Πολύ καλή παρουσία στο ευρωπαϊκό στην Πράγα για Κουργιαντάκη, Κρομμυδάκη

Το καλύτερό τους εαυτό έδωσαν οι Ολγα Κουργιαντάκη και Ιφιγένεια Κρομμυδάκη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης, κατηγορίας Νεανίδων που διεξήχθη στην Πράγα.

Οι δύο Χανιώτισσες πρωταθλήτριες συμμετείχαν σε αρκετά αγωνίσματα, βοηθώντας την Εθνική μας ομάδα να καταταχθεί ανάμεσα στις υψηλές θέσεις. Η καλύτερη, είναι η 5η στο κόμπο, ενώ ακολούθησαν η 6η στο ελεύθερο και στο τεχνικό ομαδικό. Επίσης, η Κουργιαντάκη μαζί με την Αντριάνα Μισίκεβιτς κατετάγησαν στο ντουέτο στην 8η θέση.

Σε όλα τα αγωνίσματα, η Κουργιαντάκη ήταν βασική στα χορευτικά, ενώ η Κρομμυδάκη, ως μικρότερη σε ηλικία, συμμετείχε ως αναπληρωματική.

Τα δύο κορίτσια επιστρέφουν στην Ελλάδα με τις καλύτερες εντυπώσεις από την παρουσία τους στην πρωτεύουσα της Τσεχίας, όπου παρέμειναν για μια περίπου εβδομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΡΙ16/07/2019

ΣΤΗΝ 8Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Η ΖΟΥΖΟΥΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Την 8η θέση στον τελικό του τεχνικού ομαδικού κατέλαβε η Εθνική μας ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης στο πλαίσιο του 18ου παγκόσμιου …

Περισσοτερα
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ05/07/2019

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΚΡΟΜΜΥΔΑΚΗ ΚΑΙ ΝΙΚΟΥ

Στην Εθνική ομάδα κορασίδων καλλιτεχνικής κολύμβησης κλήθηκαν δύο κορίτσια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Πρόκειται για τις Ιφιγένεια Κρομμυδάκη και Γαρυφαλιάνα …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ