Πέρασαν τα Αστέρια όλα τα κορίτσια

Εξαιρετική ήταν η παρουσία για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων στην ημερίδα Αστεριών που διοργανώθηκε την περασμένη Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στο κολυμβητήριο Ηρακλείου.

Τα κορίτσια Καλλιτεχνικής Κολύμβησης έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, εξασφαλίζοντας στο σύνολό τους την συμμετοχή τους στα προσεχή πανελλήνια πρωταθλήματα. Μάλιστα, μέσα στο επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη σπουδαία διοργάνωση της σεζόν, το πανελλήνιο πρωτάθλημα Κορασίδων Α.

Συνολικά, στους αγώνες πήραν μέρος 40 κορίτσια, τα οποία διαγωνίστηκαν από το 1ο έως το 7ο Αστέρι.

Αναλυτικά, οι συμμετοχές για τον Ν.Ο. Χανίων ήταν οι εξής:
Αλατζά, Βιγλάκη, Βομβολάκη, Γαυγιωτάκη, Γερωνυμάκη, Δαλετζάκη, Δουλαβέρη, Εικοσιπεντάκη Αναστ., Εικοσιπεντάκη Μαρία-Αρτεμις, Εργαζάκη, Καντιάνη, Κρασάκη, Κρομμυδάκη, Λαϊνάκη, Λουράκη, Μανούσου, Μαραγκάκη, Μαρκουλάκη, Μαρτσάκη, Μπεμπλιδάκη, Νίκου, Νιωτάκη, Ντουρουντάκη, Ξηραφάκη Αναστ., Ξηραφάκη Μαρ., Πανάγαρη, Παπαγεωργίου, Παπαδάκη, Παπαδοκωνσταντάκη, Πηγουνάκη, Πολυχρονάκη, Σπανουδάκη, Συννεφάκη, Τζατζιμάκη, Τζιτζικαλάκη, Τουσισβίλη, Χαιρέτη, Χαροκοπάκη, Χατζησωτηράκη, Χηνοπούλου.

Να σημειωθεί ότι διαιτητής στους αγώνες ήταν η Κατερίνα Βαγιωνή και κριτής η Αρια Δασκαλάκη. Προπονήτριες του Ναυτικού Ομίλου είναι η Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα και η Φραντζέσκα Αμπελά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΕΤ19/02/2020

ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΖΟΥΖΟΥΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Την ευκαιρία να λάβει μέρος σε επίδειξη που πραγματοποιήθηκε για τα νέα προγράμματα, που θα συνοδέψουν την προσπάθεια της καλλιτεχνικής …

Περισσοτερα
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ14/02/2020

ΝΕΑ ΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΑ ΚΡΟΜΜΥΔΑΚΗ ΚΑΙ ΝΙΚΟΥ

Μία ακόμα κλήση από την Εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης πραγματοποιήθηκε για τις Ιφιγένεια Κρομμυδάκη και Γαρυφαλιάνα Νίκου. Οι δύο πρωταθλήτριες …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ