Πανελλήνια ρεκόρ από Σκυλουράκη και σκυτάλη των Παίδων

Δύο σπουδαίες επιδόσεις σημείωσαν οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, στο πλαίσιο του Πανελληνίου πρωταθλήματος Τεχνικής Κολύμβησης που διεξάγεται στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης.

Η πρώτη ανήκει στην Χριστιάνα Σκυλουράκη η οποία για μια ακόμη φορά επιβεβαίωσε ότι το μέλλον της ανήκει, αφού κατάφερε να βελτιώσει το ρεκόρ που κατείχε η ίδια από τον περασμένο Απρίλιο στην ημερίδα που είχε διεξαχθεί στα Χανιά στο αγώνισμα των 400μ. Υ/Β.

Αυτή τη φορά η επίδοση για τη Χανιώτισσα πρωταθλήτρια ήταν 03:15.02, ενώ το προηγούμενο της ρεκόρ ήταν σχετικά κοντά, με 03:15.32. Και πάλι, η επίδοση της δεν αποτελεί πανελλήνιο ρεκόρ μονάχα για την κατηγορία των Κορασίδων, αλλά και γι’ αυτή των Νεανίδων.

Πανελλήνιο ρεκόρ σημείωσε επίσης η σκυτάλη στους Παίδες 4×100μ. επιφάνειας, με τους Εμμανουήλ Παπαγιαννάκη, Ανδρέα Κελαϊδή, Βασίλειο Χατζηδάκη και Παντελή Χίνο. Οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων κατάφεραν να βελτιώσουν αισθητά το πανελλήνιο ρεκόρ που υπήρχε από πέρσι τον Ιούλιο και είχε σημειώσει η σκυτάλη του ΑΟ Αιγαίου, με το νέο ρεκόρ να είναι 02:47.65 έναντι του 02:49.50 που υπήρχε μέχρι σήμερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ09/07/2018

ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ – ΣΤΗΝ 1Η ΘΕΣΗ ΤΑ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ

Εξαιρετικά ολοκληρώθηκε για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων η παρουσία στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης που πραγματοποιήθηκε στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης. …

Περισσοτερα
ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ09/07/2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Χανίων εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για τον αιφνίδιο χαμό του αθλητή Τεχνικής Κολύμβησης του …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard
Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ