Πανελλήνιο ρεκόρ η Σκυλουράκη στη Χίο

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε η παρουσία για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης που διεξήχθη στη Χίο.

Η Χριστιάνα Σκυλουράκη κατάφερε να πετύχει έναν εξαιρετικό χρόνο στο αγώνισμα των 400μ. Υ/Β, με 3.13.48, που αποτελεί πανελλήνιο ρεκόρ κορασίδων και νεανίδων.

Πρόκειται για επίδοση που ισοδυναμεί επίσης με όριο παγκοσμίου πρωταθλήματος, στο οποίο όπως είναι γνωστό η Χανιώτισσα αθλήτρια έχει εξασφαλίσει εδώ και καιρό να λάβει μέρος. Ειδικότερα, θα συμμετάσχει μαζί με τον Θανάση Δημουλιό, στους αγώνες που θα διεξαχθούν στο Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου το διάστημα από 28 Ιουλίου μέχρι 4 Αυγούστου.

Θα ακολουθήσει αναλυτικό ρεπορτάζ για το πώς ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ολοκλήρωσε την παρουσία του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ03/10/2019

ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΑΘΛΗΤΕΣ-ΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΧ ΣΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΚΟΕ

Αναπτυξιακό πρόγραμμα για πρώτη φορά από το 2010 εφαρμόζει η ΚΟΕ για το άθλημα της τεχνικής κολύμβησης. Μάλιστα, ανάμεσα στους …

Περισσοτερα
ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ30/08/2019

ΕΝΑΡΞΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ενημερώνει ότι το τμήμα τεχνικής κολύμβησης ξεκινά τις εγγραφές νέων αθλητών και αθλητριών καθώς και τα …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ