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΘΗΚΕ Η ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ! ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΧ ANEK LINES ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

Με νίκη σφράγισε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ANEK LINES την υποχρέωση απέναντι στη Γλυφάδα, την οποία κατάφερε να κερδίσει με …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΤΕΤ18/04/2018

ΜΑΧΑΙΡΑΣ: ΑΡΧΙΚΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΑΜΕ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΕΔΡΑΣ

Ευχαριστημένος για το πλεονέκτημα έδρας που αποκτά ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ANEK LINES δήλωσε μετά το νικηφόρο παιχνίδι απέναντι στη …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard
Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ