Παρών και φέτος στο «2nd Christmas International Finswimming Cup Ioannina 2019»

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων θα λάβει μέρος στους διασυλλογικούς αγώνες τεχνικής κολύμβησης με την επωνυμία «2nd Christmas International Finswimming Cup Ioannina 2019», που διοργανώνει στα Ιωάννινα ο τοπικός Κολυμβητικός Ομιλος το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Δεκεμβρίου.

Πρόκειται για μια πολύ ανταγωνιστική διοργάνωση, καθώς θα λάβουν μέρος συνολικά 30 σωματεία από όλη την Ελλάδα, καθώς και το εξωτερικό ενώ αναμένεται η συμμετοχή σχεδόν 400 αθλητών.

Ο Ναυτικός Ομιλος θα είναι από τα σωματεία που θα έχουν την πιο δυναμική συμμετοχή, καθώς η αποστολή απαρτίζεται από 45 αθλητές και αθλήτριες. Ουσιαστικά οι αγώνες περιλαμβάνονται στο πλαίσιο της προετοιμασίας εν όψει των σημαντικών διοργανώσεων που ακολουθούν με την έλευση του νέου έτους.

Αναλυτικά η αποστολή είναι η εξής: Ανδρεαδάκη, Ανδριανός, Βαλυράκη, Βλοντάκη, Βροντάκη, Γιανναράκη, Γκεσούλης, Δημουλιός, Καντιάνη, Καπής, Καρτσωνάκη, Καρτσωνάκης, Κατερινάκη, Καυκαλάκη, Κελαϊδής, Κληματσάκη, Κοκογιαννάκη, Κοντοδήμος, Λεδάκης, Λιόλιος Εμμαν., Λιόλιος Ιωαν., Ματζοράκη, Μπαλολάκη, Μπασιά, Μποτωνάκη, Παπαγιαννάκης, Παπαδοπούλου, Περάκη Γεωργία, Περάκη Φανή Κυριακή, Ρημαντωνάκης Ιωαν., Ρημαντωνάκης Κων., Ρινακάκης, Ριτζάκη Ευαγγ., Ριτζάκη Ιωαν., Σόρκος, Τρουλλινός, Φραγκιαδάκη, Φραντζεσκάκη, Χαροκοπάκη, Χατζηδάκη, Χατζηδάκης, Χατζηπλή, Χίνος Ιασ., Χίνος Κυρ., Χίνος Παντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ22/05/2020

ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Μετά το νέο προγραμματισμό των πρωταθλημάτων, η Κολυμβητική Ομοσπονδία ανακοίνωσε τις ημερομηνίες διεξαγωγής των πανελληνίων διοργανώσεων στο άθλημα της τεχνικής …

Περισσοτερα
ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ24/02/2020

ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΕ 54 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Με την κατάκτηση 54 μεταλλίων (22 χρυσά, 19 ασημένια, 13 χάλκινα) ολοκληρώθηκε η συμμετοχή για το Ναυτικό Ομιλο Χανίων στους …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ