Πανελλήνια επίδοση ο Κάχρης στο «Ακρόπολις»

Μια εντυπωσιακή επίδοση κατάφερε να σημειώσει στο διεθνές μίτινγκ «Ακρόπολις» που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ, ο Αλέξανδρος Κάχρης.

Ο πρωταθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική κατάσταση που βρίσκεται, κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ στην κατηγορία Παίδων στα 800μ. ελεύθερο, με χρόνο 8:12.96. Πρόκειται για ένα ρεκόρ το οποίο κράταγε για τρία χρόνια, καθώς το προηγούμενο με 8:15.83 είχε σημειωθεί από τον Δημήτρη Νέγρη.

Ως εκ τούτου, ο Κάχρης, καταφέρνει να εξαργυρώσει με επιτυχία την παρουσία του στο «Ακρόπολις», δείχνοντας ότι έχει τα φόντα να συνεχίσει ακόμα καλύτερα στην πορεία της σεζόν, κυνηγώντας ίσως και πιο σημαντικές διακρίσεις. Η επίδοσή του στα 800μ. ελεύθερο του χάρισε την 4η θέση, ενώ στο δεύτερο αγώνισμα που πήρε μέρος, στα 200μ. ύπτιο, τερμάτισε 12ος με χρόνο 2:15.86.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΡΙ20/08/2019

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ… 16ΟΣ Ο ΚΑΧΡΗΣ ΣΤΑ 400Μ. ΕΛΕΥΘΕΡΟ

Ξεκίνησε η συμμετοχή για τους Ελληνες αθλητές στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης εφήβων-νεανίδων που διεξάγεται στη Βουδαπέστη. Στην πρώτη του εμφάνιση …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ19/08/2019

ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΓΙΑ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟ ΚΑΙ ΚΑΧΡΗ

Για νέες διακρίσεις ετοιμάζονται οι Απόστολος Παπαστάμος και Αλέξανδρος Κάχρης. Αυτή τη φορά, τους περιμένει το παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων, η …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ