Ολοκληρώθηκε το καμπ της Εθνικής γυναικών με Κρομμυδάκη, Νίκου και Γκεοργκίεβα

Στο καμπ της Εθνικής ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης νεανίδων, που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ, βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες δύο αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, η Ιφιγένεια Κρομμυδάκη και η Γαρυφαλιάνα Νίκου. Μαζί τους συμμετείχε και η προπονήτρια του Ναυτικού Ομίλου, Γιάνα Γκεοργκίεβα.

Η κυρία Γκεοργκίεβα είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά τις προπονήσεις της Εθνικής γυναικών, εμπλουτίζοντας έτσι τις γνώσεις της. «Οι προπονήσεις είχαν μεγάλο ενδιαφέρον. Μάθαμε πολλά καινούργια πράγματα με πλούσιο ασκησιολόγιο», τονίζει. «Πέρα από επιμορφωτικό, για μένα, έχει και μεγάλο συναισθηματικό χαρακτήρα γιατί με έκαναν να ξανανιώσω μέλος της Εθνικής ομάδας. Το κλίμα των προπονητών και των αθλητριών είναι υπέροχο και τα παιδιά είναι πολύ χαρούμενα. Τους εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία για τη φετινή δύσκολη και γεμάτη υποχρεώσεις αγωνιστική χρονιά», καταλήγει η Γιάνα Γκεοργκίεβα.

Να σημειωθεί πως η Κρομμυδάκη επιλέχθηκε από τις ομοσπονδιακές προπονήτριες, Αναστασία Γκούτσεβα και Βαρβάρα Λιθαδιώτη, για να παραμείνει μόνιμα στην Αθήνα όπου θα προπονείται καθημερινά με την Εθνική.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΚΥΡ22/05/2022

ΑΥΛΑΙΑ ΜΕ ΧΡΥΣΟ ΣΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΝΟΧ ΣΤΟ “HELLAS OPEN”

Με μια νέα εντυπωσιακή επίδοση ολοκληρώθηκε για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων η συμμετοχή στο διεθνές μίτινγκ καλλιτεχνικής κολύμβησης “Hellas Open” …

Περισσοτερα
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΚΥΡ22/05/2022

ΕΛΑΜΨΕ Η ΚΡΟΜΜΥΔΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΟ FINA WORLD SERIES SUPER FINAL

Εξαιρετική παρουσία κατάφερε να έχει η Εθνική μας ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης στη διοργάνωση του FINA World Series Super Final, που …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ