«Παρών» στον τελικό των 200μ. μικτή στο Ελσίνκι ο Παπαστάμος

Παρών στον τελικό των 200μ. μικτή ατομική θα είναι ο Απόστολος Παπαστάμος! Ο Χανιώτης πρωταθλητής, βελτιώνοντας το χρόνο του κατά ένα σχεδόν δευτερόλεπτο σε σχέση με τον προκριματικό κατάφερε να σφραγίσει την πρόκριση στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που γίνεται στο Ελσίνκι!

Ο χρόνος για τον Παπαστάμο στον ημιτελικό ήταν 2:03.32, όταν η επίδοσή του στον προκριματικό ήταν 2:04.21. Ο Παπαστάμος πήρε την πρόκριση από την πρώτη σειρά, όπου άλλωστε προέκυψαν οι πέντε από τους οκτώ κολυμβητές που θα συμμετάσχουν στον τελικό. Συγκεκριμένα, ο πρωταθλητής του Ναυτικού Ομίλου είχε τον 7ο καλύτερο χρόνο σε σύνολο.

Την 1η θέση κατέκτησε ο Ρώσος, Μαξίμ Στούπιν με 2:00.42, 2ος αναδείχτηκε ο Βρετανός, Τόμας Ντιν με 2:01.72 ενώ 3ος κατετάγη ο Ρώσος, Ντανίλ Ζάιτσεφ με 2:02.59.

Ο τελικός είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Παρασκευή (7/7) το απόγευμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΣΑΒ21/07/2018

ΤΡΙΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Ο ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΣ, ΑΣΗΜΕΝΙΑ Η ΣΚΥΤΑΛΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ

Στα τέσσερα μετάλλια ανέρχεται πλέον η συγκομιδή για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης για τις κατηγορίες Εφήβων/Νεανίδων …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ20/07/2018

ΧΡΥΣΟ ΓΙΑ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟ

Το δεύτερο μετάλλιο και πρώτο χρυσό για τον ίδιο κατέκτησε ο Απόστολος Παπαστάμος στη δεύτερη μέρα του πανελλήνιου πρωταθλήματος κολύμβησης …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard
Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ