Πολύ καλή παρουσία στο ευρωπαϊκό στην Πράγα για Κουργιαντάκη, Κρομμυδάκη

Το καλύτερό τους εαυτό έδωσαν οι Ολγα Κουργιαντάκη και Ιφιγένεια Κρομμυδάκη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης, κατηγορίας Νεανίδων που διεξήχθη στην Πράγα.

Οι δύο Χανιώτισσες πρωταθλήτριες συμμετείχαν σε αρκετά αγωνίσματα, βοηθώντας την Εθνική μας ομάδα να καταταχθεί ανάμεσα στις υψηλές θέσεις. Η καλύτερη, είναι η 5η στο κόμπο, ενώ ακολούθησαν η 6η στο ελεύθερο και στο τεχνικό ομαδικό. Επίσης, η Κουργιαντάκη μαζί με την Αντριάνα Μισίκεβιτς κατετάγησαν στο ντουέτο στην 8η θέση.

Σε όλα τα αγωνίσματα, η Κουργιαντάκη ήταν βασική στα χορευτικά, ενώ η Κρομμυδάκη, ως μικρότερη σε ηλικία, συμμετείχε ως αναπληρωματική.

Τα δύο κορίτσια επιστρέφουν στην Ελλάδα με τις καλύτερες εντυπώσεις από την παρουσία τους στην πρωτεύουσα της Τσεχίας, όπου παρέμειναν για μια περίπου εβδομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΕΤ19/02/2020

ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΖΟΥΖΟΥΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Την ευκαιρία να λάβει μέρος σε επίδειξη που πραγματοποιήθηκε για τα νέα προγράμματα, που θα συνοδέψουν την προσπάθεια της καλλιτεχνικής …

Περισσοτερα
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ14/02/2020

ΝΕΑ ΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΑ ΚΡΟΜΜΥΔΑΚΗ ΚΑΙ ΝΙΚΟΥ

Μία ακόμα κλήση από την Εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης πραγματοποιήθηκε για τις Ιφιγένεια Κρομμυδάκη και Γαρυφαλιάνα Νίκου. Οι δύο πρωταθλήτριες …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ