Παρών και φέτος στο «2nd Christmas International Finswimming Cup Ioannina 2019»

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων θα λάβει μέρος στους διασυλλογικούς αγώνες τεχνικής κολύμβησης με την επωνυμία «2nd Christmas International Finswimming Cup Ioannina 2019», που διοργανώνει στα Ιωάννινα ο τοπικός Κολυμβητικός Ομιλος το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Δεκεμβρίου.

Πρόκειται για μια πολύ ανταγωνιστική διοργάνωση, καθώς θα λάβουν μέρος συνολικά 30 σωματεία από όλη την Ελλάδα, καθώς και το εξωτερικό ενώ αναμένεται η συμμετοχή σχεδόν 400 αθλητών.

Ο Ναυτικός Ομιλος θα είναι από τα σωματεία που θα έχουν την πιο δυναμική συμμετοχή, καθώς η αποστολή απαρτίζεται από 45 αθλητές και αθλήτριες. Ουσιαστικά οι αγώνες περιλαμβάνονται στο πλαίσιο της προετοιμασίας εν όψει των σημαντικών διοργανώσεων που ακολουθούν με την έλευση του νέου έτους.

Αναλυτικά η αποστολή είναι η εξής: Ανδρεαδάκη, Ανδριανός, Βαλυράκη, Βλοντάκη, Βροντάκη, Γιανναράκη, Γκεσούλης, Δημουλιός, Καντιάνη, Καπής, Καρτσωνάκη, Καρτσωνάκης, Κατερινάκη, Καυκαλάκη, Κελαϊδής, Κληματσάκη, Κοκογιαννάκη, Κοντοδήμος, Λεδάκης, Λιόλιος Εμμαν., Λιόλιος Ιωαν., Ματζοράκη, Μπαλολάκη, Μπασιά, Μποτωνάκη, Παπαγιαννάκης, Παπαδοπούλου, Περάκη Γεωργία, Περάκη Φανή Κυριακή, Ρημαντωνάκης Ιωαν., Ρημαντωνάκης Κων., Ρινακάκης, Ριτζάκη Ευαγγ., Ριτζάκη Ιωαν., Σόρκος, Τρουλλινός, Φραγκιαδάκη, Φραντζεσκάκη, Χαροκοπάκη, Χατζηδάκη, Χατζηδάκης, Χατζηπλή, Χίνος Ιασ., Χίνος Κυρ., Χίνος Παντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΚΥΡ26/01/2020

ΑΝΕΠΙΣΗΜΟ ΟΡΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ Η ΣΚΥΛΟΥΡΑΚΗ, ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΓΙΑ ΤΣΟΥΡΟΥΝΑΚΗ

Εναν εντυπωσιακό χρόνο που ουσιαστικά αποτελεί ανεπίσημο όριο για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κατηγορίας νέων-νεανίδων σημείωσε η Χριστιάνα Σκυλουράκη στο πλαίσιο …

Περισσοτερα
ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ23/01/2020

ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ

Συνεχίζεται η προετοιμασία για την ομάδα τεχνικής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, καθώς το Σάββατο (25/1) θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ