Πλησίασε ένα ακόμα όριο πανευρωπαϊκού ο Παπαστάμος – «Xρυσός» στα 200μ. πεταλούδα

Με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο αγώνισμα των 200μ. πεταλούδα ολοκλήρωσε ο Απόστολος Παπαστάμος την παρουσία του στο διεθνές μίτινγκ κολύμβησης «Νιόβεια» που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Ο Χανιώτης πρωταθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων πλησίασε με την επίδοσή του μάλιστα το όριο για το πανευρωπαϊκό, αν και το έχει «πιάσει»σε άλλα αγωνίσματα. Συγκεκριμένα ο χρόνος του ήταν 02:02.37 ενώ το όριο για το πανευρωπαϊκό είναι στο 02:02.00. Σε κάθε περίπτωση, η επίδοση αυτή χάρισε στον Παπαστάμο το χρυσό μετάλλιο, τη στιγμή που κολυμπώντας το Σάββατο (31/3) στο αγώνισμα των 200μ. πρόσθιο είχε σφραγίσει το ασημένιο μετάλλιο με χρόνο 02:22.10.

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ο ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΣ

Ο Απόστολος Παπαστάμος μετά τη συμμετοχή του στους σχολικούς αγώνες αλλά και στα «Νιόβεια» δεν θα επιστρέψει στα Χανιά αλλά θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη, λαμβάνοντας μέρος στο καμπ προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας το οποίο ξεκινά τη Μεγ. Δευτέρα (2/4) και θα διαρκέσει μέχρι τις 12 Απριλίου. Στο ίδιο καμπ θα βρεθούν άλλοι 16 αθλητές από όλη την Ελλάδα. Υπεύθυνος του καμπ είναι ο προπονητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων και ομοσπονδιακός τεχνικός, Κώστας Τζιλιβάκης, μαζί με το συνάδελφό του, Βαγγέλη Κοζομπόλη.

ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΔΡΟΥΜΠΑΚΗ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Τέλος, στους σχολικούς αγώνες που διεξήχθησαν στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο πήρε μέρος και η Χανιώτισσα κολυμβήτρια, Ευαγγελία Δρουμπάκη, κατακτώντας ως μαθήτρια του 3ου Γενικού Λυκείου την 4η θέση στο αγώνισμα των 100μ. ύπτιο. Ο χρόνος για τη Δρουμπάκη ήταν 01:07.67.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ09/08/2018

ΣΤΗΝ 16ΑΔΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΑ 400Μ. ΜΙΚΤΗ Ο ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΣ

Δεν τα κατάφερε ο Απόστολος Παπαστάμος στον προκριματικό των 400μ. μικτή, μένοντας εκτός ημιτελικού στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου που …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ06/08/2018

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΑ LIONS

Μια πολύ καλή παρουσία είχαν οι μικροί κολυμβητές της προαγωνιστικής ομάδας του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στους αγώνες που διοργάνωσαν οι …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard
Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ