Πολύ καλή παρουσία στο ευρωπαϊκό στην Πράγα για Κουργιαντάκη, Κρομμυδάκη

Το καλύτερό τους εαυτό έδωσαν οι Ολγα Κουργιαντάκη και Ιφιγένεια Κρομμυδάκη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης, κατηγορίας Νεανίδων που διεξήχθη στην Πράγα.

Οι δύο Χανιώτισσες πρωταθλήτριες συμμετείχαν σε αρκετά αγωνίσματα, βοηθώντας την Εθνική μας ομάδα να καταταχθεί ανάμεσα στις υψηλές θέσεις. Η καλύτερη, είναι η 5η στο κόμπο, ενώ ακολούθησαν η 6η στο ελεύθερο και στο τεχνικό ομαδικό. Επίσης, η Κουργιαντάκη μαζί με την Αντριάνα Μισίκεβιτς κατετάγησαν στο ντουέτο στην 8η θέση.

Σε όλα τα αγωνίσματα, η Κουργιαντάκη ήταν βασική στα χορευτικά, ενώ η Κρομμυδάκη, ως μικρότερη σε ηλικία, συμμετείχε ως αναπληρωματική.

Τα δύο κορίτσια επιστρέφουν στην Ελλάδα με τις καλύτερες εντυπώσεις από την παρουσία τους στην πρωτεύουσα της Τσεχίας, όπου παρέμειναν για μια περίπου εβδομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΡΙ08/10/2019

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΚΡΟΜΜΥΔΑΚΗ

Η Κολυμβητική Ομοσπονδία απεύθυνε πρόσκληση στην Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, έτσι ώστε να παραστεί στο κολυμβητήριο του Αγίου Κοσμά όπου θα πραγματοποιηθεί …

Περισσοτερα
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ30/08/2019

ΕΝΑΡΞΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ενημερώνει ότι το τμήμα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης ξεκινά τις εγγραφές νέων αθλητριών καθώς και τα μαθήματα όλων …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ