Ομόφωνη έγκριση διοικητικού και οικονομικού απολογισμού

Με επιτυχία διεξήχθη την Τετάρτη η τακτική Γενική Συνέλευση στον Nαυτικό Ομιλο Χανίων. Εγκρίθηκε ομόφωνα ο διοικητικός απολογισμός για τη σεζόν που πέρασε, ο οποίος κρίθηκε ότι είναι ίσως ο καλύτερος στην ιστορία του Ομίλου!

Το γεγονός αυτό δηλώνουν οι επιτυχίες, οι μεγάλες διακρίσεις που σημείωσαν οι αθλητές. Στο σύνολό τους, όλα τα τμήματα του Ναυτικού Ομίλου διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο σε πανελλήνια κλίμακα, οι δε αθλητές κατάφεραν να σημειώσουν διεθνείς διακρίσεις σε πανευρωπαϊκό και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Οπως ήταν, λοιπόν, αναμενόμενο, το Σώμα της Γ.Σ. ενέκρινε θετικά τον διοικητικό απολογισμό για το 2018, που αποτελεί τη βάση για να συνεχίσει ανάλογα ο Ναυτικός Ομιλος. Επίσης έγκριση έλαβε ο οικονομικός απολογισμός, αλλά και ο προϋπολογισμός για το 2019.

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων συνεχίζει δυνατός για τη χρονιά που είναι σε πλήρη εξέλιξη, έχοντας και πάλι σαν στόχο, οι ομάδες και οι αθλητές του να συγκαταλεχθούν για μια ακόμη φορά ανάμεσα στους καλύτερους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΕΜ06/06/2019

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ!

Το Δ.Σ., οι εργαζόμενοι και οι προπονητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων εύχονται στους αθλητές και αθλήτριες που αυτές τις μέρες …

Περισσοτερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΕΜ23/05/2019

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΧΑΝΙΩΝ

O Ναυτικός Ομιλος Χανίων ανακοινώνει ότι διοργανώνει θερινά αθλητικά προγράμματα για παιδιά εν όψει της καλοκαιρινής περιόδου. Ειδικότερα: • Κολύμβηση …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ