Πάει Κύπρο το κανόε καγιάκ

Σε πλήρη αγωνιστική δραστηριότητα βρίσκεται η ομάδα κανόε καγιάκ του Ν.Ο. Χανίων η οποία μετά την επιστροφή της από τα Μέθανα, αυτό το σαββατοκύριακο θα δώσει το παρών στη Λεμεσό της Κύπρου. Συγκεκριμένα, οι αθλητές του χανιώτικου ομίλου θα συμμετάσχουν στους διεθνείς αγώνες Regatta, προσκεκλημένοι της τοπικής ομοσπονδίας της Μεγαλονήσου, γεγονός που τους δίνει τη δυνατότητα να μετρήσουν τις δυνάμεις τους μιας και το επίπεδο της διοργάνωσης είναι πολύ υψηλό.
Όπως σημειώνει ο έφορος του τμήματος, Δημήτρης Καλλιβρετάκης, «τα τελευταία χρόνια έχουμε αναπτύξει πολύ καλή συνεργασία με την κυπριακή ομοσπονδία και στο πλαίσιο αυτό, μας εξασφάλισε ειδική άδεια προκειμένου να λάβουμε μέρος στους αγώνες. Σίγουρα, μας δίνεται μία μεγάλη δυνατότητα να τρέξουμε σε αυτούς τους πολύ σημαντικούς αγώνες και να αξιολογήσουμε τους εαυτούς μας. Στην Κύπρο μας επιφυλάσσουν πολύ καλή φιλοξενία αλλά ελπίζουμε να την ανταποδώσουμε σε λίγες μέρες με τους αγώνες που θα διοργανώσουμε στη λίμνη του Κουρνά».
Στη διάθεση του Μανόλη Αγγελάκη που μαζί με τον κ. Καλλιβρετάκη θα συνοδεύσουν την αποστολή στην Κύπρο η οποία αναχωρεί αεροπορικώς από το Ηράκλειο την Παρασκευή το βράδυ, βρίσκονται οι Αναστάσιος Αναγνωστόπουλος, Ζωή Δημητρουλάκη, Ευαγγελία Σηφάκη, Κλειώ Σηφάκη, Αντωνία Μπερτουλάκη και Κωνσταντίνα Σαράντου. Στόχος είναι η απόκτηση εμπειριών και η προετοιμασία ενόψει των επερχόμενων Κορίσσιων διασυλλογικών αγώνων που θα πραγματοποιηθούν στα Χανιά την άλλη εβδομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΣΑΒ15/06/2019

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥΣ ΤΟΥ Ν.Α. ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ

Συνεχίζοντας την προετοιμασία για τις σπουδαίες διοργανώσεις που ακολουθούν, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων λαμβάνει μέρος την Κυριακή (16/6) στους διασυλλογικούς …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΤΕΤ08/05/2019

ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΑ ΜΕΘΑΝΑ

Με επιτυχία έλαβε μέρος ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων στους διασυλλογικούς αγώνες κανόε καγιάκ που διεξήχθησαν στα Μέθανα από τον τοπικό …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ