Ομόφωνη έγκριση διοικητικού και οικονομικού απολογισμού

Με επιτυχία διεξήχθη την Τετάρτη η τακτική Γενική Συνέλευση στον Nαυτικό Ομιλο Χανίων. Εγκρίθηκε ομόφωνα ο διοικητικός απολογισμός για τη σεζόν που πέρασε, ο οποίος κρίθηκε ότι είναι ίσως ο καλύτερος στην ιστορία του Ομίλου!

Το γεγονός αυτό δηλώνουν οι επιτυχίες, οι μεγάλες διακρίσεις που σημείωσαν οι αθλητές. Στο σύνολό τους, όλα τα τμήματα του Ναυτικού Ομίλου διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο σε πανελλήνια κλίμακα, οι δε αθλητές κατάφεραν να σημειώσουν διεθνείς διακρίσεις σε πανευρωπαϊκό και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Οπως ήταν, λοιπόν, αναμενόμενο, το Σώμα της Γ.Σ. ενέκρινε θετικά τον διοικητικό απολογισμό για το 2018, που αποτελεί τη βάση για να συνεχίσει ανάλογα ο Ναυτικός Ομιλος. Επίσης έγκριση έλαβε ο οικονομικός απολογισμός, αλλά και ο προϋπολογισμός για το 2019.

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων συνεχίζει δυνατός για τη χρονιά που είναι σε πλήρη εξέλιξη, έχοντας και πάλι σαν στόχο, οι ομάδες και οι αθλητές του να συγκαταλεχθούν για μια ακόμη φορά ανάμεσα στους καλύτερους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΔΕΥ01/06/2020

ΕΛΕΥΘΕΡΗ Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΙΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Σε συνέχεια της απόφασης που έλαβε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ανακοινώνει την άρση των περιοριστικών μέτρων …

Περισσοτερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΑΡ29/05/2020

ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων εκφράζει τη βαθιά θλίψη για την απώλεια του Νικολάου Ζαγουράκη. Ο εκλιπών διετέλεσε επί σειρά ετών …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ