Πανελλήνιο ρεκόρ η Σκυλουράκη στη Χίο

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε η παρουσία για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης που διεξήχθη στη Χίο.

Η Χριστιάνα Σκυλουράκη κατάφερε να πετύχει έναν εξαιρετικό χρόνο στο αγώνισμα των 400μ. Υ/Β, με 3.13.48, που αποτελεί πανελλήνιο ρεκόρ κορασίδων και νεανίδων.

Πρόκειται για επίδοση που ισοδυναμεί επίσης με όριο παγκοσμίου πρωταθλήματος, στο οποίο όπως είναι γνωστό η Χανιώτισσα αθλήτρια έχει εξασφαλίσει εδώ και καιρό να λάβει μέρος. Ειδικότερα, θα συμμετάσχει μαζί με τον Θανάση Δημουλιό, στους αγώνες που θα διεξαχθούν στο Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου το διάστημα από 28 Ιουλίου μέχρι 4 Αυγούστου.

Θα ακολουθήσει αναλυτικό ρεπορτάζ για το πώς ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ολοκλήρωσε την παρουσία του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΕΤ24/06/2020

ΚΟΕ ΓΙΑ ΤΣΟΥΡΟΥΝΑΚΗ: «ΧΡΥΣΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΗΣ ΣΠΟΥΔΑΙΑΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΤΟΥ»

Αναφορά στον 32χρονο σήμερα Χανιώτη πρωταθλητή, Αντώνη Τσουρουνάκη, πραγματοποιεί η ιστοσελίδα της ΚΟΕ. Το αφιέρωμα αφορά τη συμπλήρωση τεσσάρων ετών …

Περισσοτερα
ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ22/05/2020

ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Μετά το νέο προγραμματισμό των πρωταθλημάτων, η Κολυμβητική Ομοσπονδία ανακοίνωσε τις ημερομηνίες διεξαγωγής των πανελληνίων διοργανώσεων στο άθλημα της τεχνικής …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ