Ομόφωνη έγκριση διοικητικού και οικονομικού απολογισμού

Με επιτυχία διεξήχθη την Τετάρτη η τακτική Γενική Συνέλευση στον Nαυτικό Ομιλο Χανίων. Εγκρίθηκε ομόφωνα ο διοικητικός απολογισμός για τη σεζόν που πέρασε, ο οποίος κρίθηκε ότι είναι ίσως ο καλύτερος στην ιστορία του Ομίλου!

Το γεγονός αυτό δηλώνουν οι επιτυχίες, οι μεγάλες διακρίσεις που σημείωσαν οι αθλητές. Στο σύνολό τους, όλα τα τμήματα του Ναυτικού Ομίλου διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο σε πανελλήνια κλίμακα, οι δε αθλητές κατάφεραν να σημειώσουν διεθνείς διακρίσεις σε πανευρωπαϊκό και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Οπως ήταν, λοιπόν, αναμενόμενο, το Σώμα της Γ.Σ. ενέκρινε θετικά τον διοικητικό απολογισμό για το 2018, που αποτελεί τη βάση για να συνεχίσει ανάλογα ο Ναυτικός Ομιλος. Επίσης έγκριση έλαβε ο οικονομικός απολογισμός, αλλά και ο προϋπολογισμός για το 2019.

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων συνεχίζει δυνατός για τη χρονιά που είναι σε πλήρη εξέλιξη, έχοντας και πάλι σαν στόχο, οι ομάδες και οι αθλητές του να συγκαταλεχθούν για μια ακόμη φορά ανάμεσα στους καλύτερους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΤΡΙ15/10/2019

ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΓΓΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΛΩΝΕΣ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ

Ανταπόκρισης έτυχε από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, η επιστολή που εστάλη στο γραφείο του για τους στύλους στήριξης των …

Περισσοτερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΤΡΙ15/10/2019

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟΝ Κ. ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΛΩΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων κάνει γνωστό ότι βρίσκεται σε αναμονή απάντησης από τον αρμόδιο υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτ. Αυγενάκη, στο αίτημα …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ