Πέμπτη η σκυτάλη του Τσουρουνάκη – 8η η Σκυλουράκη

Στην 5η θέση περιήλθε ο Αντώνης Τσουρουνάκης στην πρώτη του συμμετοχή σε σκυτάλη στο πλαίσιο της τρίτης ημέρας του παγκοσμίου πρωταθλήματος τεχνικής κολύμβησης που διεξάγεται στο Τομσκ της Ρωσίας. Αυτό έγινε στο αγώνισμα των 4×200 επιφάνεια.

Ο πρωταθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων κολύμπησε μαζί με τους Λεωνίδα Γιασεμή, Γιώργο Κατσουκαλά και Μάριο Αρμούτση σε χρόνο 5.47,13 καταλαμβάνοντας η ελληνική ομάδα την 5η θέση.

Oσον αφορά τη Χριστιάνα Σκυλουράκη είχε μια πολύ καλή επίδοση, καθώς αναδείχτηκε στην 8η θέση στο αγώνισμα των 400μ. υποβρύχιο. Ο χρόνος ήταν 3.13,45. Μάλιστα, μ’ αυτή τη συμμετοχή ολοκληρώθηκε η παρουσία της στους αγώνες, όσον αφορά τουλάχιστον τα ατομικά αγωνίσματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΡΙ19/10/2021

ΣΤΗΝ ΑΦΗ ΦΛΟΓΑΣ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΟΙ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΚΥΛΟΥΡΑΚΗ

Δύο αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων από την ομάδα τεχνικής κολύμβησης, οι Βασίλης Χατζηδάκης και Χριστιάνα Σκυλουράκη, προσκλήθηκαν να λάβουν …

Περισσοτερα
ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΕΤ13/10/2021

ΣΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΚΟΕ ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Δεκατρείς συνολικά αθλητές, οκτώ κορίτσια και πέντε αγόρια, περιλαμβάνονται όπως ανακοινώθηκε από την Κολυμβητική Ομοσπονδία στο αναπτυξιακό πρόγραμμα τεχνικής κολύμβησης …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ