Πολύ καλή παρουσία στο ευρωπαϊκό στην Πράγα για Κουργιαντάκη, Κρομμυδάκη

Το καλύτερό τους εαυτό έδωσαν οι Ολγα Κουργιαντάκη και Ιφιγένεια Κρομμυδάκη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης, κατηγορίας Νεανίδων που διεξήχθη στην Πράγα.

Οι δύο Χανιώτισσες πρωταθλήτριες συμμετείχαν σε αρκετά αγωνίσματα, βοηθώντας την Εθνική μας ομάδα να καταταχθεί ανάμεσα στις υψηλές θέσεις. Η καλύτερη, είναι η 5η στο κόμπο, ενώ ακολούθησαν η 6η στο ελεύθερο και στο τεχνικό ομαδικό. Επίσης, η Κουργιαντάκη μαζί με την Αντριάνα Μισίκεβιτς κατετάγησαν στο ντουέτο στην 8η θέση.

Σε όλα τα αγωνίσματα, η Κουργιαντάκη ήταν βασική στα χορευτικά, ενώ η Κρομμυδάκη, ως μικρότερη σε ηλικία, συμμετείχε ως αναπληρωματική.

Τα δύο κορίτσια επιστρέφουν στην Ελλάδα με τις καλύτερες εντυπώσεις από την παρουσία τους στην πρωτεύουσα της Τσεχίας, όπου παρέμειναν για μια περίπου εβδομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ30/08/2019

ΕΝΑΡΞΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ενημερώνει ότι το τμήμα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης ξεκινά τις εγγραφές νέων αθλητριών καθώς και τα μαθήματα όλων …

Περισσοτερα
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ26/08/2019

ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Η ΚΡΟΜΜΥΔΑΚΗ

Στην αποστολή της Εθνικής ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης κορασίδων συμπεριλαμβάνεται η Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, η οποία θα λάβει μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ