Πέρασαν τα Αστέρια όλα τα κορίτσια

Εξαιρετική ήταν η παρουσία για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων στην ημερίδα Αστεριών που διοργανώθηκε την περασμένη Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στο κολυμβητήριο Ηρακλείου.

Τα κορίτσια Καλλιτεχνικής Κολύμβησης έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, εξασφαλίζοντας στο σύνολό τους την συμμετοχή τους στα προσεχή πανελλήνια πρωταθλήματα. Μάλιστα, μέσα στο επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη σπουδαία διοργάνωση της σεζόν, το πανελλήνιο πρωτάθλημα Κορασίδων Α.

Συνολικά, στους αγώνες πήραν μέρος 40 κορίτσια, τα οποία διαγωνίστηκαν από το 1ο έως το 7ο Αστέρι.

Αναλυτικά, οι συμμετοχές για τον Ν.Ο. Χανίων ήταν οι εξής:
Αλατζά, Βιγλάκη, Βομβολάκη, Γαυγιωτάκη, Γερωνυμάκη, Δαλετζάκη, Δουλαβέρη, Εικοσιπεντάκη Αναστ., Εικοσιπεντάκη Μαρία-Αρτεμις, Εργαζάκη, Καντιάνη, Κρασάκη, Κρομμυδάκη, Λαϊνάκη, Λουράκη, Μανούσου, Μαραγκάκη, Μαρκουλάκη, Μαρτσάκη, Μπεμπλιδάκη, Νίκου, Νιωτάκη, Ντουρουντάκη, Ξηραφάκη Αναστ., Ξηραφάκη Μαρ., Πανάγαρη, Παπαγεωργίου, Παπαδάκη, Παπαδοκωνσταντάκη, Πηγουνάκη, Πολυχρονάκη, Σπανουδάκη, Συννεφάκη, Τζατζιμάκη, Τζιτζικαλάκη, Τουσισβίλη, Χαιρέτη, Χαροκοπάκη, Χατζησωτηράκη, Χηνοπούλου.

Να σημειωθεί ότι διαιτητής στους αγώνες ήταν η Κατερίνα Βαγιωνή και κριτής η Αρια Δασκαλάκη. Προπονήτριες του Ναυτικού Ομίλου είναι η Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα και η Φραντζέσκα Αμπελά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ13/12/2018

ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΣΤΕΡΙΩΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Ξεκινούν οι υποχρεώσεις για την ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης. Τα κορίτσια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων θα αγωνιστούν αυτή την Κυριακή 16 …

Περισσοτερα
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ12/10/2018

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΟΥΡΓΙΑΝΤΑΚΗ, ΖΟΥΖΟΥΝΗ ΚΑΙ ΚΡΟΜΜΥΔΑΚΗ

Στην Εθνική ομάδα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Γυναικών, η οποία την προσεχή Δευτέρα 15 Οκτωβρίου θα πραγματοποιήσει καμπ προετοιμασίας στο Κολυμβητήριο Αγίου …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ