Πανελλήνια ρεκόρ από Σκυλουράκη και σκυτάλη των Παίδων

Δύο σπουδαίες επιδόσεις σημείωσαν οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, στο πλαίσιο του Πανελληνίου πρωταθλήματος Τεχνικής Κολύμβησης που διεξάγεται στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης.

Η πρώτη ανήκει στην Χριστιάνα Σκυλουράκη η οποία για μια ακόμη φορά επιβεβαίωσε ότι το μέλλον της ανήκει, αφού κατάφερε να βελτιώσει το ρεκόρ που κατείχε η ίδια από τον περασμένο Απρίλιο στην ημερίδα που είχε διεξαχθεί στα Χανιά στο αγώνισμα των 400μ. Υ/Β.

Αυτή τη φορά η επίδοση για τη Χανιώτισσα πρωταθλήτρια ήταν 03:15.02, ενώ το προηγούμενο της ρεκόρ ήταν σχετικά κοντά, με 03:15.32. Και πάλι, η επίδοση της δεν αποτελεί πανελλήνιο ρεκόρ μονάχα για την κατηγορία των Κορασίδων, αλλά και γι’ αυτή των Νεανίδων.

Πανελλήνιο ρεκόρ σημείωσε επίσης η σκυτάλη στους Παίδες 4×100μ. επιφάνειας, με τους Εμμανουήλ Παπαγιαννάκη, Ανδρέα Κελαϊδή, Βασίλειο Χατζηδάκη και Παντελή Χίνο. Οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων κατάφεραν να βελτιώσουν αισθητά το πανελλήνιο ρεκόρ που υπήρχε από πέρσι τον Ιούλιο και είχε σημειώσει η σκυτάλη του ΑΟ Αιγαίου, με το νέο ρεκόρ να είναι 02:47.65 έναντι του 02:49.50 που υπήρχε μέχρι σήμερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ17/01/2019

ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ

Συνεχίζοντας την προετοιμασία εν όψει των σημαντικών διοργανώσεων που ακολουθούν μέσα στο 2019, η ομάδα τεχνικής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου …

Περισσοτερα
ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ24/12/2018

ΣΤΗΝ 1Η ΘΕΣΗ ΣΤΟ CHRISTMAS INTERNATIONAL FIN SWIMMING CUP

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε το 2018 για το τμήμα τεχνικής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, καθώς οι αθλητές και …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ