Πέρασαν τα Αστέρια όλα τα κορίτσια

Εξαιρετική ήταν η παρουσία για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων στην ημερίδα Αστεριών που διοργανώθηκε την περασμένη Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στο κολυμβητήριο Ηρακλείου.

Τα κορίτσια Καλλιτεχνικής Κολύμβησης έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, εξασφαλίζοντας στο σύνολό τους την συμμετοχή τους στα προσεχή πανελλήνια πρωταθλήματα. Μάλιστα, μέσα στο επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη σπουδαία διοργάνωση της σεζόν, το πανελλήνιο πρωτάθλημα Κορασίδων Α.

Συνολικά, στους αγώνες πήραν μέρος 40 κορίτσια, τα οποία διαγωνίστηκαν από το 1ο έως το 7ο Αστέρι.

Αναλυτικά, οι συμμετοχές για τον Ν.Ο. Χανίων ήταν οι εξής:
Αλατζά, Βιγλάκη, Βομβολάκη, Γαυγιωτάκη, Γερωνυμάκη, Δαλετζάκη, Δουλαβέρη, Εικοσιπεντάκη Αναστ., Εικοσιπεντάκη Μαρία-Αρτεμις, Εργαζάκη, Καντιάνη, Κρασάκη, Κρομμυδάκη, Λαϊνάκη, Λουράκη, Μανούσου, Μαραγκάκη, Μαρκουλάκη, Μαρτσάκη, Μπεμπλιδάκη, Νίκου, Νιωτάκη, Ντουρουντάκη, Ξηραφάκη Αναστ., Ξηραφάκη Μαρ., Πανάγαρη, Παπαγεωργίου, Παπαδάκη, Παπαδοκωνσταντάκη, Πηγουνάκη, Πολυχρονάκη, Σπανουδάκη, Συννεφάκη, Τζατζιμάκη, Τζιτζικαλάκη, Τουσισβίλη, Χαιρέτη, Χαροκοπάκη, Χατζησωτηράκη, Χηνοπούλου.

Να σημειωθεί ότι διαιτητής στους αγώνες ήταν η Κατερίνα Βαγιωνή και κριτής η Αρια Δασκαλάκη. Προπονήτριες του Ναυτικού Ομίλου είναι η Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα και η Φραντζέσκα Αμπελά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ23/05/2019

ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΑ Η ΚΡΟΜΜΥΔΑΚΗ

Στην αποστολή για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης νεανίδων συμπεριλήφθηκε η Ιφιγένεια Κρομμυδάκη. Η πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων θα …

Περισσοτερα
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΕΤ15/05/2019

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ευχαριστεί θερμά το PANTHEON APARTMENTS και την κα Τάνια Πατσουράκη για τη στήριξη στο τμήμα Καλλιτεχνικής …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ