Πανελλήνιο ρεκόρ η Σκυλουράκη στη Χίο

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε η παρουσία για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης που διεξήχθη στη Χίο.

Η Χριστιάνα Σκυλουράκη κατάφερε να πετύχει έναν εξαιρετικό χρόνο στο αγώνισμα των 400μ. Υ/Β, με 3.13.48, που αποτελεί πανελλήνιο ρεκόρ κορασίδων και νεανίδων.

Πρόκειται για επίδοση που ισοδυναμεί επίσης με όριο παγκοσμίου πρωταθλήματος, στο οποίο όπως είναι γνωστό η Χανιώτισσα αθλήτρια έχει εξασφαλίσει εδώ και καιρό να λάβει μέρος. Ειδικότερα, θα συμμετάσχει μαζί με τον Θανάση Δημουλιό, στους αγώνες που θα διεξαχθούν στο Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου το διάστημα από 28 Ιουλίου μέχρι 4 Αυγούστου.

Θα ακολουθήσει αναλυτικό ρεπορτάζ για το πώς ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ολοκλήρωσε την παρουσία του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΚΥΡ04/08/2019

ΥΠΟΔΟΧΗ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΡΑΚΗ, ΔΗΜΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΑΡΙΔΗ

Με τον καλύτερο τρόπο έγινε η υποδοχή στην τριμελή αντιπροσωπεία που βρέθηκε στην Αίγυπτο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης. …

Περισσοτερα
ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΚΥΡ04/08/2019

ΑΥΛΑΙΑ ΜΕ 4Η ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΡΑΚΗ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ

Ολοκληρώθηκε η παρουσία για την Εθνική ομάδα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης εφήβων-νεανίδων που διεξήχθη στην πόλη Σαρμ Ελ Σέιχ …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ