Πάει και ο Τζιλιβάκης στο ISL στη Βουδαπέστη

Εκτός από τον Απόστολο Παπαστάμο, στην Ιταλία και ειδικότερα στο πρωτάθλημα του ISL προσκλήθηκε και ο προπονητής του στον Ναυτικό Ομιλο Χανίων και ομοσπονδιακός τεχνικός, Κώστας Τζιλιβάκης.

Η πρόσκληση για τον κ. Τζιλιβάκη αποτελεί ένα τιμητικό γεγονός, όπως άλλωστε και για τον Παπαστάμο. Το γεγονός άλλωστε ότι οι περισσότεροι από τους αθλητές που λαμβάνουν μέρος σε αυτό το πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί από τις 11 Οκτωβρίου μέχρι τις 15 Νοεμβρίου στην Ουγγαρία, θα είναι παρόντες στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο τα λέει όλα.

Τώρα, η κάθε ομάδα από τις 10 συνολικά, η οποία θα περιλαμβάνει 32 αθλητές, αποτελείται από 5 μέχρι 7 προπονητές. Προφανώς ο κ. Τζιλιβάκης θα προσφέρει τις γνώσεις και τις υπηρεσίες του σε αυτήν που προσκλήθηκε ο Παπαστάμος, στην ιταλική Aqua Centurions, η οποία θα έχει ως επικεφαλής την Ιταλίδα Ολυμπιονίκη στα 200μ. ελεύθερο, Φεντερίκα Πελεγκρίνι.

Οι αγώνες του ISL θα διεξάγονται κάθε Σαββατοκύριακο ενώ καθημερινά όλοι οι αθλητές, που σε σύνολο ανέρχονται σε 320 απ’ όλο τον κόσμο, θα προπονούνται στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις που υπάρχουν στη Βουδαπέστη.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ29/04/2021

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΑΓΑΠΗΣ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο Μαραθώνιος Αγάπης για την ενίσχυση της Ομάδας Στήριξης “Συνάνθρωπος” που διοργάνωσε τη Μεγάλη Τετάρτη ο …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ29/04/2021

ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΝΤΟΥΝΤΟΥΝΑΚΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΣ

Στην αποστολή για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης ανδρών – γυναικών που θα διεξαχθεί το διάστημα από 16 μέχρι 23 Μαΐου …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ