Πανελλήνια ρεκόρ από Κάχρη και Γκογκόση

Δύο εξαιρετικές επιδόσεις σημειώθηκαν στην έκτακτη ημερίδα αγωνιστικών και προαγωνιστικών κατηγοριών κολύμβησης που διεξήχθη στην 25άρα πισίνα του κολυμβητηρίου Χανίων.

Ο Αλέξανδρος Κάχρης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων και η Δανάη Γκογκόση από τον σύλλογο Ωρίωνα Ηρακλείου ήταν οι δύο αθλητές που κατάφεραν να σφραγίσουν την κατάρριψη πανελληνίων ρεκόρ στα 800μ. ελεύθερο και τα 1500μ. ελεύθερο αντίστοιχα, στις κατηγορίες Παίδων και Παγκορασίδων Β. Ο χρόνος του Κάχρη ήταν 8:16.41 και για την Γκογκόση 17:57.15.

Δανάη Γκογκόση.

Ειδικότερα για τον Κάχρη, η επίδοσή του επιβεβαιώνει την εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται από το ξεκίνημα της σεζόν. Υπενθυμίζεται άλλωστε ότι στην πρώτη ημερίδα για φέτος που διεξήχθη στον Αγιο Νικόλαο, σημείωσε το πρώτο πανελλήνιο ρεκόρ στα 800μ. ελεύθερο με χρόνο 08:17.96, άρα ουσιαστικά βελτίωσε την ατομική του επίδοση στο συγκεκριμένο αγώνισμα.

Από εκεί και πέρα, για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων συμμετείχαν δεκάδες αθλητές και αθλήτριες τόσο για την αγωνιστική ομάδα όσο και από την προαγωνιστική. Μάλιστα, σε αυτούς τους αγώνες είχαν την ευκαιρία να πάρουν για πρώτη φορά μέρος τα παιδιά ηλικίας 9 ετών. Σε ό,τι αφορά την αγωνιστική ομάδα, εξαιρετική ήταν η επίδοση από τον Απόστολο Παπαστάμο στα 400μ. ατομική με 4:21.54.

Γενικότερα, οι επιδόσεις της αγωνιστικής ομάδας του ΝΟΧ ήταν αρκετά καλές, επιβεβαιώνοντας οι αθλητές ότι βρίσκονται σε μια αρκετά καλή κατάσταση.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ Ν.Ο. ΧΑΝΙΩΝ

Την ημερίδα διοργάνωσε η ΠΕΚΥΚΡ, με τον πρόεδρο, Γιώργο Ανδρουλάκη να τονίζει τα εξής: «Διοργανώσαμε την πρώτη ημερίδα κολύμβησης για φέτος στα Χανιά. Συμμετείχαν περίπου 200 αθλητές από οκτώ σωματεία της Κρήτης, αλλά και της ηπειρωτικής Ελλάδας, ωστόσο η πλειοψηφία ήταν από τα Χανιά και το Ρέθυμνο. Παραδοσιακά, διοργανώνουμε τα τελευταία χρόνια αυτή την ημερίδα στην 25άρα πισίνα για λόγους οικονομίας στο πετρέλαιο σε σχέση με την 50άρα πισίνα, όμως ο σημαντικότερος λόγος είναι ότι δίνεται η τελευταία ευκαιρία μέσα στη χρονιά για τους αθλητές ώστε να σημειώσουν καλούς χρόνους σε πισίνα 25 μέτρων. Η φετινή χρονιά έχει ξεκινήσει αρκετά καλά και απόδειξη αποτελούν τα δύο πανελλήνια ρεκόρ που σημειώθηκαν σε αυτήν την ημερίδα. Υπάρχει πολύ μεγαλύτερη συμμετοχή σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές και αναμένουμε να δούμε κολυμβητές να πρωταγωνιστήσουν σε πανελλήνιο επίπεδο».

Αναλυτικά, οι συμμετοχές για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων ήταν οι εξής:

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Ανδρεαδάκη, Αντωνογιαννάκης, Βυζιράκη, Γρηγοράκη, Δεληογλάνη, Διακολουλάς, Θεοδοσάκη, Καμισάκη, Κάχρης, Κόρακα, Κουργιαντάκη Ευαγγ., Κουργιαντάκη Ραφ., Κουρή, Λεβεντάκη, Λεωνίδου, Λιονάκης, Μαλεκάκη, Μαλεκάκης, Μαραγκουδάκη, Ματζοράκη, Μέντης, Μουζουράκης, Μπαλαντίνου, Νικολακάκης, Νταουντάκη, Παϊτάκη, Παπαδεράκη, Παπαστάμος, Περάκη Γεωρ., Περάκη Φανή-Κυριακή, Περβολαράκη, Πετράκη, Πισσαδάκης, Πολύμερου, Πουλιδάκη, Ριτζάκης, Σερλιδάκη, Τζινευράκη, Τζουγκράκης, Τρουλάκης, Τσίγκος, Τσίγκου, Χαλκιαδάκης.

ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΓΟΡΙΑ

Αβερκάκης, Ανδρεαδάκης, Αντωνογιαννάκης, Αρετάκης, Βαρυπατάκης, Βιτσιλάκης, Γυφτογιάννης, Δεληογλάνης, Δήμου, Ζουμπουλιάς, Ηλιάκης, Θωμάκης, Καλογερής, Καραπατάκης, Κοκκίνης, Κοκολινάκης, Κολομβοτζάκης Δημ., Κολομβοτζάκης Ηλ., Κονταξάκης, Κουργιαντάκης, Λειβαδιτάκης, Μαναρώλης, Μαραβέλιας, Μαυρομμάτης, Μηλιάκης, Μπαδογιάννης, Μπιλιανίδης, Μπινάκης, Νικολάου, Ξανθόπουλος, Ορφανός, Πιτσουλάκης, Ρενιέρης, Στεφανουδάκης, Τζεμανάκης, Τρουλάκης, Φουφουδάκης, Φρέρης, Φυλλαδιτάκης, Χαρκιωλάκης, Xατζηδάκης.

ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Ακουμιανάκη, Αμανατίδου, Ανδρουλάκη, Αρετάκη, Βαζάκα, Βαονάκη, Βαρυπατάκη, Βράπι, Γεωργιάδη, Γιανναράκη, Γιαννουλάκη, Γλυνιαδάκη, Ευαγγέλου, Ηλιάκη, Θεοδοσάκη, Ιγνατίου, Κανδανολέων, Καραμπατσάκη, Κλωθάκη, Κοκονά, Κονταξάκη, Κόρακα, Κυριακοπούλου, Κυριακουλάκη, Λιοδάκη, Λιονάκη, Μαθιουλάκη, Μαλεκάκη, Μανάκου, Μαραβέλια, Μαραγκουδάκη, Μαρδάκη, Μετζιδάκη, Νικηφοράκη, Νοτάκη, Παραδά, Περράκη, Πιτσιτάκη, Πυροβολάκη, Ριτζάκη, Σεργάκη, Σπανουδάκη, Στραβοπόδη, Συννεφάκη, Φουντουλάκη, Φυλλαδιτάκη, Χατζάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΚΥΡ16/06/2019

ΧΡΥΣΟ Ο ΚΟΚΟΛΙΝΑΚΗΣ, ΔΥΟ ΧΑΛΚΙΝΑ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΣΤΟ MASTERS

Ενα χρυσό και δύο χάλκινα μετάλλια ήταν ο απολογισμός για τους Μιχάλη Κοκολινάκη και Θοδωρή Κωνσταντινίδη αντίστοιχα στο 5ο πανελλήνιο …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ13/06/2019

ΣΤΟ 5Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ MASTERS ΚΟΚΟΛΙΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

Δύο παλαίμαχοι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, ο Μιχάλης Κοκολινάκης και ο Θεόδωρος Κωνσταντινίδης, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ