Πανελλήνια επίδοση ο Κάχρης

Με μια σπουδαία επίδοση ξεκινά η αγωνιστική σεζόν για το τμήμα κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Αυτή ανήκει στον Αλέξανδρο Κάχρη, ο οποίος στο πλαίσιο της προκριματικής ημερίδας κολύμβησης Grand Prix που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Νοεμβρίου στον Αγιο Νικόλαο σημείωσε πανελλήνιο ρεκόρ στα 800μ. ελεύθερο στην κατηγορία Παίδων με χρόνο 08:17.96, επίδοση που επιβεβαιώνει για τον Κάχρη ότι συνεχίζει να βρίσκεται σε μια πολύ καλή κατάσταση, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Μάλιστα, η προηγούμενη επίδοση είχε σημειωθεί πριν από λίγες ημέρες, στις 3 Νοεμβρίου, από τον Κωνσταντίνο Ζαχαριάδη ο οποίος είχε σημειώσει χρόνο 08:18.38 στην ημερίδα χειμερινού κύκλου που είχε διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη.

Εκτός του Κάχρη και οι υπόλοιπες συμμετοχές για τον Ναυτικό Ομιλο ήταν σε πολύ καλό επίπεδο, με τους αθλητές και τις αθλήτριες του Κώστα Τζιλιβάκη να σημειώνουν αρκετά γρήγορα επιδόσεις. Ανάμεσά τους και ο Απόστολος Παπαστάμος, που για μια ακόμη σεζόν θέτει πολύ υψηλούς στόχους.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Ν.Ο. ΧΑΝΙΩΝ

Αναλυτικά οι συμμετοχές για τον Ναυτικό Ομιλο ήταν οι εξής σε αγόρια και κορίτσια.

• Αντωνογιαννάκης, Διακολουκάς, Κάχρης, Λιονάκης, Μαλεκάκης, Μέντης, Μουζουράκης, Νικολακάκης, Παπαστάμος, Πισσαδάκης, Ριτζάκης, Τζουγκράκης, Τρουλάκης, Τσίγκος, Χαλκιαδάκης.

• Ανδρεαδάκη, Βυζιράκη, Γρηγοράκη, Δεληογλάνη, Θεοδοσάκη, Κόρακα, Κουργιαντάκη Ευαγγελία, Κουργιαντάκη Ραφαέλα, Κουρή, Λεβεντάκη, Λεωνίδου, Μαλεκάκη, Μαραγκουδάκη, Ματζοράκη, Μουντουράκη, Μπαλαντίνου, Νταουντάκη, Παϊτάκη, Παπαδεράκη, Περάκη Γεωργία, Περάκη Φανή-Κυριακή, Περβολαράκη, Πετράκη, Πολύμερου, Πουλιδάκη, Σερλιδάκη, Τζινευράκη, Τσίγκου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΣΑΒ16/02/2019

ΑΠΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων κάνει γνωστό ότι λόγω των πολύ άσχημων καιρικών συνθηκών και της απαγόρευσης απόπλου, αυτό και σαν …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ14/02/2019

ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΡΕΚΟΡ ΣΤΟΥΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ, ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΒ

Με τις κατηγορίες Παμπαίδων, Παγκορασίδων ΑΒ ανοίγει την Παρασκευή (15/2) η αυλαία των χειμερινών αγώνων κολύμβησης που θα πραγματοποιηθούν στο …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ