Πάει Κύπρο το κανόε καγιάκ

Σε πλήρη αγωνιστική δραστηριότητα βρίσκεται η ομάδα κανόε καγιάκ του Ν.Ο. Χανίων η οποία μετά την επιστροφή της από τα Μέθανα, αυτό το σαββατοκύριακο θα δώσει το παρών στη Λεμεσό της Κύπρου. Συγκεκριμένα, οι αθλητές του χανιώτικου ομίλου θα συμμετάσχουν στους διεθνείς αγώνες Regatta, προσκεκλημένοι της τοπικής ομοσπονδίας της Μεγαλονήσου, γεγονός που τους δίνει τη δυνατότητα να μετρήσουν τις δυνάμεις τους μιας και το επίπεδο της διοργάνωσης είναι πολύ υψηλό.
Όπως σημειώνει ο έφορος του τμήματος, Δημήτρης Καλλιβρετάκης, «τα τελευταία χρόνια έχουμε αναπτύξει πολύ καλή συνεργασία με την κυπριακή ομοσπονδία και στο πλαίσιο αυτό, μας εξασφάλισε ειδική άδεια προκειμένου να λάβουμε μέρος στους αγώνες. Σίγουρα, μας δίνεται μία μεγάλη δυνατότητα να τρέξουμε σε αυτούς τους πολύ σημαντικούς αγώνες και να αξιολογήσουμε τους εαυτούς μας. Στην Κύπρο μας επιφυλάσσουν πολύ καλή φιλοξενία αλλά ελπίζουμε να την ανταποδώσουμε σε λίγες μέρες με τους αγώνες που θα διοργανώσουμε στη λίμνη του Κουρνά».
Στη διάθεση του Μανόλη Αγγελάκη που μαζί με τον κ. Καλλιβρετάκη θα συνοδεύσουν την αποστολή στην Κύπρο η οποία αναχωρεί αεροπορικώς από το Ηράκλειο την Παρασκευή το βράδυ, βρίσκονται οι Αναστάσιος Αναγνωστόπουλος, Ζωή Δημητρουλάκη, Ευαγγελία Σηφάκη, Κλειώ Σηφάκη, Αντωνία Μπερτουλάκη και Κωνσταντίνα Σαράντου. Στόχος είναι η απόκτηση εμπειριών και η προετοιμασία ενόψει των επερχόμενων Κορίσσιων διασυλλογικών αγώνων που θα πραγματοποιηθούν στα Χανιά την άλλη εβδομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΑΡ09/08/2019

ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΣΤΟ SUP ΚΑΙ ΤΗΝ 3Η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ!

Ολοκληρώθηκαν για το 2019 οι αγωνιστικές δραστηριότητες σε πανελλήνιο επίπεδο για το τμήμα κανόε καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Η …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΕΜ01/08/2019

ΣΤΟ ΠΙΤΕΣΤΙ ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ Ο ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ Κ23

Αναχώρησε για το Πιτέστι της Ρουμανίας η Εθνική μας ομάδα κανόε καγιάκ η οποία θα λάβει μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ