Πάει Κύπρο το κανόε καγιάκ

Σε πλήρη αγωνιστική δραστηριότητα βρίσκεται η ομάδα κανόε καγιάκ του Ν.Ο. Χανίων η οποία μετά την επιστροφή της από τα Μέθανα, αυτό το σαββατοκύριακο θα δώσει το παρών στη Λεμεσό της Κύπρου. Συγκεκριμένα, οι αθλητές του χανιώτικου ομίλου θα συμμετάσχουν στους διεθνείς αγώνες Regatta, προσκεκλημένοι της τοπικής ομοσπονδίας της Μεγαλονήσου, γεγονός που τους δίνει τη δυνατότητα να μετρήσουν τις δυνάμεις τους μιας και το επίπεδο της διοργάνωσης είναι πολύ υψηλό.
Όπως σημειώνει ο έφορος του τμήματος, Δημήτρης Καλλιβρετάκης, «τα τελευταία χρόνια έχουμε αναπτύξει πολύ καλή συνεργασία με την κυπριακή ομοσπονδία και στο πλαίσιο αυτό, μας εξασφάλισε ειδική άδεια προκειμένου να λάβουμε μέρος στους αγώνες. Σίγουρα, μας δίνεται μία μεγάλη δυνατότητα να τρέξουμε σε αυτούς τους πολύ σημαντικούς αγώνες και να αξιολογήσουμε τους εαυτούς μας. Στην Κύπρο μας επιφυλάσσουν πολύ καλή φιλοξενία αλλά ελπίζουμε να την ανταποδώσουμε σε λίγες μέρες με τους αγώνες που θα διοργανώσουμε στη λίμνη του Κουρνά».
Στη διάθεση του Μανόλη Αγγελάκη που μαζί με τον κ. Καλλιβρετάκη θα συνοδεύσουν την αποστολή στην Κύπρο η οποία αναχωρεί αεροπορικώς από το Ηράκλειο την Παρασκευή το βράδυ, βρίσκονται οι Αναστάσιος Αναγνωστόπουλος, Ζωή Δημητρουλάκη, Ευαγγελία Σηφάκη, Κλειώ Σηφάκη, Αντωνία Μπερτουλάκη και Κωνσταντίνα Σαράντου. Στόχος είναι η απόκτηση εμπειριών και η προετοιμασία ενόψει των επερχόμενων Κορίσσιων διασυλλογικών αγώνων που θα πραγματοποιηθούν στα Χανιά την άλλη εβδομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΤΕΤ11/12/2019

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΑΜΑΡΙΑ

Επιμορφωτική ημερίδα για την επιρροή των ηλεκτρονικών μέσων στη ζωή των εφήβων-αθλητών και για τη διαχείριση μιας αποτυχημένης κούρσας και …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΕΜ05/12/2019

ΣΤΑ ΤΕΣΤ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΠΡΙΝΤ ΕΝΝΕΑ ΑΘΛΗΤΕΣ

Την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε τεστ Εθνικών ομάδων σπριντ θα έχουν αυτό το Σάββατο (7/12) 9 αθλητές και 2 …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ