Πάει και ο Τζιλιβάκης στο ISL στη Βουδαπέστη

Εκτός από τον Απόστολο Παπαστάμο, στην Ιταλία και ειδικότερα στο πρωτάθλημα του ISL προσκλήθηκε και ο προπονητής του στον Ναυτικό Ομιλο Χανίων και ομοσπονδιακός τεχνικός, Κώστας Τζιλιβάκης.

Η πρόσκληση για τον κ. Τζιλιβάκη αποτελεί ένα τιμητικό γεγονός, όπως άλλωστε και για τον Παπαστάμο. Το γεγονός άλλωστε ότι οι περισσότεροι από τους αθλητές που λαμβάνουν μέρος σε αυτό το πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί από τις 11 Οκτωβρίου μέχρι τις 15 Νοεμβρίου στην Ουγγαρία, θα είναι παρόντες στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο τα λέει όλα.

Τώρα, η κάθε ομάδα από τις 10 συνολικά, η οποία θα περιλαμβάνει 32 αθλητές, αποτελείται από 5 μέχρι 7 προπονητές. Προφανώς ο κ. Τζιλιβάκης θα προσφέρει τις γνώσεις και τις υπηρεσίες του σε αυτήν που προσκλήθηκε ο Παπαστάμος, στην ιταλική Aqua Centurions, η οποία θα έχει ως επικεφαλής την Ιταλίδα Ολυμπιονίκη στα 200μ. ελεύθερο, Φεντερίκα Πελεγκρίνι.

Οι αγώνες του ISL θα διεξάγονται κάθε Σαββατοκύριακο ενώ καθημερινά όλοι οι αθλητές, που σε σύνολο ανέρχονται σε 320 απ’ όλο τον κόσμο, θα προπονούνται στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις που υπάρχουν στη Βουδαπέστη.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΕΤ21/10/2020

ΜΕ 8 ΑΘΛΗΤΕΣ Ο ΝΟΧ ΣΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΤΗΣ ΚΟΕ

Οκτώ αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, τέσσερα αγόρια και άλλα τέσσερα κορίτσια, γεννημένα τα έτη από το 2006 μέχρι το …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ19/10/2020

ΑΡΧΗ ΜΕ ΑΤΟΜΙΚΟ ΡΕΚΟΡ Ο ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΣ ΣΤΟ ISL

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε όπως αποδεικνύεται η συμμετοχή για τον Απόστολο Παπαστάμο στο διεθνές τουρνουά International Swimming League …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ