Πέρασαν τα αστέρια όλα τα κορίτσια της καλλιτεχνικής

Με επιτυχία τελέστηκε την περασμένη Κυριακή (12/1) η ημερίδα αστεριών καλλιτεχνικής κολύμβησης η οποία φιλοξενήθηκε στο κολυμβητήριο Χανίων. Το ευχάριστο γεγονός είναι ότι όλα τα κορίτσια του Ναυτικού Ομίλου κατάφεραν να εξασφαλίσουν τα όρια, πετυχαίνοντας έτσι το βασικό τους στόχο.

Στην ημερίδα πήραν μέρος συνολικά τέσσερα σωματεία, καθώς εκτός του Ναυτικού Ομίλου, διαγωνίστηκαν και οι ΚΟΗ, Ωρίων και Πλιτς Πλατς. Σε ό,τι αφορά τα κορίτσια του Ναυτικού Ομίλου, κατάφεραν με τις φιγούρες τους ν’ αποσπάσουν την καλή βαθμολογία των κριτών. Αξίζει να σημειωθεί κιόλας ότι από την Κολυμβητική Ομοσπονδία παρευρέθηκε η κυρία Κωνσταντίνα Παπανικολάου.

Πρώτη επίσημη διοργάνωση για το Ναυτικό Ομιλο εν όψει της χρονιάς που έχει ξεκινήσει, είναι στις αρχές Φεβρουαρίου στον Πειραιά για τις κορασίδες Α’.

Αναλυτικά τα κορίτσια που συμμετείχαν στην ημερίδα εκ μέρος του ΝΟΧ είναι τα εξής: Αλατζά, Ανδρεδάκη, Ασγουδάκη, Βεργεράκη, Βομβολάκη, Δαλετζάκη, Δημητρακοπούλου, Δουλαβέρη, Δραμηλαράκη, Εικοσιπεντάκη Αναστ., Εικοσιπεντάκη Μαρία-Αρτεμις, Επιτροπάκη, Κανατάκη, Κατσαρού, Κλαουράκη, Κοκκινάκη Αννα, Κοκκινάκη Μαρία, Κοκολογιάννη, Κουνελάκη, Κρασάκη, Κρομμυδάκη, Λειβαδιωτάκη, Λιγοξυγκάκη, Μακρινάκη, Μανωλουδάκη, Μαραγκάκη, Μηνά, Μήτση, Μπλεμπλιδάκη Ελ., Μπλεμπλιδάκη Ευαγγ., Μπολανάκη, Νικολακάκη, Νίκου, Ντεγιαννάκη, Ντουρουντάκη Αντ., Ντουρουντάκη Κων/να, Ξηραφάκη, Ορφανού, Πανάγαρη, Παπαδάκη, Πατεράκη, Περουλάκη, Πηγουνάκη, Πολυράκη, Ραϊλάκη, Τζατζιμάκη, Τζιτζικαλάκη, Τουσισβίλι, Τσιφετάκη και Χατζησωτηράκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ30/03/2020

Η ΖΟΥΖΟΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Δηλώσεις από τη Βιολέτα Ζουζούνη φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ μετά την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων. Οπως είναι γνωστό, η …

Περισσοτερα
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ16/03/2020

ΖΟΥΖΟΥΝΗ: ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ Η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ

Αφιέρωμα στη Βιολέτα Ζουζούνη πραγματοποιεί η ιστοσελίδα της Ελληνικής Καλλιτεχνικής Κολύμβησης (Hellas Artistic Swimming). Η 18χρονη πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ