«Παρών» στον τελικό των 200μ. μικτή στο Ελσίνκι ο Παπαστάμος

Παρών στον τελικό των 200μ. μικτή ατομική θα είναι ο Απόστολος Παπαστάμος! Ο Χανιώτης πρωταθλητής, βελτιώνοντας το χρόνο του κατά ένα σχεδόν δευτερόλεπτο σε σχέση με τον προκριματικό κατάφερε να σφραγίσει την πρόκριση στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που γίνεται στο Ελσίνκι!

Ο χρόνος για τον Παπαστάμο στον ημιτελικό ήταν 2:03.32, όταν η επίδοσή του στον προκριματικό ήταν 2:04.21. Ο Παπαστάμος πήρε την πρόκριση από την πρώτη σειρά, όπου άλλωστε προέκυψαν οι πέντε από τους οκτώ κολυμβητές που θα συμμετάσχουν στον τελικό. Συγκεκριμένα, ο πρωταθλητής του Ναυτικού Ομίλου είχε τον 7ο καλύτερο χρόνο σε σύνολο.

Την 1η θέση κατέκτησε ο Ρώσος, Μαξίμ Στούπιν με 2:00.42, 2ος αναδείχτηκε ο Βρετανός, Τόμας Ντιν με 2:01.72 ενώ 3ος κατετάγη ο Ρώσος, Ντανίλ Ζάιτσεφ με 2:02.59.

Ο τελικός είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Παρασκευή (7/7) το απόγευμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΣΑΒ16/02/2019

ΑΠΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων κάνει γνωστό ότι λόγω των πολύ άσχημων καιρικών συνθηκών και της απαγόρευσης απόπλου, αυτό και σαν …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ14/02/2019

ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΡΕΚΟΡ ΣΤΟΥΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ, ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΒ

Με τις κατηγορίες Παμπαίδων, Παγκορασίδων ΑΒ ανοίγει την Παρασκευή (15/2) η αυλαία των χειμερινών αγώνων κολύμβησης που θα πραγματοποιηθούν στο …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ