Πανελλήνια επίδοση ο Κάχρης στο «Ακρόπολις»

Μια εντυπωσιακή επίδοση κατάφερε να σημειώσει στο διεθνές μίτινγκ «Ακρόπολις» που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ, ο Αλέξανδρος Κάχρης.

Ο πρωταθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική κατάσταση που βρίσκεται, κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ στην κατηγορία Παίδων στα 800μ. ελεύθερο, με χρόνο 8:12.96. Πρόκειται για ένα ρεκόρ το οποίο κράταγε για τρία χρόνια, καθώς το προηγούμενο με 8:15.83 είχε σημειωθεί από τον Δημήτρη Νέγρη.

Ως εκ τούτου, ο Κάχρης, καταφέρνει να εξαργυρώσει με επιτυχία την παρουσία του στο «Ακρόπολις», δείχνοντας ότι έχει τα φόντα να συνεχίσει ακόμα καλύτερα στην πορεία της σεζόν, κυνηγώντας ίσως και πιο σημαντικές διακρίσεις. Η επίδοσή του στα 800μ. ελεύθερο του χάρισε την 4η θέση, ενώ στο δεύτερο αγώνισμα που πήρε μέρος, στα 200μ. ύπτιο, τερμάτισε 12ος με χρόνο 2:15.86.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΚΥΡ16/06/2019

ΧΡΥΣΟ Ο ΚΟΚΟΛΙΝΑΚΗΣ, ΔΥΟ ΧΑΛΚΙΝΑ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΣΤΟ MASTERS

Ενα χρυσό και δύο χάλκινα μετάλλια ήταν ο απολογισμός για τους Μιχάλη Κοκολινάκη και Θοδωρή Κωνσταντινίδη αντίστοιχα στο 5ο πανελλήνιο …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ13/06/2019

ΣΤΟ 5Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ MASTERS ΚΟΚΟΛΙΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

Δύο παλαίμαχοι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, ο Μιχάλης Κοκολινάκης και ο Θεόδωρος Κωνσταντινίδης, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ